m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 No to Endzi no ! :D Ile razy mam pisać :D Nie mi to oceniać kto jest lepszy i wgl.. Cięzko jakoś mi to zrobić .. :D Może dlatego,że nie o to w tym chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Endzi to nie wiem jak wygląda dokładnie więc nie będę nic mówił bo mnie jeszcze skrzyczy xDD Chodzi o to, żeby dążyć do celu! ;D I tak wszyscy dojdą do planche xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Dokładnie tak,dążymy wszyscy do planczaków ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Damy radę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nie mamy innego wyjścia.. :D Kiedyś damy,ale nie może być tak,że się poddamy ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siemanko Ludziska! W końcu wolne.. :D Czekałem na to długo.. ;D Dziś dzień z planche proste ręce+dipy Tuck Planche Lean Planche(DOŚĆ mocne wychylenie) HandStand'y Pressy do HandStand! Po bieganiu dipy 5x5 Biegu było 4km,jest dobrze,kondycja już lepsza,ale muszę kupić jakieś tanie buciki do biegania. Coś o PRESS HANDSTAND. Robię to z straddle nogami. Wcześniej robiłem aby próby przy ścianie aby wzmocnić Prostowniki. Nie spodziewałem się,że dośc szybko to ogarnę.. Robię siłowo,ale jest o wiele lepiej niż kiedyś. Często zginają mi się lekko nogi w kolanach i nie jest to tak efektywne. Ale wychodzą też z prostymi nogami. Mam nadzieję,że niedługo wyjdzie z nogami razem Z czasem mam nadzieję,że zrobi o z łączonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Mały Ty to jestes zajeb.... y :D wszystko ogarnisz powoli Bez pośpiechu a będziemy tak jak chłopaki z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Samo to wychodzi no :D Nie byłem na tym skupiony jakoś .. :D A tu oo ,niespodzianka ! Musimy być! :D Dogonimy byków !: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Mały "podej" kilka ćwiczeń pod tą szpiczage bo mnie juz zaraziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Zapodam Ci filmik od Maksyma :D No i robię aby to :D Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A no to już widziałem oba filmy o tematyce szpiczaga i planche. Okej dzieki Mały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Już sporo osób to widziało,także no .. :D Zakwasy na plecach ciąg dalszy :D Już drugi dzień! :D No i to tylko przesz Press'y Handstand! :D Leciutko może i na barkach mam :D Jest dobrze,dziś jeszcze troszkę tych press'ow porobię i może próby planche :D Powodzenia i pozdrawiam ! :D DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 SIema mordyy; D Dziś niedziela no ale,wyszedłem na dwór z psiakiem bo ładna pogoda i postanowiłem noo sami zobaczcie ;D Nie jest to nie wiadomo co,ale lecimy do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 0:35 myślałem Maluszek że salto będziesz robił, a tak na marginesie to nic Ci się nie stało? Ładnie byku ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nic poważnego :D Zdarta trochę skóra na ręce i rozcięta skóra na dłoni ale to aby kawałek :D MUszę poprwaić HS jak i FL :D No i 360 .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mały Ty to umiesz zabłysnąć :D chyba jeszcze nikt takiego tricku nie zrobił xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Cichoj tam XD Mało śmieszne ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Hah :D ładne ewolucje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Bo mogę ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Widzę, że rośnie kolejny Pow3r :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Filmik przekoks! :D Cuuudak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A właśnie, co się stało z Pow3rem? Jak przestałem wchodzić na stare forum to był on jeszcze najaktywniejszym użytkownikiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zmienił tylko nick :D teraz jest pod M4lusz3k xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dobra dobra M4lusz3ka tez pamiętam wiec gadaj prawdę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Hah Pow3r pewnie zakochany XD dlatego nie wchodzi ;D TU... haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi