Banan Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ale kłamią. :D Mówią tak, żebyś już nie ćwiczył, zobacz na swój nick i trenuj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Wiem,że kłamią:D Dlatego im mówię,że się nie znają i dalej będe robić swoje :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 I słusznie! Maluszek to ja Ci powiem jak będziesz już wystarczająco duży. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Okey! Nigdy nie będe wystarczająco duży. Problem z plecami upss. Nie będzie chyba treningów pod BL+HS+Plecy+Szpiczagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Maluszek już mi tu mów szybko co nabroiłeś z plecami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Od kilku dni mnie bolą,po dniu szpiczag i hs zaczęły mnie boleć. Możliwe,że coś tam lekko naciągnięte,naderwane.. :D niestety odpuszczam Hs itp D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 nie ciesze się z Twojej kontuzji ale jest to szansa dla mnie, żeby podgonić xD Wracaj szybko do HS ! ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Doganiaj,ale ja wrócę z potrojoną siłą do HS ! :D Dziś tak naprawdę prowadziłem trening,sporo nowych osób przyszło,dopasowałem pod nich ćwiczenia :D ALE dla mnie to za mało więc robiłem TROCHĘ więcej powtórzeń. dwie próby BL i jedna HS a tak to nie robiłem,szkoda mi pleców bo jednak je odczuwam .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Odpuść na jakiś czas... jak mnie ręka bolała to całe treningi odpuszczałem więc na razie katuj klatkę, brzuch i nogi :D i co tam dajesz rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No odpuszczam całkowicie HS/Backi itp,nie mogę mocno angażować środka pleców i dolnego odcinka .. ;D Jak za jakiś czas będzie bolało to udam się do lekarza,no i może od razu o nadgarstki się zapytam ,... NIDZICKI KALEKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Siemanko,czas na małą aktualizację.. :D Sprawa wygląda tak,że sprawa z plecami się poprawiła,ale nadal nie katuję HS ..tęsknię. Teraz nadgarstki.. bolą trochę. Porobię kilka prób planche dziennie i jest lepiej jak wcześniej,pewnie dlatego,że odpoczęły trochę.. Ostatnio siadło mi Press HandStand Nogi złączone ,ale leciutko w kolanach zgięte. ;D JARAM SIĘ ! :D Obym wrócił do zdrowia szybko .. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 No to graty kolejnego szybkiego progresu. :D Ja akurat bardziej łokcie odczuwam niż nadgarstki. Wracaj szybko do zdrowia i katuj dalej wszystko co związane z HS bo ładnie lecisz do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dzięki za wsparcie.. Przyda się i to na pewno. Jakoś to będzie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Press Handstand wymiata! Ale mi do tego jeszcze trochę :D A ile ważysz maluszek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Nie wiem,ponad 80,stawiam na 82-4 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Kloc!!! :D A tak na serio to dobra waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pewnie że tak, przy BFie pewnie 10% jak nie mniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dużo więcej mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 16 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dobra dobra nie bądź taki skromny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Serio,mam wiele więcej D JA CHCĘ ĆWICZYĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jutro chyba ćwiczysz, więc wytrzymaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ćwiczyłem! Coś i tam nagrane,ale mogło być lepiej .. :D Jeszcze boję się o nadgarstki ale to może i lepiej .. :D HEJTOWAĆ ! :D https://www.youtube.com/watch?v=XelhLUc2Neg&feature=youtu.be 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 17 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Taki Press Handstand perfekcyjny, a on podpisał filmik gówno. Nie ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Nie perfekcyjny,zgięte nogi,pózniej lekko rozłączone,nie podoba mi się taki :D Ale lepszy taki niż wcale .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 17 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Pewnie że tak, kiedyś też zrobię press'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi