m4lusz3k Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Wierzę,ćwicz a zrobisz to co chcesz.. Czasami nie jest łatwo,ale wszystko jest do robienia . Potrzeba aby czasu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Mała sklejka z dziś Fronta trzeba ogarnąć ;D https://www.youtube.com/watch?v=G8ryZDejaaE&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Elegancko! HS ogarnięty, teraz Planch i FL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Dziękuję powoli i to ogarnę,nie chcę się tym razem śpieszyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 xD Dobry pomysł. :D Dziś coś męczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Chciałem wyjść ale byłem zmęczony i pogoda marna.. Poszedłem spać,może niedługo coś pokombinuję z Hs Planche albo przed dom trening Fl i wracamy o domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Robiłeś jakiś konkretny trening pod HS czy tylko ciągłe próby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Chyba ciągle próby są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ciągłę próby z nogami szeroko i ze złączonymi no i zaczęło wychodzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Drugi dzień trening ze znajomymi,rozmowy,śmiechy i ćwiczeniee! Dziś prowadziłem trening dla dwóch kolegów,poczuli wszystko i to dość dobrze Póżniej takie leżne robienie technik. Muscle up 360 już siada ładnie,czas przenieść jeszcze na wyższy drążek. HS siada,czas przenieść na MINI drążek lub na jakieś wyższe/szersze przeszkody. Froncik lekki progressik. CAŁY CZAS DO PRZODU ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Maluszek jak zwykle na progresie, super! :D Co do HS to wchodzi Ci na pojedynczym drążku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Tak troszkę i wychodzi,ale to chwila,no i to na takim Niskim,takie mamy mini poręcze i na takich pierw próbuję,zanim wejdę na wysokie. Jak coś będzie wychodziło to pewnie podrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dominik pisałeś,że cały czas progress,tak? No to dziś wszedł X Muscle Up. Ciężkie to ale fajne,mam nadzieję,że z czasem będzie to jeszcze lepiej szło Trening zrobiony na podstawie secików i drabinek. Dzien ogólnie fajny,brałem udział w szkolnym kabarecie. Przebierałem się za dziewczynę!!! :D Warto się tak czasami pośmiać NEVER GIVE UP! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 A ładą byłeś chociaż tą dziewczyna? :D Osz Ty! Coraz bardziej podoba mi się Twój progress! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Tak,ładną,jasne .. :D Chciałbym. Sam się dziwiłem,że wyszło mi. Trzeba coś robić a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Taki mały UPDATE z mojej strony. Nie ćwiczyłem ostatnio kilka dni przez ból pleców po jednych z trening HS/szpiczag i wilu podciągnięciach. Znów pewnie coś się naderwało ale już jest okey. Zacząłem też bardziej uważać na nadgarstki skupiam się bardziej podczas rozgrzewki. Teraz rozgrzewam nadgarstki o wiele dłużej,niż bywało to wcześniej. Mam nadzieję,że wyjdą z tego same korzyści. Teraz coś może o moich treningach. Ćwiczę dalej setami,idę na placyk i dopiero coś wymyślam sobie,czuję się tak lepiej niż po splitach. Nie czuję takiego hmm znudzenia danymi ćwiczeniami. Nie popadam w monotonność. Robię cały czas coś innego. Pojawią się też treningi pod techniki. Skupię się na ogarnięciu czegoś. Treningi pod HS/Pressy na każdym treningu będę coś wykonywał.Będzie tak dla mnie najlepiej,nie będę przemęczał nadgarstków/pleców. Front Lever 3-4x tyg Planche 1-2x tyg Reszta będzie wychodziła "w praniu". To są moje priorytety na najbliższy czas. Na nic innego nie będę poświęcał czasu jak te techniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 I prawidłowo, myślę, że wyjdzie to na duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 No to lecimy z progresem :D Dziś Fl+coś tam z głowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Jak narazie fajnie się ćwiczy Planche i Fronta. Leciutki progress we froncie ! uhuh :D Co będzie za jakiś czas,zobaczymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No to super, bo front fajna sprawa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 rozpisz no tu jakie ćwiczenia wykonujesz pod fronta i planche :D czy same próby robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nie wiem jak większość tych ćwiczeń się nazywa ... :D Front Wychylenia do fronta(tak jakbyś chciał podnieść ciało do fronta) Front One leg,ale tak,że prawa 5 sec,lewa 5 sec,prawa 5 sec,lewa 5 sec(czas podałem przykładowy) Tuck Front L PullUps(nie to nie jest sit,już tłumaczę.Nogi do drązka i między plecami a nogami musi być L i wtedy się podciągasz 5 razy,trzymasz 5 sec i znów 5 podciągnięć 5 sec 5 podciągnięć i tyle razy ile dasz rady. Jeszcze jedno ćwiczenie ale nie wiem jak opisać. Planche Lean Planche Tuck Planche Tuck Planche Push Ups Pompki w Planche(kolega trzyma nogi) Wychylenia do planche(nogi na podwyższeniu) Tak to wygląda u mnie ;D Dziś zrobiłęm fronta+trening. seciki 4-6ćwiczeń,przerwy 2min i byłem zmachany :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ciekawie. Na pewno musze zapamiętać to co napisałeś :D przyda mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak dla mnie fajne ćwiczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Maja 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ćwiczenia Fronta prawie tak same jak moje. Tyle, że plancha po prostu próbuję a nie robię progresji. A robisz te pseudo planch puschups? Według mnie ciężko wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi