Administrator Dynloth Napisano 21 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Dobry pomysł, wtedy będzie globalne rozwiązanie na problem ze stawami by Maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Jak tam? Kiedy planujesz trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Na najbliższy trening poczekam jeszcze z 2-3 tyg,po tym czasie zobaczę jak będzie z nadgarstkami No i mam zamiar nagrać mój "powrót" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 To chętnie sobie zobaczę ten powrót na filmiku Miesiac to dużo czasu, nie boisz się o spadki siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 do 3 tygodnii nie powinno być spadków siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Serio? ;d Ja po tygodniu mam xd jakiś inny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 podobno już nie pamiętam, ale ktoś chyba nawet z forum mi to tłumaczył ja po 2 tyg bez treningu bez żadnego problemu wróciłem na pierwszym treningu do formy. może to ja jakiś inny jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 NO to masz dobrze, więc jesteś normalny, ja mam źle więc jestem gorszy. xd Ale po 7 miesięcznym obijaniu do formy wróciłem w 2 miesiące, a po 4 miesiącach osiągnąłem jeszcze wyższy poziom. Ja nie słyszałem o tej teorii ale być może jest sprawdzona i jak najbardziej poprawna. @m4lusz3k nam odpowie na to pytanie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No więc już dziś siadło 4 tygodnie bez treningu.Jeszcze pewnie siądzie takich 2-3 tygodnie bez treningu.Co do spadków,coś pewnie spadnie,tyle nie robić konkretnych ćwiczeń,no nie fajnie.Mięśnie w jakimś stopniu odzwyczaiły się od ćwiczeń/wysiłku.Jak to się mówi,zastygły bo nie pracowały. Moim planem będzie wkraczanie małymi krokami do tego co robiłem wcześniej.1-2tygodnie takiego wprowadzenia,czyli będę robił pompki(nie robiłem ich dawno i tu się będe męczył),podciągnięcia,dipy,brzuch,dół pleców.ZNAJĄC MNIE nie wytrzymam Będę starał się to nagrywać,jakieś tam ćwiczenia co wykonuję i póżniej będę sklejał to co się nauczę w między czasie i to co umiem MOJE PLANY PO WYZDROWIENIU NA PEWIEN OKRES: Nieprzemęczanie się na treningach,dlatego plan PLAN FBW 5x5 lub pull day,push day+brzuch w obu opcjach Skupienie się na wzmocnieniu nadgarstków i dolnego odcinka plecówPowolne wkraczanie w świat SW. PLANY NA PÓŻNIEJSZY OKRES:ROBIENIE NÓG,może nie będą wielkie,ale hmm zwinne itp Treningi z ciężarem,może przygotowania do jakiś zawodów Wystartowanie w 2k16 w jakiś zawodach,free lub jakieś siłowe.Zaczęcie od podstaw przy planche,skupienie się na tuck,lean itp Kontynuacja wzmocnienia nadgarstków/pleców.Wycięcie się,może przy pilnowaniu kalorii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 ambitne plany Maluszek. Będziemy trzymać kciuki zycze powodzenia! tylko nie dowal od razu treningu z ciężarami po takiej przerwie:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 A COM PISAŁ ! XD Nie ma cięzaru przez pewien okres; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Maluszek jestem za i trzymam jak najbardziej kciuki. Bardzo długa przerwa, a szkoda bo już się ostro rozkręcałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Jak się skusisz na freestyle to na pewno się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Byłoby na pewno ciekawie KIEDYŚ się spotkamy na takich zawodach i oby nie tylko na zawodach ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Też mam taką nadzieję. Z Wami wszystkimi chciałbym się kiedyś spotkać, ale ciężko tak wszystkich ogarnąć w jednym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 No niestety nie dogodzi się wszystkim jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Czas napisać coś o moich smutkach.Dziś wykonałem pierwszy trening od ponad 5 tygodni.Trening bez ćwiczeń na brzuch,ponieważ nie chciałem obciążyć dolnego odcinka kręgosłupa Wykonałem dziś:Podciągnięcia szeroko 5x5Podciągnięcia podchwyt 5x5Dipy 5x5Podciągnięcia nachwyt 5x5Dipy drążek 5x6Pompki diamond 3x10Pompki z rękoma na krawężnku 3x10Takimi treningami będę wdrążał się przez tydzień albo półtora,pożniej bardziej przygotowania skoczków pod zawody Dziś nadgarstki się nie odzywały,plecy czasami wiadomo bo podciągnięcia,zobaczymy jak będzie jutro : )Zaraz w galerię wrzucę fotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Powodzenia Krystian Daj z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Powoli,nie chcę się śpieszyć bo nie warto ... XD DZIĘKI POSTARAM SIĘ NIE ZAWIEŚĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Wracaj do formy przyda się na zazawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Życzę Ci mocnych zakwasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 kozak trening jak na taką przerwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dzięki wszystkim ! Takie coś motywuje i to nie wiecie jak bardzo Nie śpieszyłem się na treningu,powoli wszystko,bardziej poprawnie technicznie,do wyprostów,wolne opuszczanie Trening półtora godziny,może troszkę ponad,ale to się nie liczy.Ważne,że sobie poćwiczyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 I bardzo dobrze, technika przede wszystkim Strach pomyśleć co będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi