Gralu Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Podobne do tatusia xDNie ślizgają si3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nie jest tragicznie,ale jeszcze będą szły tam gumy,aby było idealnie na płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Małe ale grube. Ja robiłem dłuższe z zamiarem trenowania Impossible Ale śliczne masz dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja je robiłem z myślą o tym,że będe mógł je włożyć w plecak i na wf zabierać XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Haha w sumie dobry pomysł, ale ja ewentualnie do pracy mogę. Testowałeś już działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Działają,trzymają mnie nic się nie łamie,ładne leżą w dłoni,stabilne wszystko co najważniejsze, a koszt to 0zl i 15minut roboty X D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 xD i to jest najpiękniejsze, a te rurki to co to, karnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wynalazłem jakąś niepotrzebną rurkę PCV to sobie pociąłem Jak coś potrzeba to człowiek sobie umie poradzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Nie no dokładnie. Ja właśnie pociąłem stary karnisz i nawet spoko jest tylko jednak trochę za cieniutki jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 I jak tam Dzisiejszy Trening? Czy jednak Rest Day? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Był trening oparty o same podstawy czyli pompki,podciągnięcia i dipy.Jutro dopiero konkrety REST DAY!Dipy15kg x 1520kg x 1225kg x 1230kg x 1035kg x 10Podciągnięcia15kg x 1020kg x 8 30kg x 6 35kg x 3Pompkinogi wysoko 20normalne 20ręce podwyższenie 20/20/20/15/15/15 No i na treningu nie za fajna sytuacja,chłopaczek młody połamał sobie zęba innego sobie naruszył i pokruszył kolejnego..Bujał się na drażku i chwyt mu padł i polecał do tyłu na poręcze niskie i uderzył szczęką..Szkoda mi go.No ale dobrze,że było auto to zaraz na pogotowie go zawiozłem,ale tak i tak nic nie zrobili,bo nie mają takiego prawa.CORAZ BARDZIEJ ZADZIWIA MNIE POLSKIE PRAWO.Młody chłopaczek sobie krzywdę zrobił,a oni nic nie dadzą mu nawet przeciwbólowego.Następnie pojechaliśmy do jego domu,bo rodzice jego już wrócili,podziękowali,pogadaliśmy chwilę i pojechaliśmy na placyk do jego kolegów,powiedzieć co i jak..Tam też z kolegą dokończyłem robić pompki... ehs... Nie zapomnę tego wypadku,tym bardziej,że tak uderzył,że zdarł farbę z rurki.Teraz możecie wyobrazić jaka to byłą siła uderzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Auu no nie potrafię Sobie wyobrazić bólu chłopaczka, współczucie straszne ale i Dobrze z Waszej Strony jako że udzieliliście pomocy, Polskie prawo .. Brak słów, z tego co wiem nie mogą Dać głupich tabletek przeciwbólowych bo to pochodzi pod lleczenie a na leczenie potrzebują zgody rodziców, Nie jestem Pewien tego, ale chyba Jeśli chodzi o Trening to jesteś Maszyną ! Skąd Masz tyle siły no, Wielkie Gratulację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Siła jak kuń Wyrazy współczucia dla chłopaka.. U nas zdarzały się wypadki, anie nie aż takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 podziwiam Cię za to obciążenie przy podciąganiu 35kg?!poczekaj cwaniaczku, ja Cię jeszcze dogonie!:Dano wypadki sie zdarzają, nie mamy na to zadnego wplywu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Troszkę i tej siły jest,\ na podciągnięciach trochę jestem w tyle no,ale to się da jeszcze nadrobić SPOKOJNIE jeszcze mam jeden krążek 10kg,także z czasem i to będę wykorzystywał.DOGANIAJ,PROSZĘ!SIŁA Z TOBĄ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak będziesz bił kolejny rekord to nagraj to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 OKey,nastepnym razem nagram z 45kg To będzie mój rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Szkoda mi tego Twojego kolegi :/Ładnie ciśniesz z tymi ciężarami jeszcze troche i Adam Raw będzie mógł się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Kurde,wtedy dopiero go poznałem,ale tak i tak mi go szkoda,młodziak...ehs ..Jeszcze 60kg na podciągnięciach i go dogonię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Z Twoim zawzięciem myślę że możesz dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Kilogram po kilogramie i siądzie może moja waga.. a pózniej Adama ... Od tego tyg zaczynam nogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 O to będzie trudniej fronta robić z grubszymi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Inni robią planche,samoloty,fronty na jednej i wiele innych także i ja kiedyś zrobię Doszedłem do wniosku,że słabo to już zaczyna wyglądać u mnie ..Z kolegą zacznę robić nóżki,także dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No i dziś pierwszy trening nóg od zimy? ;DDDWykonałem : wyskoki w dalwskok na ławkęprzysiadyćwiczenie na dwugłowe uda Zacznę od takich,bo chcę rozwinąć je bardziej pod zwinność i przy okazji atakować je na masę Jeszcze siadły dipy z obciążeniem kilka seri z 15 i 20kg Poszły też front levery przy użyciu gumy,jak to pięknie siada na prostowniki....Zacznę katować to! Na koniec bieganie 1km aby odkwasić organizm,z czasem będzie to większa odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Tyle w temacie :D:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi