m4lusz3k Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 "Mały" teraz na siłke chodzisz? Na okres chłodnych dni łączę siłkę+street,tak samo jak w tamtym roku.Skupiam się na słabszych partiach,czyli zaczęcie budowania nóg,poprawa klatki,wzmocnienie pleców i barków Przysiady,Martwe,Płaska najcześciej to się pojawia,rzadziej sztrugsy,czy wznosy ciężarem na bok/przód.No i tam mam dostęp do ciężaru,co wiąże się z dipami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Kolejne siłowe dni,cięzko coś to idzie.. Dipy:60kg x250kg x645kg x740kg x830kg x1025kg x1220kg x1315kg x15OAP z gumą3x4OAHS ściana 3x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Zarąbiście, kiedy podchodzisz do bicia rekordu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 EDYT: NIE BYŁO JEDNAK REKORDKU,KOLEGA ZAPEWNIAŁ MNIE,ZE DWA OBCIĄŻENIA MAJĄ 40kg,JEDNAK MIAŁY 30.. No i męczyłem się z 65.. Czyli znów zacząć trzeba z 75zrobić,ale to muszę mieć pas,bo linka się trochę wrzyna w biodra.. :DD Wybaczcie,ale postaram się to zrobić w jakimś tam okresie ;P Do grudnia postaram się coś tam zrobić ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 To trzymam kciuki, gdybyś wcześniej powiedział, to jeszcze bym Ci swój podesłał bo miałem dwa i jeden niepotrzebny. A tak to nawet nie wiem gdzie już jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Głupsi ja.. No ale cóż,jakoś sobie będę musiał radzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ale 60kg na sznurku to i tak się pewnie ostro wżyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Maluszek jeszcze nie raz zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ja się nie poddaje co do tego ciężaru,MÓJ CEL TO MOJA WAGA NA DIPACH!Na gołe ciało licho z tą linka przy 60kg,jak się da poduszkę pod linkę to już lepiej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No i dziś był dzień gdzie robiłem 2 treningi w ciągu dnia W szkole zrobiłem sobie nogi5x5 przysiady fronty 52-62kg5x5 wspięcia na palce 32kg30/25/20/15 wyprosty nóg(czwórki) 20-30-40-50kgDrugi trening typowo pod MU,których dawno nie robiłem,ale w którymś dzienniku chłopaków napisałeś,że muszę iśc je zrobić także,pojawiła się okazja MU10-8-6-4-2MU+DIPY1-12-23-34-45-56-6Pompki z rękoma przy biodrach Teraz może się pojawić pytanie:Czy to nie za dużo jak na jeden dzień?Moje zdanie jest takie,że jak ktoś czuje się na siłach to niech zrobi 2 trening dziennie,ale tak aby partie się nie powtarzały.Czyli jak w moim przypadku dół+góra.Jeżeli ma ktoś taką możliwość to polecam,oczywiście nie za często i z rozsądkiem.Bo łatwo sobie zrobić krzywdę,ale gorzej już wrócić do pełni zdrowia 8/9/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Dużo osób robi dwa treningi dziennie rano i po południu, jak je wykonują czy te same partie czy inne nie wiem ale moim zdaniem będą poprostu szybciej jakieś efekty, a na początku można być zmęczonym póki się organizm nie przyzwyczai dipy robiłeś po wejściu do MU czy na równoległych drążkach po zejściu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Czy szybciej to nie wiem,ale bardzo możliwe.No i więcej jedzenia potrzeba,co jest WIELKIM PLUSEM Tak,tak dipy od razu po Mu na drążku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 no jedzenia to na pewno więcej bo energia musi być:)aa to może wypróbuje sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Klateczka pracowała,aż miło się robiło.Za tydzień kolejne kombinowanie z MU,bo tylko raz w tyg będę na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 I masz jakieś treningi grupowe, czy samotny samuraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) SIemanko,teraz jak siłka to z kolegą,na placu od dawna byłem pierwszy raz,ale poszedłem też z kolegą Zawsze kogoś się zgarnie.Co do dziś to ćwiczyłem sobie klatka+nogi+OAHSPrzysiady fronty:5s 7-10p 32kg3s 5p 52kg3p 72kgDipy:30kgx1035kgx1040kgx845kgx850kgx6Wspięcia na palce30x32kg30x32kg20x42kgWyciskanie skos dodatni8x42kg8x52kg6x62kg4x72kgOAHS przy ścianie CZEKA MNIE PRZERWA OD SIŁOWYCH DIPÓW!BO JUŻ CZUJĘ ZMĘCZENIE JAK JE WYKONUJE! Edytowane 26 Października 2015 przez m4lusz3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dipy na propsie! myślę już nad zakupem ciężaru od ilu zaczynałeś ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Początki to 5-10 i jakieś drabinki w górę.Tak było rok temu w zimę.Teraz po powrocie po kontuzji dośc długo ćwiczyłem z 5kg w momencie zawodów dostałem 30kg i od tego dnia większe cięzary idą Zaczynaj stopniowo 5-10-15 itp Dokładaj co kilka treningów więcej ciężaru,a będzie gicior! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dipami miażdżysz To odpoczniesz i później kolejne rekordy, nie mogę się doczkeac aż będziesz pisał o pompkach w planchu z obciążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Dodam,że jakoś nie czułem siły na dipach,dlatego i ten odpoczynek. Póżniej treningi z samymi 15-10 kilka treningów klatki,póżniej stopniowo wchodzenie ;D Planche... jasne .... mhmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Na razie niech nam napisze że Plancha zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Miał być w 2015... nie da rady ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam,Dziś mardzo męczący dzień w szkole,przyszedłem do domu zjadłem,umówiłem się kolega na siłownie i poszedłem spać,kolejnie przełożyłem trening na 15minut póżniej,kolejnie całkowicie powiedziałem,że nie idę.. Spałem jeszcze 2 godzinki Ale zrobiłem coś pod planche ;P Wychylenia do planchy z nogami na fotelu Wychylenia z nogami na ziemi i z rękoma skierowanymi w stronę nógTuck PlancheTuck Planche Push Upzawsze coś ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Dokłądnie, ale też miewam takie senne dni, przerąbana sprawa, bo ciężko się zmobilizować. A ogólnie sprawa z planchem jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Zobaczymy 31.12 jak to będzie,teraz wychylenia,tucki,guma i to wsio ;P Może coś ruszy,ale teraz bez konkretnej daty na tą technikę ;P Dziś fronty+brzuchTrzymanie fronta(gumu)Podciągnie w L scie(brzuch w stronę drążka)Podciągnie w tucki,advTrzymanie adv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi