Zamer Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 tnij je a nie gadaj, że szkoda nie będe mówił głośno co szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dawaj zdjęcie po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Edytowane 29 Września 2015 przez m4lusz3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Haha gdzie jest nasz Maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 przemienił się w potwora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 To trzeba nick zmienić Ale chya tak Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Noooo powiem CI że odmłodniałeś i pasują CI krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wooow Maluszek ale czad. Dużo lepiej wyglądasz, graty! Myślałem że się nie odważysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No co jak co, Ale pasuje Ci tak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Sporo osób mi tak pisało już,może i to prawda X DDModniś teraz ze mnie,mam nadzieję,że to jakoś odbije się w SW ... XD Dziś wolne od treningów,jutro core,planki i sylwetki i może trening od Dominika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Krótkie włosy + 30 do Siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 łoo, szybko z tą decyzją Bardzo dobry wybór! na dobre Ci to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Zobaczymy za jakiś czas Xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 No i po treningu,kozak trening wszedł Robiłem według tego co napisał Dominik wczoraj w temacie o Dniu Chłopaka.Mimo,że jako tako mam siły to dodałem sobie 5 i 10kg do danych ćwiczeń.Nie robiłem aby diamentowych bo nadgarstki Póżniej kolega podjechał,ja oczywiście po swoim treningu,to jeszcze z nim coś porobiłem Znaczy nie takie COŚ.. Dipy z 10kg,bez obciążenia,podciąganie na kółkach,ćwiczenia na brzuch,zwykłe podciągnięcia,z obciążeniem,pompki XDDDD Siła,a po tym łapa jak głowa ;Phttps://youtu.be/VGlXDnI3ONY Oglądamy! XD DOWÓD ,na to,że wykonałem trening i żeby nie było resztę ćwiczeń też robiłem z ciężarem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 30 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Gratulacje No siła jest Filmik oglądnę jak wejdę na laptopa Dobrej Regeneracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dziś jeszcze siądzie plank i sylwetka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Skąd masz tyle siły? I nie mogę się przyzwyczaic do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nie wiem,jak robiłem te dipy to takie izi ... XD Dasz radę,wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 SIŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Kiedyś postaram się to zrobić z 10 i 15 kg Mu też robiłem z obciążeniem 5kg,ale nie dodałem jakoś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 odciążył głowe to i siła weszła a tak na serio to ciśniesz ciekawe kiedy Cię dogonię haha:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie wiem,nie wiem to już zalezy od tego czy się nie rozwalę i tego jak będziesz ćwiczył Dziś miało nie być jako takiego treningu,ale wyszedłem z kolegą na placyki tam był jeszcze jeden kolega Nasz Macieg ;XMiał gumę(nie POWERBAND,ale kupuje taką),więc we dwoje pokatowaliśmy pod fronta trzymania,prostowania pod fronta.Ja jeszcze planki,wznosy nóg do drązka i prostowanie w górę.No i jeszcze na core wznos tułowia na poręczach Także mam nadzieję,że z czasem co wyjdzie z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 I jak trening z tą guma? Opłaca się kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Znaczy to nie była taka jak każdy ma,że dany kolor to coś tam . On znalazł u siebie gumę,nie wiem od czego to było i ćwiczyliśmy.Pod fronta fajne,bo jak ktoś nie umie normalnego to tak i tak mięsnie pracują i trenoza super wychodzi JAK KUPI POWEBANDA TO DAM WAM ZNAĆ!Pewnie dalej będzie katowanie Fronta z kolegą Dziś w szkole na wf jako,że nie ma co robić,to poszedłem na siłownię z kolegą.Ja robiłem swoje,on swoje (nogi).Zrobiłem rozciąganie,sylwetki( z obciążeniem) i barki(wznoszenie sztangi przodem,spoko pod fronta/plache) Także głowny trening na dziś zrobiony,nie wiadomo jak wyjdzie póżniej.Może wybiorę bieganie/interwały lub dipy,pociągania SIŁOWE,40kg mam także,coś porobię na dipach ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 OTO MOJE MAŁĘ DZIECI XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi