Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No to tak. BCAA ma to samo działanie co Karbo, tyle że BCAA jest bardziej bogate w składniki. Cena BCAA to ok 60zł, a cena karbo to ok. 20zł. Ogólnie zarówno jedno jak i drugie, nie jest zbyt potrzebne do treningów które opisujesz. BCAA przydało by Ci się, gdybyś ćwiczył 7dni/tydzie?. Jeżeli już to ja bym wybrał Karbo. A najlepiej w Twoim wypadku byłoby wybranie jabłczan kreatyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Co to znaczy siłowego wg. Ciebie ? Zajrzyj do mojego dziennika , tam masz mój plan i sobie oce? czy jest siłowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Widzialem Twoj dziennik i chodzilo mi ze masz trenin inny od tych co Dynloth ukladal :D nie ma takich pompek i podciagniec :D Kupie pewne bcaa z treca a :D a radzicie proszek czy kaps?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja raz miałem tylko z kapsułek i są wygodniejsze, bo bierzez np 3 popijasz i już. ;p A W proszku musisz wymieszać i dopiero potem wypić, z tym, żę lepiej się wchłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cos juz sobie ogarne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Moim zdaniem takie treningi jakie przykładowo układał Dynloth i teraz sławek to strata czasu [ chyba że dla początkujących ] bo 0 progresji pod "techniki" tylko totalnie ogólnorozwojowy. Ja mam dipy i podciąganie z obciążeniem raz w tyg i starczy.To jest caly moj silowy trening a reszta to wszystko ukierunkowane pod Barki i Core > Planche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mylisz się, bo ja widzę progres ćwicząc planem pod kogoś innego i z tego co widziałem, to nie tylko ja bo praktycznie wszyscy są zadowoleni. Nawet po dziennikach widać. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 To się ciesz, ja lecę własnym schematem ukierunkowanym pod moje cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Moim zdaniem treningi od Dynlotha są dobre, niektóre techniki same wejdą, a ludzie którzy już za poznają się z SW, sami znajdą sposoby by się nauczyć tych technik, oni też mają umysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ja cwicze planem od Dynlotha plus trening pod techniki ktory sobie sam ulozylem no i widze progres :D nie cwiczac FL udalo mi sie zrobic cwiczac tylko planem :D Cwiczac ogolnym planem pozniej same techniki wchodza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No to tak mam problem Panowie i Panie z wyborem tych BCAA Mam kilka upatrzonych ale nie wiem które wybrać Najbardziej ciekawią mnie te z Fitmaxu tylko nie wiem jakiego plusa z tym Bcaa wziąć bo są aż 3 no to tak: 1. http://allegro.pl/fitmax-bcaa-citrulline-600g-baton-usa-i3854010031.html 2. http://allegro.pl/fitmax-bcaa-eaa-600g-aminokwasy-poznan-i3818477736.html 3. http://allegro.pl/fitmax-bcaa-glutamine-600g-lepsza-regeneracja-i3855329153.html 4. http://allegro.pl/sfd-pure-bcaa-500-g-3-smaki-sklep-sfd-i3816261903.html 5. http://allegro.pl/trec-bcaa-g-force-300-g-glutamina-30porcji-wys-0-i3850494588.html 6. http://allegro.pl/uns-bcaa-g-powder-500g-glutamina-xtra-aminokwasy-i3833040997.html 7. http://allegro.pl/uns-bcaa-8-1-1-500g-najlepsze-proporcje-shaker-i3785503369.html No i takie 7 propozycji i którą wybrać? dorad?cie coś Treningi oczywiście mam SW 2 h 6 dni w tygodniu Robię masę i co wybrać? Na co zwracać uwage przy wyborze BCAA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado1104 Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 które BCAA byś nie wybrał będzie ok, one wszystkie mają taką samą bazę, reszta to tylko reklama. raczej kieruj się ceną i w miarę popularną firmą TREC, OLIMP, itd itp. Z mojej strony zasugerował bym abyś te kasę przeznaczył na WPC i Carbo aby w ciągu dnia uzupełnić dietę jeśli masz jakieś braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ale różnią się składem i nie wiem jakie lepiej brać. Chyba wezme jakieś z Fitmax tylko czy z eaa czy z glutamina czy to trzecie? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Jutro wielki powrót do ćwicze? mam nadzieję, że nie będzie ?le i jakoś przed sesją znajdę czas na ćwiczenia muszę ćwiczyć systematycznie bo do ko?ca lutego masa a pó?niej już rze?bie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Haha, No Sky, mam to samo :P Powrót już zrobiłem, ale było to przygotowanie wstępne mięśni to zapierniczania, po prawie 3 tyg kontuzji, więc życzę nam powodzenia! Może tam zrobimy fotki żebyśmy mieli co porównywać od tego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja właśnie planuje zrobić fotki, żeby pó?niej wiedzieć co osiągnąłem w tym roku Po świętach trochę gorzej z rze?bą bo brak ćwicze? i nie trzymanie diety ale teraz chce, żeby wszystko wróciły do normy jutro trening HF i BL więc okaże się czy jest moc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 To może razem wstawmy w tym tygodniu, takie: Przód, bok, plecy i napięty przód bok i plecy, hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No dzisiaj chyba sobie zrobie zdjecia :D ale to bedzie po treningu wiec troche slabo bo wolalbym przed :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dzisiejszy trening już za mną tylko 1 h ale nie wiem czy można nazwać to treningiem bo dla mnie była to dłuższa rozgrzewka trochę HF BL no i dipy i pompki nie miałem dzisiaj siły ćwiczyć ;/ 2 tyg przerwy to za długo jak dla mnie trzeba systematycznie ćwiczyć i wracać do formy bo tak nie może być HF niby na jedną stronę się poprawiło ale na drugą ciągle stoje w miejscu Mam nadzieję, że w tym roku będzie większy progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No to gdzie te fotki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jeszcze nie ma bo nie miał kto zrobić ale może w tym tygodniu już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wczorajszy trening wydawal sie lekki a dzis zakwasy na plecach :D jest motywacja do ćwicze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Co racja, to racja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dzisiaj barki + nogi + dolna część pleców mam nadzieję, że będzie jutro czuć trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Na pewno będzie jeżeli dasz z siebie wszystko. To wracasz do formy, mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi