Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To już tam można brać wg indywidualnych potrzeb. W dni nietreningowe wiele osób bierze je i wiele nie je kreatyny :P Ja dociągnę teraz do tych dwóch tyg. jedząc codziennie, a potem tylko w treningowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A przez ile brac? Jaki czas? ;D bede bral przez 2 tyg 10g a pozniej 5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No cykl tak max 6-7 tygodni, potem najlepiej tyle samo przerwy, jeśli masz zamiar robić kolejny Im dłuższa przerwa po cyklu, tym lepiej się będzie wchłaniać przy kolejnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Czyli cykl tak normalnie 6 tyg :D mam zamiar dziaiaj kupic mysle ze czas znajde na zakupy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Kreatynka zakupiona :D zobaczymy czy beda efekty :D kupilem mniejsza puche ale na ok 5 tyg wystarczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Czekam na relację z działania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No to Ci powiem, że działanie super stała na półce nie otwarta jeszcze a dzisiaj trening na nogi barki i dół pleców tak dobrze poszedł, że już jestem z niej zadowolony Smak ma trochę kwaśny ale rozpuszczalność bardzo dobra mam ten sam smak co Ty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jakiej firmy i jablczan?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tak jabłczan a firma to trec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Po jednym razie poczułeś działanie? :d To szacun xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Chyba sie nie zrozumielismy. Stala na polce zamknieta wiec nie moglem poczuc dzialania. Smieje sie po prostu ze dobrze dziala bo akurat w ten dzien co kupilem dobrze mi sie cwiczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Aha ;-) Wybacz, nie zajarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To już się dogadaliśmy Dzisiaj trening HS wypadł bardzo dobrze udało mi się kilka razy ustać już ok 5 sec jak dla mnie to jest duży postęp myślę, że jak jeszcze poćwiczę może z miesiąc to nauczę się HS Tylko jest taki problem, że zaczyna się sesja i nie mam czasu na treningi będę musiał odpuścić przez jakiś czas trening HS i pozostaną tylko 3 treningi w tyg ale pó?niej wracam już do wszystkich treningów i od marca redukcja :D Jak myślicie dobrym pomysłem będzie po cyklu na kreatynie zacząć redukcję? Pewnie cykl sko?czę jakieś 2 tyg przed ko?cem lutego a od marca redukcja co o tym sądzicie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dzisiejszy trening przebiegl sprawnie :D plecy+ triceps+ abs zaliczone :D mialem troche problemyy z podciaganiem w ostatniej serii ale udalo sie wszystko zrobic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Co do wcześniejszych wpisów , placebo działa cuda :D Po 2-3 tyg. powinieneś poczuć znaczny przypływ siły i pamiętaj żeby wyrabiać 2,5 litra + dziennie wody , nie licząc innych płynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No właśnie ostatnio nie wyrabiałem ale teraz już postaram się co najmniej 2 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nie widzę żadnego sprzeciwu, żeby redukować po kreatynie. Sam teraz lecę na kreatynie, a na zako?czenie redukcja żeby na pokazie dobrze wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No to od marca jadę na redukcji a na jakim pokazie występujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Street Workoutu. ;p A gdzie dokładnie to nie mogę powiedzieć, bo zauważyłem że dużo informacji z Naszej strony "wycieka" do konkurencyjnego serwisu. ;d A co do pokazu to jeszcze będę pisał, bo zrobię konkurs, a dla zwycięzcy będzie wzięcie udziału w Nim razem z moją ekipą. //Edit Jaką wagę chciałbyś mieć po redukcji? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A jaki jest konkurencyjny serwis? SWP? No to widzę, że już sporo umiecie jak pokazy dajecie ja chciałbym już coś konkretnego umieć, żeby móc coś pokazać a wagę to tak ok 78 kg już po masie bo teraz mam 72-73 kg więc jakby weszło 6 kg to byłoby dobrze już bym się z takiej wagi ucieszył a pó?niej z redukcją to się jeszcze nie zastanawiałem na razie chcę trochę więcej mięśni A jak z Twoją wagą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Tak dokładnie ten serwis. ;p Coś tam się nauczyło już. ;d No to jeszcze kilka miesięcy i luzik. 78, no to sporo. Ja teraz przymasowałem do 83kg, ale znacznie lepiej mi było ćwiczyć w 78kg. Jeszcze spróbuję dobić 2kg, a potem zredukować do 80/81kg przy jak najniższej tkance tłuszczowej. Mam jeszcze 4 miesiące do pokazu, więc trzeba się uwijać. A Ty już długo ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No ja ćwiczyłem rok na siłowni i od czerwca ćwiczę SW. Jak na razie to nie wiele umiem MU się udał BL i FL ale jeszcze takie strasznie nie techniczne. Niedługo może nauczę się HS ale to jeszcze trochę nauki Jak ma być ten zlot użytkowników U-T to też trzeba czegoś się nauczyć. Może akurat będę mógł w nim uczestniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 19 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No to Tym bardziej motywuje do pracy. :D No to i tak sporo już umiesz. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Właśnie chciałbym żebyś był na tym zlocie. ;p A MU FL i BL to jedne z trudniejszych i efektowniejszych technik także głowa do góry,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Do wakacji jeszcze sie poducze wiec bedzie lepiej :D wczoraj cwiczylem HS i ciezko bylo choc troche ustac ale trzeba probowac :D A co do zlotu to jak bedzie na wakacjach i gdzies w miare blisko mnie to pewnie sie pojawie. Jeszcze nie wiem co to ze mna na wakacjach bedzie bo mam praktyki ale weekendy pewnie beda wolne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi