Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik SkyWay

SkyWay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 861
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

To już się dogadaliśmy Dzisiaj trening HS wypadł bardzo dobrze udało mi się kilka razy ustać już ok 5 sec jak dla mnie to jest duży postęp myślę, że jak jeszcze poćwiczę może z miesiąc to nauczę się HS Tylko jest taki problem, że zaczyna się sesja i nie mam czasu na treningi będę musiał odpuścić przez jakiś czas trening HS i pozostaną tylko 3 treningi w tyg ale pó?niej wracam już do wszystkich treningów i od marca redukcja :D Jak myślicie dobrym pomysłem będzie po cyklu na kreatynie zacząć redukcję? Pewnie cykl sko?czę jakieś 2 tyg przed ko?cem lutego a od marca redukcja co o tym sądzicie? :D

• Administrator

Street Workoutu. ;p A gdzie dokładnie to nie mogę powiedzieć, bo zauważyłem że dużo informacji z Naszej strony "wycieka" do konkurencyjnego serwisu. ;d A co do pokazu to jeszcze będę pisał, bo zrobię konkurs, a dla zwycięzcy będzie wzięcie udziału w Nim razem z moją ekipą. //Edit Jaką wagę chciałbyś mieć po redukcji? ;p

A jaki jest konkurencyjny serwis? SWP? No to widzę, że już sporo umiecie jak pokazy dajecie ja chciałbym już coś konkretnego umieć, żeby móc coś pokazać a wagę to tak ok 78 kg już po masie bo teraz mam 72-73 kg więc jakby weszło 6 kg to byłoby dobrze już bym się z takiej wagi ucieszył a pó?niej z redukcją to się jeszcze nie zastanawiałem na razie chcę trochę więcej mięśni A jak z Twoją wagą?

• Administrator

Tak dokładnie ten serwis. ;p Coś tam się nauczyło już. ;d No to jeszcze kilka miesięcy i luzik. 78, no to sporo. Ja teraz przymasowałem do 83kg, ale znacznie lepiej mi było ćwiczyć w 78kg. Jeszcze spróbuję dobić 2kg, a potem zredukować do 80/81kg przy jak najniższej tkance tłuszczowej. Mam jeszcze 4 miesiące do pokazu, więc trzeba się uwijać. A Ty już długo ćwiczysz?

No ja ćwiczyłem rok na siłowni i od czerwca ćwiczę SW. Jak na razie to nie wiele umiem MU się udał BL i FL ale jeszcze takie strasznie nie techniczne. Niedługo może nauczę się HS ale to jeszcze trochę nauki Jak ma być ten zlot użytkowników U-T to też trzeba czegoś się nauczyć. Może akurat będę mógł w nim uczestniczyć

Do wakacji jeszcze sie poducze wiec bedzie lepiej :D wczoraj cwiczylem HS i ciezko bylo choc troche ustac ale trzeba probowac :D A co do zlotu to jak bedzie na wakacjach i gdzies w miare blisko mnie to pewnie sie pojawie. Jeszcze nie wiem co to ze mna na wakacjach bedzie bo mam praktyki ale weekendy pewnie beda wolne :D