SkyWay Napisano 3 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 To dziś zrobiłem trening klatki, bicka i abs wszystko ładnie poszło. Po treningu rozciąganie, przed rozgrzewka Od kilku dni jak pochylę głowę to boli mnie coś pod łopatką. Dowiedziałem się dzisiaj od koleżanki, ze jej brat akurat teraz ma to samo. Był u lekarza i ma naciągnięty mięsie? i nie może nic podnosić i ćwiczyć. I teraz czy mam odpuścić treningi czy ćwiczyć dalej? Mnie to boli tylko czasami i nie jest to jakiś straszny ból. Po treningu nawet tego nie czuję. Co doradzacie? Pow3r Twoje zdanie chyba znam. Patrząc na tą Twoją przerwę w ćwiczeniach jeżeli chodzi o bolący nadgarstek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 3 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cóż, rób nogi 2x w tyg.i jakieś inne rzeczy przy których nie angażujesz łopatek (mało ich, wiem.) Mnie ten nadgarstek ostatnio jak już przestał to znów zaczął i dla tego że zrobiłem muscle upa eksplozywnie i znów go nadwyrężyłem + skonczyly mi się maści oraz tabletki to już w ogóle jest lipa.Na szczęście jutro kolejna dostawa i powinno być lepiej.Tak czy siak, do póki mogę robić swój trening aktualny to jest spoko. Pozdrawiam i nie łam się, sam przez to przechodzę codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Chyba bede cwiczyl normalnie bo po cwiczeniach wcale nie czuje ze cos boli. Musze dobrze rozgrzewac przed cwiczeniami i moze bedzie spoko. Najgorzej boli od razu jak wstane a pozniej juz coraz mnej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Pauza w ćwiczeniach do poniedziałku. Robię tylko skakankę codziennie lub co drugi dzie? tak 20-30 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dzisiaj 20 minut skakanki i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzisiaj tak samo jak wczoraj 20 minut skakanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dlaczego ciągle masz jakieś przeszkody w treningach? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No właśnie nie wiem dlaczego tak jest. Od poniedziałku wracam do treningów i zobaczymy co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Rób nawet ten drobny trening,żaby mięśnie nie zastygły :D Wracaj do treningów szybciutko !! XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Od poniedziałku wracam do treningów Myślę, że przez tydzie? mięśnie się nie zastygły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Spokojnie, tydzie? to zbyt krótko, by coś się miało z nimi stać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Min.3-4 tyg. na takie " zastygnięcie " potrzeba o ile nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No to powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 To ja już wczoraj próbowałem kilka razy Planche i HS więc tak do ko?ca mięśnie się nie zastygły nie dałem im szansy na jakieś próby zastygnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No i świetnie, opanowałeś już HS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jeszcze nie do konca ale juz jest coraz lepiej. Umiem juz koordynowac rownowaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Od poniedziałku lece takim planem PONIEDZIAłEK (KLATKA [5sets, 2min, 20sec]+BICEPS [4sets, 2min, 20sec]+ABS [4sets, 3min, min]) 1. Pompki diamentowe 15 2. Pompki wąskie 15 3. Dipy 15 4. Pompki z nogami na podwyższeniu 15 5. Pompki z rękami na podwyższeniu 30 6. Pompki szeroko 15 1. Podciąganie podchwytem 10 2. Incline Chin Ups 25 3. Podciągnie podchwytem zamkniętym 8 4. Negative Chin Ups 8 1. Podciąganie prostych nóg do drążka 10 2. Wycieraczki 20 3. Plank 60 sec 4. Podnoszenie prostych nóg leżąc 25 5. Podnoszenie zgiętych nóg do klatki na drążku 20 ¦RODA (BARKI [4sets, 3min, 20sec]+NOGI [3sets, 3min, min]+CORE [4sets, 2min, 20sec]) 1. Pompki w staniu na rękach 4 2. Pike push up 15 3. Negative HS push up 5 4. Pompki z rękami przy biodrach 15 5. Korean dips 8 6. Pompki wojskowe 10 1. Przysiady bokiem 30 2. Wykroki 40 3. Unoszenia 20 4. Wspięcia na palce 50 1. Uginanie ciała na podpórkach 15 2. Unoszenie naprzemiennie nogi i ręki 15 3. Unoszenie nóg na poręczach 20 4. Uginanie nóg stojąc na głowie 10 5. Superman 15 PI?TEK (PLECY[3sets, 3min, 30sec ]+TRICEPS [4sets, 2min, 20sec] +ABS [4sets, 3min, min]) 1. Podciąganie szeroko 10 2. Podciąganie szeroko za głowę 5 3. Podciąganie wąsko 8 4. Podciąganie za głowę 5 5. Tuck Front Lever podciąganie 5 6. Tuck Front Lever 10sec 1. Pompki diamentowe 15 2. T-Bar Dips 15 3. Dipy 15 4. Bench dips 20 1. Kółko 15 2. Wycieraczki 20 3. Brzuszki do pozycji V 20 4. Podnoszenie prostych nóg leżąc 25 5. Powolne opuszczanie DragoFlag 8 TECHNIKI HANDSTAND (WTOREK, CZWARTEK) 1. FrogStand 30s/35s/40s 2. Pompki w staniu na rękach 4/4/6 3. Stanie przy ścianie 30s/35s/40s 4. Próby HandStand 8/10/12 PLANCHE (WTOREK, CZWARTEK) 1. Tuck Planche 8s/10s/12s 2. Lean Planche 10s/15s/20s 3. Pompki Planche 14/16/18 4. Planche wymachy 8/10/12 FRONT LEVER (SOBOTA) 1. Front Lever tuck 20s/20s/20s 2. Front Lever straddle 5s/7s/7s 3. Ice cream 5/6/7 4. Swing Front Lever 5/6/7 BACK LEVER (SOBOTA) 1. Back Lever tuck 15s/15s/20s 2. Próby Back Lever 4/4/4 3. Back Lever ze zmianami nóg 4/4/4 4. Skin the cat 8/8/8 HUMANFLAG 1. Zwis w pozycji początkowej 10s/10s/13s/13s 2. Próbowanie flagi straddle 5/5/5/5 3. Próbowanie flagi 5/5/5/5 4. Wycieraczki 15/15/15 MUSCLE UP 1. Muscle up 3/4/5 2. Muscle up na jedną rękę 4/6/8 3. Podciąganie z klaśnięciem 6/8/10 4. Dipsy na drążku 12/14/16 We wtorek i czwartek dodatkowo po 30 minut skakanki. W niedzielę i sobotę biegania lub skakanka zależy na co będę miał ochotę mam nadzieję, że już nic mi nie przeszkodzi w treningach i redukcja przebiegnie sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Całkiem sensownie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 9 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mam nadzieję, że będzie się jeszcze sprawdzać ten plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dzisiaj powrót do treningów!!! Nie było dziś aż tak ?le ABS i Klatka poszły sprawnie a z bicepsem miałem troche problem z podciąganiem jutro szykują się zakwasy jest dobrze :D teraz szamka 100g ryzu 200g kurczaka i 200 g warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Bardzo mi się podoba plan na techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dzięki Fajnie mam rozpisane ale mało czasu, żeby te techniki ćwiczyć chociaż staram się zgodnie z planem lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Super plan! Aż sobie wydrukowałem i na pewno skorzystam z tego planu technik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No Sky dobrą robotę odwaliłeś, a co powiesz na więcej prób HS, za mniej Froga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Froga dałem, żeby przyzwyczaić nadgarstki więc nie rezygnuje z froga a prób i tak jest sporo bo robie więcej niż jest zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi