MerDano Napisano 11 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 A no to gites... Piszę o tym, bo mi najbardziej pomogły liczne próby i żeby przyzwyczaić nadgarstki i organizm do obciąże? i odwrotnej postawy- stanie na rękach przy ścianie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No nadgarstki dobrze mieć wzmocnione, bo jak będziesz skakał na rękach, to będzie bezpieczniej i do plancha się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No i dlatego jest ten frog na początek i musi być zrobiłem dzisiaj to co zaplanowałem wszystko ładnie poszło, zaraz dodam filmik z kilku udanych prób HS może nie będzie na nim aż takich osiągnięć ale dla mnie chwilę ustać na rękach to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Słaba jakość filmiku bo coś mi sie zwaliło w Sony Vegas i nie mogę renderować na avi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 11 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ¦wietnie, po 30s jak ustoisz bez problemów to można by zacząć pompki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jeszcze daleka droga teraz musze dopracować stanie bez ściany bo ciężko jest mi się zatrzymać nie dotykając ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 11 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Noo, to ładnie, teraz tylko więcej i więcej prób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 12 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Prób jest dużo ale też musze dawać odpocząć mięśniom bo nie będę miał pó?niej siły na trening Dzisiaj zrobiłem prawie cały trening jaki sobie założyłem nie miałem siły na 2 serie core bo robiłem z obciążeniem od początku i jednak tydzie? bez ćwicze? to dużo Teraz posiłek potreningowy i można się zabierać za projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 13 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No to dziś trening HS+Planche+30 min skakanki :D i udało mi się dzisiaj podczas dnia ustac tak z 20 sec w HS znalazłem w ko?cu najbardziej odpowiednie ustawienie dłoni jak dla mnie musiałem je troche zbliżyć do siebie i już jest cacy :D teraz posiłek potreningowy i zaraz znowu jakaś nauka;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 To tak dzisiaj plecki, triceps i abs Przez połowę treningu miałem doping dziewczyny więc lepiej szło a już pó?niej to tak sobie ale wszystko zrobione diety się trzymam i jakoś na razie redukcja dobrze idzie w dół jutro z rana ważenie i okaże się ile teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Natomiast jak będziesz robił pompki w HS to lepszy jest szerszy rozstaw dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 14 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Właśnie wiem, że pompki szerzej lepiej robić i dlatego próbuje raz wąsko stać na rękach a raz szeroko ale już jest jakiś postęp bo trochę postoję. Jeszcze chciałem się nauczyć tak siłowo jak Ty umiesz, że nogi tylko do góry podnosisz z ziemi ale nie mogę nawet o kilka cm podnieść nóg jakie mięśnie mam wzmacniać? Co doradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 14 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Też bym chciał tak umieć, to też jak już zrobisz coś takiego, to równowaga spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ja do pompek w HS tak ćwiczyłem: Rozgrzewka - 10 prób HS Trening 1 - 10 zejść jak najniżej w HS, ta jak byś chciał wykonać pompkę Trening 2 - 10 Przejście z FrogStand do HS W ten sposób wzmocnisz wszystkie potrzebne mięśnie do wykonania pompki. Szkoda czasu na wzmacnianie mięśni ćwiczeniami, rób tak jak napisałem i efekt będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No to już dzisiaj poćwiczę tak jak mówisz jeszcze dorzuce FL i BL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 W sobotę miałem tylko trening Fl+skakanka.. Nie udało mi się zrobić BL bo miałem problemy z drazkiem i zabrakło czasu... Na uczelnie mam przewalony projekt do zrobienia i odechciewa mi się wszystkiego... Na dodatek mam z najgorszym profesorem, który ma metodę uczenia, że student siedzi w książkach i szuka jak ma projekt zrobić od zera... Na konsultacjach gość rzuci kilka haseł a pó?niej trzeba to wszystko rozszyfrowywać... Przez takiego odechciewa mi się treningów bo ciągle myślę jak ten projekt zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 18 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wczoraj trening klatki bicka i abs a dzisiaj 30 minut skakanki hs i planche Z planche jeszcze długa droga ale za to HS coraz częściej wychodzi Nie mam czasu na forum przez uczelnie ale może uda mi się nagrać jakiś filmik na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Dzisiaj trening barków i nic więcej bo jakoś nie mam zapału do ćwicze?... Cały projekt ?le policzony i zaczynam od nowa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 19 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Bywają i te gorsze dni, zbierz siły na następny trening i zrób go na 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jutro następny trening dopiero po 20 będzie więc też nie wiem czy mi się zechce... Pewnie będzie tylko skakanka i może kilka prób HS ale to się jutro okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Przyłóż się, żebyś pó?niej nie żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 19 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Mam nadzieję, że nie będę żałował ale dziś taki lu?niejszy trening był ale był jutro może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Musi być, powodzenia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 20 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dzisiaj trening trochę odbiegał od planu 30 minut skakanki i 30 minut próby HS do ćwicze? dołączyła siostra która pomachała trochę moimi obciążnikami na nogi tylko, że ząłożone na ręce I przekonałem ja do stania na głowie to przy stanie kilka prób wykonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No i to jest promowanie sportu. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi