Zamer Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ale siłowy MU na jednej rece?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 podciąganie na jednej ręce jedno nie jest trudne gorzej np 2 powtórzenia ... ja umiem jedno powt a dwa to ło kurde XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Dobra za niecałe 20 min Nowy Rok, jednak dam sobie jakieś nowe postanowienia: -35 podciągnięć, bez zmiany chwytu, ani odpoczywania na jednym ręku -Froncik, tak żeby można było uznać :P -perfekcja balansu w HS (to znaczy, abym czuł że już wyczuwam) -siłowy Muscle Up (z pełnego zwisu, bo wszystkie inne wejścia, prócz gimnastycznego już potrafię xD) -nie jestem pewny co do mojej flagi, bo nie robiłem od dawna, więc wyjście siłowe do flagi. Daję sobie czas do 1 lutego. Bez pierdolenia, czas zacząć! Tak po za tym zastanawiam się nad pewnymi zagadnieniami, może chcielibyście się przyłączyć do rozkminy :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Do Sylwestra 2015r. -Flaga -Front lever -pull up na jednej łapie -zrobić masę do ~80kg -nie odpuszczać z dietą -HS SIŁA! Szczęśliwego Nowego Roku Typeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Dodaję coś jeszcze ! Zakończyć pewien nieudany wątek miłosny z 2k14 ! :D Chcę o tym zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 To ostatnie postanowienie Ci przyjdzie najciężej ale na pewno dasz radę Wierzę w Ciebie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Wiem.. :D Już się męczę z tym jakiś czas,ale wszystko minie Będzie inna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ja jeszcze dorzucam postanowienie, że nie bede palil trawki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Hmmm.... Front lever żeby dogonić Reidara haha :D Pełna flaga Czysty technicznie mu podciagniecie na jednej lapce technicznie wykonana pompka na jednej lapie Hs 30sek+ Hs na drążku/poręczach A najważniejsze postanowienie to prowadzić zdrowszy tryb życia, mniej grać na kompie , mniej imprez z alko, więcej biegać i więcej czytać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Poprawna "technicznie" pompka na jednej ręce, powodzenia :D Sam do tego dążę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No więc i ja :D Skończyć robić drążek :D (na razie na trzepaku i huśtawce robię :P ) Pięć poprawnie zrobionych pompek na jednej ( bez skręcania, bo teraz się trochu skręcam:( ) Jak szaleć to szaleć: 8 s FL i BL 60 s HS 6-10 MU z jak najmniejszym wierzganiem i coś pod plancha zacząć robić oraz przejść 3 razy coś co buduję, ale o tym powiem jak zrobie :D + 4 cm w łapie NIE OPUSZCZAĆ TRENINGÓW NÓG, bo czasem mi się zdarza Wyglądać godnie na wakacje : D czyli spalic tłuszczyk, a nie wiem jak z wagą bo waże 81 kg przy 187 ale do końca masowania powinienem wbić do 85 więc pewnie bedzie waga 80 kg ok. Trochu mi wzrost przeszkadza przy technikach, ale chcę nadal rosnąć, niektórzy mi juz nie każą a wujek chce mi łózko zrobić, blokujące wzrost. Dobre ocenki w szkole Zdrowo się odżywiać Podciaganie na jednej łapie no i HF wyciskane Ale się rozpisałem Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Gralu niezłe te Twoje noworoczne postanowienia :D trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dzięki, niech progress będzie z Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja tak skromnie żeby mi się udało xd HandStand-30sek BackLever-nachwytem bo robie podchwytem ;d 5+ Muscle Up'ów FrontLever-przynajmniej na jedną nogę z 5 sek flagi xd Życzę wszystkim powodzenia z postanowieniami i sobie samemu pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 to mnie nowy rok przywitał a miałem takie ładne wejscie w niego. wczoraj miałem starcie z dwoma łebkami. skonczylo sie na na dwóch szwach na dolnej wardze i podbitym oku. Znacie jakąś dobrą maść zeby przyspieszyla klęśniecie opuchlizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Na opuchliznę działaj zmianami temperatury, najbardziej korzystne będzie zanizenie temperatury w miejscu opuchlizny np poprzez przyłożenie lodu. Co do maści to Ci nie doradzę ponieważ nie potrzebowałem jeszcze i mam nadzieje ze nie będę potrzebować. Szybkiego powrotu do zdrowia i stawaj się coraz silniejszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 lód to chyba jest dobry na świeże stłuczenie, potem już tak nie działa. dorwałem jakąś maść. podobno pomoże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Zamer powoli zejdzie:) Czemu dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 szedłem peronem i stała grupka osób. zapytali nagle "co sie gapisz" a ja odruchowo odpowiedzialem "gówno" i poszedłem dalej. po jakichs 150m zaatakowali mnie we dwóch od tyłu. i tak oto dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Altacet w proszku rozpuszczasz w wodzie tableteczkę i robisz okłady Najszybszy sposób! :D ewentualnie jakieś okłady zimnym(lód to chyba najlepszy). Trzymaj się tam! :D Taka sytuacja! U wszystkich sie zdarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 to nie slyszalem o takim sposobie :P skuteczny? za pare dni bede miałwszystkie kolory tęczy pod okiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja to się czasem zastanawiam co te dresy mają w mózgach Do mnie kiedyś na imprezie jeden fikał bo niby obrażałem jego kolege, mniejsza z tym że gościa w życiu na oczy nie widziałem xD Na szczęście gościu był już trochę pijany, a ja trzeźwy więc szybko go poskładałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja zawsze staram się unikać bójek bo jak to sam Bruce Lee powiadał (chyba) "Walka uniknięta jest walką wygraną", ale no jak trzeba w obronie własnej to nie ma wyboru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 dorwali mnie grupką, wyłape ich pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Oj my nie polecamy takich zachowań. PS. Zamer, wpierdol im:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi