Banan Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 U nas za darmo, a uwolnić też za free tyle że więcej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jak załóżmy użyjesz wordpressa czy joomli i wrzucisz na darmowy serwer z darmową domeną, to koszty zerowe, tyle co troszkę pracy, jak założysz blog na jakimś portalu, to nie wiem jak z kosztami itp, bo nie korzystałem, ale u Nas masz fajny system blogów. Można go nawet połączyć z zewnętrznym blogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ok, thanks bros Dzisiaj był trening ogólny, taki o. nawet trudno mi przypomnieć wszystko ale pamiętam, że robiłem: -wznoszenie fronta -HS -HSPU -MU -podciągnięcia -szerokie/ wąskie -wahadło na kółkach -plank, side plank, superplank -roll (parkour) -dipy -pompki Niektórych było dużo niektórych mniej, ale po treningu byłem zwalony xD. Także odpoczynek, jeść i spać. Wczoraj był trening podciągnięć i łydek Konkrety: -OAPull z asystą 4 -wysokie podciągnięcia 6-8 -skakanka przez ok 1-3 min x4 serie Później łydki: -wznosy łydek -na jednej nodze -utrzymywanie maks napięcia, szczytowe napięcie, przez długi czas -podskakiwanie na samych palcach przez ok 10 -15 min i skakanka Robię się coraz lepszy, skaczę na skakance prawie bez przerwy :D. Daamn xD a łydki i tak nie dostały bardzo w kość, ale się nie dziwię, w końcu pracują przez cały dzień i to czynnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 I jak po skakance? Odczuwasz jakieś efekty? Polecasz treningi na skakance? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja skakankę traktuję jako pewien rodzaj ćwiczenia i zabawy. Tak polecam, to jest zawsze pewne doświadczenie, umiejętność, dodaje na pewno dynamiki w łydkach. Można dodać do treningu nóg. Czy czuję jakieś zmiany? Niezbyt, bo łydki i tak mam cholernie mocne, aczkolwiek nieduże . Ale jest jak by nowy wzorzec ruchowy- skakanie na skakance :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Czyli polecasz skakankę pod trening nóg? A jako rozgrzewka, też się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Kupiłem ostatnio skakankę w decathlonie za 10 zł i jest taka jakaś za luźna :/ nie wiem czy to wina skakanki, ale nie potrafie na niej skakac, co chwile się plącze . Ktoś mi tam mówił, że skakanka powinna być z jakiegoś grubszego materiału, który się tak nie zgina, no ale powiedział mi to po tym jak kupiłem już tą . Jak wybierałeś skakanke ? opłaca się dać to 50 zł za skakanke czy to nie ma dużej różnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Wiesz co opłaca się. Też miałem jakieś zwykłe gumowe, z licznikami i to wszystko to była jedna wielka lipa. Preferuje skakankę z drutu obłożoną silikonem czy gumą na łożyskach i można fajnie skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja mam z rzemyku i na razie jest zarąbista :P. Kupiłem za 40zł firma spokey z drewnianą zwykłą wygodną rączką (oczywiście z łożyskiem, to podstawa) Z tego co się dowiedziałem skakanki z rzemyka są wytrzymałe i jak na razie się nie zawiodłem Jako rozgrzewka jak najbardziej może być i tak również ją stosuję. Myślę, że skakanka jest dobrym dodatkiem do treningu nóg. Jest o tyle dobra, że wymaga poprawnej sylwetki, przy okazji trenuje mięśnie core - stabilizujące Nigdy nie sprawdziłem, ale skakanka z drutu i gumy szybko się ściera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 ok , dzięki :D to musze zainwestować kiedyś w taką lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Nie musisz, ale pewnie się przyda :P Dzisiaj jednak nie robiłem treningu nóg, zamiast tego spędziłem sporo czasu nad wałkowaniem czworogłowych. Masochizm 100%, nie polecam ale efekty są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Merdano miałeś wstawić projekt tych foam rollerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tak, wiem, ale są pewne przeszkody, nie będę wstawiał tego czego nie jestem pewien. Sprawdzam i wymyślam różne rodzaje, jeżeli wstawię coś teraz i okaże się, że za miesiąc się to rozwali to praca poszła na marne. Także, chcę Wam dać sprawdzony pomysł, mój, który będzie przeze mnie sprawdzony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ciekawy pomysł. Na Allegro, najtańsze po 80zł bez przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Twoje dzienniki zostały połączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 O cholera Domin, nie wiem, czy to dobry pomysł. Patrz na te wcześniejsze posty, nic z nich odczytać się nie da. Hm... a konta można łączyć jakoś? To by posty wróciły :D I bym sobie edytował te pierwsze, żeby ładnie było. Pomysł ciekawy, tylko trzeba go dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tak, też się da połączyć. Powoli zaczynam robić porządki na forum, najpierw łączę, segreguje i sprzątam, a później będę poprawiał wszystkie błędy, niestety ręcznie i ewentualnie z pomocą innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Aa oki, ale poprawiać tysiące postów? cholera to sporo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Dokładnie 43 tyś postów. ;p Poprawimy te najważniejsze tematy, a później powoli będzie się poprawiać resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jakby co Dominik to chętnie pomogę bo teraz sporo wolnego będzie bo został tylko jeden egzamin w piątek i do 18 wolne :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Nie mam czasu nic pisać ;/ Są nowe skille, ale nie mam kompletnie teraz czasu, peace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Będzie i czas, na razie rób to co najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi