Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Skarb A jeszcze większy w postaci książek na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Ja powoli sobie wszystko kupuje w pdf jak czytam jakoś mnie rozprasza i wole książkę, a takie książki to jedne z niewielu które potrafię przeczytać w ciągu kilku h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Nie no wiadomo u mnie to samo nie lubię czytac w pdf"ie ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby W ciągu kilku h całą książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 No niby ta, ale zawsze No serio, sam nie wiem jak to się dzieje ale wciągam się tak, że skupiam się tylko na książce a wszystko inne nie istnieje Szkoda, że z lekturami tak nie miałem i same pały z nich dostawałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 No to miodkowo Idąc tym tropem to @Tigerowi zejdzie ok. 85h a to jest 3,5 dnia ciągłego czytania wszystkich książek więc zdąży A da się z nich coś wyciągnąć? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 3 minuty temu, Dynloth napisał: No to miodkowo Idąc tym tropem to @Tigerowi zejdzie ok. 85h a to jest 3,5 dnia ciągłego czytania wszystkich książek więc zdąży Hahaha 3 minuty temu, Dynloth napisał: A da się z nich coś wyciągnąć? :) Czystą wiedzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Zgodną z prawdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 No właśnie jakby ktoś miał jakieś pdfy to chętnie przyjmę PS: @Dynloth czytałeś tą książkę "Siła i sprawność. Kalistenika"? Zastanawiam się czy warto kupić bo pdf nie ma nigdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 29 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Trzeba poszukać to zrobimy zbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Dobry pomysł Zrobiłem konspekt pracy ale dodawać na razie tu nie będę bo wiecie jak jest Programy plagiatowe i te sprawy xD Ogólnie to będzie wyglądało tak że na początku opiszę trochę historie, jakieś główne zasady, może paru zawodników opiszę, druga część pracy będzie sie składała z ćwiczeń na poszczególne partie i będą to po jednym ćwiczeniu dla zaawansowanych i początkujących na każdą partię, następnie figury statyczne, podstawowy sprzęt oraz możliwości jego zastąpienia i na koniec kilka przykładowych metod treningowych Co wy na to? Coś byście dodali/ odjęli? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Ja bym dodał jeszcze odżywianie w stosunku do innych sportów i może suplementy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 I można coś o sterydach napomniec ze absolutnie przeciw ze to zdrowy sport i sterydy są zakazane ze względu na ich trucie organizmu i zwiększanie masy mięśniowej która obciąża organizm a za czym idzie trudność w wykonaniu technik :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Napisz ze jak chce sie byc 120 kg dzikiem to nawet.nie ma sensu startowac do kalisteniki bo ona nie zbuduje tak ciala jak silownia xd po czasie dopadnie stagnacja a zwiekszanie powtorzen do pierdyliarda nie zbuduje miesnia niestety a juz podciaganie z obciazeniem nie zalicza sie do kalisteniki bo kali opiera sie na ciężarze wlasnego ciała xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 @Banan, @Quake nie wiem czy się zmieszczę jeszcze z tematem odżywiania, suplementacji i sterydów Zbyt rozległy temat żeby opisać na jednej stronie a mam ograniczoną ilość stron Pamiętajcie że to licencjat a nie magisterka @FarGoo jasna sprawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 31 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Twoja praca będzie obowiązkowa lektura do przeczytania na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 I ja będę pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 @Tiger gdzie raport z postępów o fladze? :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 @Dynloth pies mi zjadł :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Coś mi tu wieje kłamstwem Dynloth nie wierz Mu A Ty masz psa wogole? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 @Banan Dominik mi na pewno uwierzy bo dobrze wie że od flagi bym się w życiu nie wymigiwał Oczywiście że mam Kundelka małego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 No to pokaż zdjęcie tej bestii ja włączę rentgen i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Kuba trochę się wstydzi swojego postępowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Haha ale fajne zdjęcie Faktycznie mały ten kundelek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Ja tam @Tigerowi wierzę xD Przecież wszyscy wiedzą, że On katuje tą flage codziennie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Tylko dlaczego jeszcze nie umie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi