Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Też pracuje w ochronie Ale planuje się przerzucić na sport, jeszcze tylko kurs instruktora samoobrony i myślę że da radę wyżyć ze sportu w moim przypadku Więc trzymam kciuki też i za Ciębie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 @Tigera tam od razu zabije tu bajera tam bajera i zapomni co robiłeś @Dynloth widzę grube plany powodzenia :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Oczywiście, dziękuję Ci :) Ta jak kierowniczka galanta to do kina ja jeszcze i będzie oczy przymykac na Twoje treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 No jak jeszcze w dobrym wieku to wiadomo a do kina blisko xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Ano właśnie i są tanie wtorki w heliosie Czekam na relacje z treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 18 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 @Tiger chyba zapracowany nie ma nawet czasu na relację ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Biedny łapie złodziei po galerii, mogliśmy do niego podjechac jak byliśmy na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Ej ej co to za spam w moim poważnym dzienniku xD Co do waszych sugestii: absolutnie nie! Okropna babka xD I w dodatku mnie bardzo nie lubi...nawet o moją fryzure się skarżyła do szefa A no dwa dni robiłem to nie było czasu pisać A teraz pora na trening 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 No to czekamy na wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Dawno nie było wpisów o Twoich treningach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Front/Back Dzień 1 Front Klatka Wyciskanie na płaskiej Spietki na wyciągu Dipy Naramienne przód Wznosy sztangielek bokiem Arnoldki Bicepsy Unoszenie sztangielek z supinacją Sztanga 21 Nogi Przysiady Prasa Brzuch Wznosy nóg do drążka Allahy Dzień 2 Back Plecy Podciaganie nachwytem Przyciaganie wyciągu górnego jednorącz bokiem Przyciąganie dolnego wyciągu do klatki Martwy ciąg Naramienne tył Rozpiętki odwrotne Unoszenie sznagielki w opadzie Tricepsy Prostowanie ręki ze sztangielką w opadzie Wycikanie francukie Nogi Maszyna na dwójki Dzień 3 Ramiona Tricep/Biceps Supererie Protowanie ręki z ztangielką za głową Uginanie ramion z sztangą Pompki diamentowe Podciaganie podchwytem Prostowanie ramion na wyciągu górnym Uginanie ramion na wyciągu dolnym Dobra nowy plan wygląda mniej więcej tak Taki trochę taki split 2 dniowy z podziałem na przód i tył i trzeci dzień to same ramiona żeby je ostro dowalić na koniec masówki Wiem że trochę mało nóg tutaj ale moje kontuzje na więcej mi chwilowo nie pozwolą, ale na redukcji będzie to już wszystko bardziej zrównoważone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Dobrze to wygląda wyczuwam moc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Elegancko, a dziś jak regeneracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Dzisiaj byłem na pierwszych zajęciach kursu trenera personalnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 I jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 @Tiger ja bym Ci tam jeszcze dorzucił fl... Flaa... Flaaaa... Flaszeczkę wody po treningu co by się organizm nie odwodnił ??? @Dynloth tylko proszę nie rób tego kursu co dwa weekendy zajmuje za tysiąc złotych bo te papiery są .... warte ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 @Gralu ja planuje ten zrobić: http://pisir.edu.pl/kursy-instruktorskie/instruktor-samoobrony/ Robiłem u nich instruktora kulturystyki i sobie chwalę. :) Flaszkę wody oczywiście po treningu flagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 A no to widze, że na poziomie. Uff ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Czy na poziomie to się okaże, bardziej potrzebuję legitymacje do prowadzenia zajęć bo do czynienia z samoobroną już mam kilka lat więc tu akurat lajcik @Tiger, przypomnij gdzie Ty robisz kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Przyda się na forum kolejny trener personalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Ja robię w https://a4academy.pl 110 godzin jest czyli 5 weekendów od 8:00 do 20:00, i na koniec jeszcze egzamin teoretyczny i praktyczny. Jak na razie jestem po czterech modułach(2 dni), była to dietetyka i suplementacja. Powiem wam, że jestem bardzo zadowolony. Żadnego zbędnego pierdzielenia tylko konkretna, przydatna i w przystępny sposób przekazana wiedza Zobaczymy jakie będą następne bo każdy moduł jest z innym prowadzącym :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 No to chętnie pokonwersuje z Tobą na wszelkie tematy które będziesz miał poruszone na szkoleniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 No to fajnie, że się rozwijacie ale ja chyba bym wolał jak wszystko by prowadziła jedna osoba :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 U mnie były trzy osoby, jedna ogólna, jedna wyspecjalizowana w dietetyce i jedna wyspecjalizowana w prawnych technicznie ćwiczeniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Myślałem, że na takich kursach uczy osoba która zna się na tych wszystkich zagadnieniach Chyba mam zbyt dużą wiarę w nasz system edukacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi