Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Haha no ale ja też tak myślałem Hipotezę mam taką że każdy chce hajsy zarobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 A ja tam się cieszę, że jest kilku prowadzących bo każdy jest dobry w czymś innym A dodatkowo daje to szersze spojrzenie na niektóre tematy bo jedna osoba to wiadomo, może być lekko stronnicza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 No i jedna osoba mogłaby wprowadzić monotonnie przynajmniej jeżeli chodzi o ton głosu i sposób wykładów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 No chyba, żę byłaby tak wyszkolona że nie pozwoliłaby na nudę Może też kwestia odpoczynku między wykładami :) @Tiger my tu gadu gadu a jak Twój trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Treningi idą całkiem całkiem Progress jakiś tam powoli jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 @Tiger no to czkeam na jakieś wpisy jak to tam wygląda u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Dzisiaj wyglądało to tak: Klatka Wyciskanie na płaskiej 8/8/6/8/6 Spietki na wyciągu 10/8/8/14/14 Dipy 8/8/8 Naramienne przód Wznosy sztangielek bokiem 10/9/9 Arnoldki 10/10/10 Bicepsy Unoszenie sztangielek z supinacją 8/8/7 Sztanga 21 21/21/21 Nogi Przysiady 8/8/8 Prasa 10/8/8 Brzuch Wznosy nóg do drążka 8/8/8 Allahy 12/12/12 Nie chce mi się teraz przepisywać konkretnych kilogramów, ale jak już się ogarnę z pracą i kursami to będę wszystko szczegółowo opisywał trening wszedł bardzo fajnie ale czułem niedosyt więc na brzuch i bicepsy siadło jeszcze [po dwa dodatkowe ćwiczenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 No i super podoba mi się W ogóle dajesz radę połączyć pracę z kursami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 ładny trening ta On w pracy się uczy jak kierowniczka nie patrzy, a potem na kursie wszystko wie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Oczywiście w między czasie siedząc na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Porządny trening ? kończ te kursy bo jestem ciekaw co nas nauczysz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Dokładnie też na to czekam No i może @Berna zachęcimy do zrobienia kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Ja to na razie odkladam na fure więc muszę się wstrzymać z tymi wydatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 @Dynloth jakoś daje radę chociaż może być ciężko przed samym egzaminem bo mało czasu na naukę @Bern do końca jeszcze daleko 24 lutego dopiero kończę @Maverick niestety kierowniczka ma oczy dookoła głowy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Hmm no to najlepszym rozwiązaniem byłoby wziąć ja na kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Dwie osoby zawsze więcej wyciągną i zapamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 To na pewno Najlepiej samemu mieć wiedzę której nikt inny nie zna A wiedza kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Za wiedzę najwięcej się płaci Ważne żeby zapamiętać wszystko i poszerzać swoją wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Najwyzej @Tiger będzie nam sprzedał swoją wiedzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Rodzinie z forum to za free, a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A ja już wszystko rozumiem. Robi sobie kurs, żeby zacząć redukcje i w ukryciu flagi się nauczyć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 No tak, lepiej zapłacić 1300 zł za kurs niż posłuchać np mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 No gdzie sens, gdzie logika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Tam gdzie flaga @Tiger where are u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Sie kryje kurcze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi