Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Albo piluje flagę albo nas zostawił :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Flage piłuje, nie zmyślam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Od 5 dni Go nie ma, więc pochłonęła Go nauka ostro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 @Tiger wracaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Panowie Panowie spokojnie nie opuściłem was xD Ciągle praca po 13 h, a jak wolne to kury po 10 h więc nie mam czasu buszować po internecie Ale teraz dwa dni wolnego to co nadrobię No i wreszcie dzisiaj siądzie porządny trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 No i super, czekam na wpis o treningau tym mocnym dzisiejszym na pełnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Jednak żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Trening musi wyjść konkretny teraz po takiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Ciekawe jak ćwiczenia pod flagę idą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Trening był jak najbardziej mocny, tylko tej flagi o której mówicie nigdzie nie mogłem na siłowni znaleźć xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Nie musisz szukać ona chodzi cały czas za Tobą pewnie już niedługo do Ciebie zawita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Hah a no to wszystko jasne dlaczego jej nie zauważałem xD Po prostu nie oglądam się za siebie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Haha, no to kiedyś ma pewno nadejdzie ten czas Jak po kursach, lepiej z wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Powiem Ci Dynloth, że kilku ciekawych rzeczy można się dowiedzieć no i trochę inne spojrzenie na niektóre ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Może w końcu się weźmiesz za dietę i flagę, a do tego planch Jakie zagadnienia poruszaliscie do tej pory? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Pick one > Tiger i ja >Dieta, flaga ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ciekawe który pierwszy z Was ogarnie Flagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Hahahah xD Gralu rozwaliłeś system xD Dynloth planch to może za 3 lata xD A tematy jakie poruszaliśmy do tej pory to: dietetyka, anatomia, podstawy treningu siłowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Dietetyka najtrudniejsza Najwięcej zagadnień ma w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Nie tylko zagadnień ale też mnóstwo mniej lub bardziej potwierdzonych teorii na wiele tematów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Ooo a powiedz mi jak będziesz po wykładzie o BCAA co na ten temat mówią bo jestem bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 O BCAA to akurat teorii zbyt wielu nie ma, badania przeprowadzane w tamtym roku definitywnie zniszczyły cudowną otoczkę tego suplementu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 No właśnie o to mi chodzi, bo u mnie na kursie wychwalali BCAA jako jeden z lepszych supli a teraz zdziwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 A tam rozwaliłem, rozje... Przyzwyczaj się xD No też niedawno czytałem, że mit BCAA obalony, działa tylko na niewielką grupe osób :/ Kto pierwszy? Widziałeś kiedyś Niedźwiedzia robiącego flage? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Dzika i guzdzca widziałem a niedźwiedzia kwestia czasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi