MalikFreeman Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Jeśli dobrze wertowałem tematy, to nie znalazłem rzadnego o tej zacnej książce, wydanej przez Anglika, związanego z wojskiem. Szerokie spektrum wiedzy, a także porady ułatwiające początkującym odpowiednie przygotowanie już nie tylko do kalisteniki, ale sportu w ogóle. Nawet temat medytacji został częściowo omówiony. A oprócz niej takie zagadnienia jak anatomia, mobilność, gibkość, progresja, dbanie o dłonie i wiele, wiele innych wartych uwagi pojęć. Zaawansowani również znajdą coś dla siebie. Przecież została omówiona progresja elementu zwanego planche. Serwuję Wam przedsmak, tego co możecie w tej lekturze znaleźć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Dzięki wielkie za zdjęcia jest to pozycja na mojej liście do zakupu Słyszałem o niej sporo dobrych recenzji Skoro polecasz to tym bardziej muszę zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Wstawiłbym więcej, ale cykam się naruszyć praw autorskich:D. Jest świetna. Żałuję, że dopiero przeczytałem ją pół roku po zakupie:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No to możemy się wymienić zdjęciami książek, ja mam skazany na trening 1 i 2 część to też mogę wstawić. Zrobimy jakiś dział tylko dla zaufanych osób i tak będziemy wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 2 by mi się przydała, 1 mam w papierze. No problemo. Dobry pomysł:D. Szczegóły wyjdą w praniu:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No to się dogadamy Wiedzę o kettlach brałeś z tej książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Też tak myślę:D. Jak coś to moim zadaniem domowym będzie przygotowanie kilku zdjęć:P. Tylko przy zaczepianiu kettle o stopy przy podciąganiu:). Reszta pochodzi od Pavla Tsatsouline i Zacha Even-Esha:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 11 minut temu, MalikFreeman napisał: Tylko przy zaczepianiu kettle o stopy przy podciąganiu:) Tak było napisane w książce? Z jednej strony to spoko, a z drugiej zbyt dużego ciężaru na nie się nie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dokładnie na stronie 142:). Wiadomo, uchwyt się wrzyna w kości, albo po prostu zsuwa, choć krzyżując stopy można tego uniknąć:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Do małych ciężarów spoko opcja, ale wziąć już załóżmy po 32kg na stopę to już misja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Też mam kilka książek kalistenicznych jak coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 @BananZawsze można girie zastąpić sztangielkiem:D. @ZIPOLACiekawi mnie Twoja kolekcja:D @Dynloth Klub czytelniczy chyba się powiększy:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No to chyba niedługo będziemy mieć całą bibliotekę dostępną na rynku Co najfajniejszego dowiedziałeś się z tej książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Przydałoby się:D. Najfajniejszą sprawą opisaną w książce są... Wałki do masażu:). No i zastosowanie magnezji, kredy. Dzięki nim mam pewniejszy chwyt i większą pewność przy podciąganiu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No to popracujemy nad tym No to już zagadnienie które mnie interesuje Co do magnezji to też możemy o niej pogadać ale to może zrobię osobny temat żeby tu spamu nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Świetna rzecz, lepsze samopoczucie gwarantowane w krótkim czasie:D. Czemu nie:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Napisałeś o kredzie, też się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Jak najbardziej:). Pewnie jest zbudowana z innych związków chemicznych, niż magnezja, ale również zapobiega potliwości dłoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Z ciekawości kiedyś spróbuję tylko muszę ją dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Wystarczy wysłać jakiegoś rozgarniętego gimba do szkoły na misje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 To jest myśl Albo jakiś sklep plastyczny, jak będę miał okazję to na pewno kupię i sprawdzę Twój patent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Na pewno jest tani w porównaniu do magnezji, kilka pln za pudełko:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Nie pomyślałbym nigdy o kredzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalikFreeman Napisano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Ostatnio wpadłem też na pomysł, czym można zastąpić kettle lub "walizki", przy spacerze farmera... Może być jeszcze śmieszniej, niekoniecznie dla chwytu lub ramion:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi