Piet Napisano 19 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Siwa nasuwa mi się tylko jeden tekst co do prędkości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Huehue dzisiaj ćwiczyłam na siłowni nogi i tak mi spuchły, że jak już się w szatni przebierałam i zakładałam jeansy to mi kur*a pękły xDXD i musiałam tak iść przez miasto xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 hehehe Siwa to widze trening konkretny miałas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ostatnio też robiłem nogi, dwugłowe były tak bardzo skatowane jak nigdy przedtem chyba :D. Utrzymywałem się na poręczach, żeby odciążyć nogi... co za ulga była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Siwa, 1 skojarzenie po przeczytaniu. " I BET SHE SQUATS BRO " :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 nie ma co ostra pompa była :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Przysiad ze sztangą obowiązkowo ;D Doszła do mnie paczuszka :D BCAA, białeczko, chrom i szejker na wypasie z pojemniczkiem na tabletki i białeczko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 zadroooo https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1509095_1431748057072927_3329980096893792307_n.jpg xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zarobiłam na tablecie, który dostałam za darmo, ale mi to nie potrzebne było, więc go sprzedałam i mam suple! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 21 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Siwa ćpaj ten koks hehe :D ja po wypłacie robie mega zakupy supli :D więc dieta + suple + hard workout ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Siwa, jaki kalkulator używasz żeby codziennie liczyć makro i inne? Nie pamiętam tej strony, a pamiętam, że się tam zalogowałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 myfitnesspal / potreningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 A co, liczysz kcale? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Byłem ciekawy ile wartości ma moje śniadanie: omlet - 200g owsianych, 2 banany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Zapomniałam się pochwalić, zdałam egzamin wewnętrzny w autoszkole ;-) miałam 1 błąd, bo się komputer zawiesił i mi pytanie przeskoczyło xD W przyszłym tygodniu już się umawiam na egzaminy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 no to gratulacje oby teraz na egzaminie lu¼no poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Wypiję 10 melisek, zjem banana przed i będzie gitara :P Jak mi pójdzie tak jak teraz to będzie fajnie. Jazda to pikuś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Czymamy kyciuki :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ooo dawno tu nie pisałam Mam zapytanie do Was, czy by nie reaktywować tematu z przepisami fit lub mniej fit Ja osobiście trzymam zasadę IIFYM (if it fits your macros). Oczywiście jem z reguły zdrowo, a jeśli zjem batonika lub chipsy czasem kebaba lub babcine ciasto (które trzeba zjeść) nie zadręczam się godzinnym bieganiem, tylko wliczam to w kalorie i tyle ;-) Jakiś kurczaczek z warzywkami, serniczek low carb low fat? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 dzizys, jak to pięknie wygląda! Ten kurczak z warzywami mnie zainteresował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Siwa jak najbardziej reaktywuj go Chętnie wypróbuje Twoje przepisy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 DZIEWCZYNA SKARB! IFFYM spoko,sam to preferuję,nie tak do końca,bo nie liczę kalorii,ale staram się jeść zdrowo,ale czasami coś wleci Wszystko jest dla ludzi,te jedzonko z drugiej fotki to na raz,tak ? hahahah REAKTYWACJA ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 tą drugą potrawę jadłbym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie, to na dwa razy Dwa obiadki do pracy + worek ryżu do każdego, bo ja jestem głodomorrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi