Siwa Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 W sumie planowałam IF od jutra, żeby przez ostatni miesiąc na tym pociągnąć. Na początku od 10 do 20 i co tydzie? bym zmniejszała okno, tylko muszę zaplanować jak. mcfinn, sen to moje trzecie hobby zaraz po ćwiczeniach i jedzeniu haha Codziennie chodzę spać między 20-22 i wstaję koło 7.00 + drzemka w dzie?, snu mam pod dostatkiem. Jednak nie kupię spalacza, zrobię sobie przed treningiem mocniejszą kawę, a za tą kasę kupię krótkie spodenki do ćwicze? i może coś jeszcze na poprawę nastroju. W ko?cu wiosna idzie... Tutaj zrobiłam wczoraj na wieczór zdjęcie progresu do porównania, na chwilę obecną wygląda tak: (bokiem, bo zależy mi na tym, żeby brzuch był płaski, wcześniej miałam "odstającą" fałdę na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No to przecież efekty są! Dobrze Ci idzie, nie potrzeba nic nowego . Podobno kobietom humor się poprawia zakupami :P. Do wiosny na pewno Ci się uda spalić to co na brzuchu i tak wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 no i super wyglada:)kup te spodenki i nos do gory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki Panowie Mam nadzieję, że uda mi się spalić Z tą dietą IF pokombinuję jeszcze. Muszę sobie odpowiednio okno ustalić. Mam jeszcze cały dzie? na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pamiętaj żeby z czasem zmniejszać okno aż do 4h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie łam się tu, tylko do roboty. Z każdym treningiem jest się coraz lepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wiem, w ostatnich 10 dniach dam 4 h, zobaczymy jak to wyjdzie. A co do treningu, to na razie nie jestem w stanie zrobić konkretnego, robię go na tyle, ile mam sił. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Powiedzmy, że udało mi się zrobić te 10 podciągnięć z wyzwania :D Kurcze poszłam wczoraj na siłownię taka osłabiona i bez życia, a miałam lepsze wyniki niż kiedykolwiek :d Jeszcze pierdyknęłam na zako?czenie 45min cardio na rowerku stacjonarnym. Pot leciał jak szalony. Teraz popijam kawę i mykam na rower, bo takiej super pogody to jeszcze w tym roku nie było Pó?niej ABS+techniki. Byłam z kumpelą na dworze i chciała zobaczyć jak mi redukcja idzie to jak jej brzuch pokazałam to mi zazdrościła. Nie ma tu co zazdrościć, tylko zapyerdalać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mam ochotę na mega wycisk, ależ dzisiaj mam energii :D Chyba po tym awokado :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 1 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Kurdę,też bym poćwiczył ale nadgarstek nie pozwala. Kurdę,też bym poszedł na rower ale pogoda nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 1 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Widzę,że mój wczorajszy "weltschmerz" przeszedł na Ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 1 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 U mnie jutro "cheat day", czyli zdrowa dieta :Phttp://screenshu.com/static/uploads/temporary/oa/7k/7f/e62xuk.jpg A tak poza tym, to wszystko zgodnie z planem treningowym :P Tylko zmniejszyłam ilość cardio z 45 na 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 OMG dawno nic tu nie pisałam. Aż dwa dni ;/ Dziś miałam totalny rest day, bo zdawałam osocze. Redukcja trochę mnie wyka?cza. Ale nie poddaję się. O to przecież chodzi ;-) Efekty widzę z dnia na dzie? wręcz. Waga zaczęła powoli znów lecieć w dół. Na wadze w centrum krwiodawstwa wskazywało 58, u mnie 58,5. Waga wadze nierówna Jestem na IF - okno 8 godzin 9-17 Szamka to : I: musli błonnikowe Sante 50g (jem je, bo na redukcji coś za mało jest go u mnie (błonnika), a w tym jest multum) + 200ml mleka 2%, Flexit drink (już mi się ko?czy druga puszka), kawa II: 2 bułki z ziarnami 120g, 100g serka wiejskiego lekkiego III: łosoś świeży, ziemniaki, papryka, por, groszek mrożony zielony IV: Pół pączka, jabłko, cukierek xD Całość 1598 kcal. Teraz piję wodę z cytryną, żeby zagłuszyć głód xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 4 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Właśnie woda, przy redukcji szalenie ważna... jak i w całym życiu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 4 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Na twoim miejscu jak zmniejszysz okno żywieniowe o godzinę przykładowo to dodaj sobie z 30-50kcal do łącznego bilansu bo na IF nawet wystarczy jeść normalnie,bez wybranych produktów byle w oknie a głód aż tak cię nie będzie zżerał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Poobserwuję i zobaczę. Ogólnie to mogę dorzucić jakiegoś wafla ryżowego i będzie te +30kcal. Dzisiaj waga wskazała 58,1 :P Ależ się cieszę. :D:D IF dobra sprawa i powiem, że głodna nie chodzę na razie. Bardziej mi to służy niż zwykła dieta. Zobaczymy jak skrócę okno. A od jutra będzie 1500 - 1530, bo schudłam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ¬le powiedziałam. Jestem głodna ale dopiero przed snem. W porównaniu do wcześniejszego głodowania to jest miodzio :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 To do ilu chcesz dobić kg? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 55-56 myślę, że będzie gitarra. Potem sobie będę powoli budować mięśnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tyle, żeby brzuszek był idealnie płaski :P (fałdy od mięśni :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tak właśnie :D Mam mega motywację, mam nadzieję, że pozostanie do ko?ca redukcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Chyba zaczne stosowac IF jak masz takie efekty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 5 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sam musisz się przekonać, może nie dawać takich efektów jakich oczekujesz U mnie jak na razie jest świetnie, ale to dopiero czwarty albo piąty dzie?. Wypowiem się na temat IF bardziej po miesiącu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Kurde, czasami chciałbym też myśleć o redukcji, ale jedyne co mógłbym spalić to mięśnie :P. Powodzenia przy IF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi