Skocz do zawartości
Workout Athletes

...:::Dziennik Siwej:::...

Siwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie planowałam IF od jutra, żeby przez ostatni miesiąc na tym pociągnąć. Na początku od 10 do 20 i co tydzie? bym zmniejszała okno, tylko muszę zaplanować jak. mcfinn, sen to moje trzecie hobby zaraz po ćwiczeniach i jedzeniu haha B) Codziennie chodzę spać między 20-22 i wstaję koło 7.00 + drzemka w dzie?, snu mam pod dostatkiem. Jednak nie kupię spalacza, zrobię sobie przed treningiem mocniejszą kawę, a za tą kasę kupię krótkie spodenki do ćwicze? i może coś jeszcze na poprawę nastroju. W ko?cu wiosna idzie... Tutaj zrobiłam wczoraj na wieczór zdjęcie progresu do porównania, na chwilę obecną wygląda tak: (bokiem, bo zależy mi na tym, żeby brzuch był płaski, wcześniej miałam "odstającą" fałdę na dole) urybo79q.jpg

Powiedzmy, że udało mi się zrobić te 10 podciągnięć z wyzwania :D Kurcze poszłam wczoraj na siłownię taka osłabiona i bez życia, a miałam lepsze wyniki niż kiedykolwiek :d Jeszcze pierdyknęłam na zako?czenie 45min cardio na rowerku stacjonarnym. Pot leciał jak szalony. Teraz popijam kawę i mykam na rower, bo takiej super pogody to jeszcze w tym roku nie było Pó?niej ABS+techniki. Byłam z kumpelą na dworze i chciała zobaczyć jak mi redukcja idzie to jak jej brzuch pokazałam to mi zazdrościła. Nie ma tu co zazdrościć, tylko zapyerdalać !!

OMG dawno nic tu nie pisałam. Aż dwa dni ;/ Dziś miałam totalny rest day, bo zdawałam osocze. Redukcja trochę mnie wyka?cza. Ale nie poddaję się. O to przecież chodzi ;-) Efekty widzę z dnia na dzie? wręcz. Waga zaczęła powoli znów lecieć w dół. Na wadze w centrum krwiodawstwa wskazywało 58, u mnie 58,5. Waga wadze nierówna Jestem na IF - okno 8 godzin 9-17 Szamka to : I: musli błonnikowe Sante 50g (jem je, bo na redukcji coś za mało jest go u mnie (błonnika), a w tym jest multum) + 200ml mleka 2%, Flexit drink (już mi się ko?czy druga puszka), kawa II: 2 bułki z ziarnami 120g, 100g serka wiejskiego lekkiego III: łosoś świeży, ziemniaki, papryka, por, groszek mrożony zielony IV: Pół pączka, jabłko, cukierek xD Całość 1598 kcal. Teraz piję wodę z cytryną, żeby zagłuszyć głód xD

Poobserwuję i zobaczę. Ogólnie to mogę dorzucić jakiegoś wafla ryżowego i będzie te +30kcal. Dzisiaj waga wskazała 58,1 :P Ależ się cieszę. :D:D IF dobra sprawa i powiem, że głodna nie chodzę na razie. Bardziej mi to służy niż zwykła dieta. Zobaczymy jak skrócę okno. A od jutra będzie 1500 - 1530, bo schudłam :P