Siwa Napisano 6 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Siemka, dziś z rana u mnie na wadze 57,8 :D W ko?cu mam zakwasy na brzuchu! Zrobiłam 3 serie brzuszków na skośnej ławce, ale nie odchylałam się do ko?ca, tylko do momentu aż mięśnie będą jak najmocniej napięte. 3 serie po 25 powtórze?, masakra :D I jeszcze zrobiłam na poręczach wznosy nóg, też 3 serie. Dziś jest bardzo możliwe, że nagram wyzwanie. Poza tym dam sobie mega wycisk i to zaraz, tylko wypiję kawę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hej Siwa, pamiętam jak mówiłaś, że nie czułaś ostatnio brzucha. Pisałem, że jak uda mi się go zjechać to podam trening. Tak więc o to tu jest: -Wzniosy nóg do drążka 10/15/20 -Wzniosy prostych nóg na poręczach do 90 stopni (były lekko ugięte) 30/40/50/40 -V-sit (leżąc z wyprostowanym ciałem, unosisz proste nogi i tłów z rękami na literę V) 20/15/20/15 -Russian Twists (1 powtórzenie- na lewo i prawo) 50/50/60 -Powolne spięcia mięśni skośnych i zębatych na drążku (tak jak byś miał podnosić do HF) 20/20/20 -Plank 1min/ 1.30min/2min Side Plank: 40sec/1 min/1.30min Wypróbuj sobie, nie jest mocny, bo na następny dzie? miałem lekkie zakwasy w dolnej części, ale zawsze coś :P. Ogólnie plan, który sobie rozpisałem był o wiele trudniejszy (tylko brzuch jakoś odmawiał posłusze?stwa, jak uda mi się go dorobić to podam :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja właśnie mam zakwasy tylko na zębatych, a chcę na dole xD Spróbuję, bo już sama nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Zwiększ sobie te V-sit ups, Ja zrobiłem ich po 15-20, a serie zaplanowane były na 20/40/60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 6 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nigdy nie rób serii w górę, zawsze od maxa w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 hmm... nie jestem pewien co do tego, to nie są sety, a to nie jest mój max, podzielam Twój pogląd, ale gdy mówimy właśnie o maxach, albo przy robieniu seta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To Ty jesteś waga piórkowa. ;d Jeszcze trochę i nie będziesz mogła oddawać krwi. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Spoko od 50 kg można xD Ja przy 50 kg z moim 172 cm bym zniknęła. 55-56 jak mówiłam. Do ko?ca miesiąca dam radę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 7 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Sukcesu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie dziękuję:P Już mam dość, bo za bardzo lubię jeść, wtedy muszę wrzucać więcej cardio xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja z okazji mojego święta wyjątkowo idę na siłkę, bo będzie mało osób, z resztą jeden robi swoją 18 dzisiaj na siłce xD Będzie lało się białko i kreatyna haha :D Ja wymęczę w ko?cu ten brzuch, zrobię cardio i coś mam ochotę na przysiady ze sztangą :D żarełko to: I: flexit drink, kawa z mlekiem, omlet z płatkami owsianymi, papryką i filetem z kurczaka II: wafle ryżowe, serek wiejski + wsypałam do niego łyżkę błonnika o smaku jabłkowym :D III: udko z kurczaka gotowane bez skóry i tłuszczu, makaron pełnoziarnisty, fasolka szparagowa IV: kawałek czekolady białej, a co należy mi się! :D jest wliczona w bilans, więc spoko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Siwa ładnie brnie do przodu , z treningami jak i ze swoją dietką :D Gratuluję Ci ! Wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego dnia ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dzięki, byle do przodu i nie poddawać się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja dziś wyjątkowo poszłam biegać i to na stadion ze stabilizatorem na staw skokowy co prawda, ale dałam radę 30 min :D Ubrałam koszulkę i długie ale cienkie spodnie i myślałam, że się ugotuję :d świetna pogoda, nie ma co siedzieć w domu. Zapraszam na dwór xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Podziwiam Cie ze tak Ci sie chce biegac :D ja wole skakanke bo do biegania nie moge sie zabrac :D pobiegam 2 dni i koniec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Właśnie mi się nie chce biegać :D Ale coś trzeba robić, zwłaszcza, że rower sobie rozkręciłam do czyszczenia i smarowania tu i ówdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 JA właśnie wróciłam z siłki, powiem Wam, że w ko?cu się odblokowałam i dorzuciłam ciężaru do każdego ćwiczenia i dałam radę. Bałam się po prostu. Tylko trochę mnie nagarstki bolą, ale się przyzwyczają :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Taaka pogooda a Ty na siłkę D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Byłam biegać dzisiaj i składałam rower na dworze, wystarczająco się nasłoneczniłam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Siwa wyszykuje forme na silce a w wakacje wyjdzie na plaze i wszystkim kopary opadna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A nadgarstki Cię bolą od hantli? ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Nie sądzę osobiście że od hantli, ew. od prostego lub łamanego gryfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Noo, muszą stwardnieć na większy nacisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Gdzie od hantli :P Głównie od wyciskania, czyli od gryfu :P Ale dzisiaj już prawie nic nie czuję, szybko się przyzwyczajają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Montujesz już jakieś filmiki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi