m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jaki chytrusek XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie no siostra chce więc i ja skorzystamxD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 a coca cole pijecie?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Sporadycznie, jak już to zero, light itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ja piję tylko wodę i herbate nie wchodzi mi cola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ja byłem zwolennikiem coli, lubiłęm ją :D ale dowiedziałem się, że nie słuzy ludziom ktorzy cos trenują. odstawilem ją jakis miesiac temu lub dwa i poki co sie trzymam. nie liczac dwoch drinków z whisky :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Też ją lubię,zaraz sobie naleję,wszystko dla ludzi,a co tam ! :D Aspartam i te sprawy XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Próbowaliście robić napój "przedtreningówke" z coli i kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie,jakoś nie ciągnie mnie do takich rzeczy XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ja przed treningiem najwyżej jabłko sobie zjem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Trenn ja raz po filmiku Kali Muscle postanowiłem spróbować tego Hyphy mud'a ale po trzech łykach zrezygnowałem. Nie lubie kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Na mnie to zadziałało odruchem wymiotnym po wypiciu całego tego specyfiku , podobnie się czułem po tabacie robionej na sprintach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Zachciało się kombinować :D Mi wystarczy dobry posiłek przed treningiem,gdzie są węgle i białeczko+warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 W życiu trzeba spróbować wielu rzeczy, niektóre działają ,niektóre nie. A jeżeli już poruszamy temat przedtreningówek to ktoś coś próbował (mówie tu o prawdziwych przedtreningówkach) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 napalm shot- bardzo mocny .. daje kopa... nox pompy ciękie bardzo lekkie uczucie pompy ;p beta-alanina w uj swędzi ale daje odczucie na treningu dłuższy może być bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ja nigdy nie slyszalem o przedtreningówce z kawy i coli :P wtf?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No i powiem Wam, ze nie miałem dziś tej pizzy :D jednak wyszło troszeczkę zdrowsze jedznie ;D a przynajmniej domowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Domowe jedzenie jest dużo lepsze i dużo zdrowsze. Co do Napalm Shot, to osobiście nie stosowałem, ale przyjaciel z Naszej grupy stosował kilka razy i potwierdza moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Byliśmy wczoraj u kumpla, wbijamy i spiewamy kolędy : D a tam... pizza, dużo pizzy, ale na szczęście domowej : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No ja dziś zjadłem 2 kawałki pizzy ale takiej kupionej :D ale jak to Mały mówi :D wszystko jest dla ludzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Po tych świętach mam na wszystko ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 to jedz i rób mase :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 haha robię : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 A ja się muszę pochwalić że nawet ładnie się trzymam z daleka od niezdrowych rzeczy :D Np Coli już w ogóle nie pije od kilku miesięcy, chipsy się zdarzą ewentualnie raz na miesiąc :D Nawet ciasta zjadłem nie dużo przez święta choć jest tego pełno i kusi na stole :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi