ZIPOLA Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Każdy podaje 2 wyrazy a kolejna osoba ma ułożyć z tego zdanie Czyli: np. hantle i rolnik (wyrazy mogą nie pasować do siebie) teraz ktoś ułoży z tego zdanie a później poda kolejne 2 wyrazy dla następnej osoby 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 16, 2019 Administrator Report Share Posted March 16, 2019 Można odmieniać? Rolnik nie wie jak używać hantli Szkoła i łamaga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 Można Łamaga znów spóźnił się na autobus i nie zdążył na czas do szkoły Karton i błoto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JestemKarol Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 Krzysiu chciał przejść przez błoto więc położył karton Arbuz, palma 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HazY Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 Arbuzy pospadały z palmy. Pomidor, sklep. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 W sklepie była wyprzedaż pomidorów opona, pingwin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 19, 2019 Administrator Report Share Posted March 19, 2019 Najnowsze badania ukazuję, że opony są wytwarzane ze skóry pingwinów. Waga i zegar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 Mam wagę kuchenną z zegarem Disco-polo i łopata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 19, 2019 Administrator Report Share Posted March 19, 2019 Kopię łopatą rów przy rytmach disco-polo. Lampa i rzeka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 19, 2019 Author Report Share Posted March 19, 2019 Ciekawe jak to jest kopać rów łopatą w rytmie disco Chłop szedł z Castoramy z nową lampą przez most i w trakcie przechodzenia zadzwonił telefon i kiedy po niego sięgał lampa się wysunęła wpadając do rzeki Termos i grzebień 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Dzesika leje wodę do termosu jednocześnie poprawiając fryzurę grzebieniem. Karyna i widły 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 20, 2019 Author Report Share Posted March 20, 2019 Karyna wkurzyła się na swojego chłopa i dźgnęła go widłami Kino i kopytko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 Wiesniaki jadly w kinie kopytka woda i ogień 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 20, 2019 Author Report Share Posted March 20, 2019 Co za czasy, kiedyś do kina wchodziło się z popcornem a teraz wnoszą kopytka W bajce SpongeBob rozpalali ogień pod wodą Spodnie i znak drogowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reneesme Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Sklep ze spodniami znajduje się za tym znakiem drogowym. ligawa i długopis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 21, 2019 Administrator Report Share Posted March 21, 2019 Upiekłem ligawę na rożnie wbijając w nią długopis Internet i Rzeczywistość. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 21, 2019 Author Report Share Posted March 21, 2019 Przy podpisaniu umowy mówili, że rachunek za internet będzie mniejszy o 50% przez 3 miesiace bo promocja ale w rzeczywistości okazało się inaczej Polędwica i basen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 To żeś mi wybrałą Po pływaniu w basenie zrobiłem się tak głodny, że zjadłem pyszną upieczoną polędwicę. Sukces i katastrofa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 21, 2019 Author Report Share Posted March 21, 2019 Jeżeli w ciągu 3 lat nie osiągnie się sukcesu w dążeniu do swojego celu będzie to katastrofa Żyrafa i naleśnik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Żyrafy lubią jeść liście jak ja naleśniki Samolot i kradzież. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 21, 2019 Author Report Share Posted March 21, 2019 Terrorysta ukradł samolot Rodzynki i bigos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 W moim przepisie na bigos znajdują się rodzynki. Ciężko wymyślić trudne słowa Zegar i piach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 21, 2019 Author Report Share Posted March 21, 2019 Szłam przez pustynię Błędowską (jedyna pustynia w europie jest właśnie w mojej Dąbrowie ) i zegarek wpadł mi do piachu. Mrowisko i kotlet schabowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 21, 2019 Administrator Report Share Posted March 21, 2019 Jedząc kotlet schabowy przeglądam mrowiska (farmikaria) na allegro, ponieważ chce sobie kupić mrówki. (to prawda) CrossFit i lipa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 22, 2019 Author Report Share Posted March 22, 2019 Chciał się nauczyć podciągać dlatego poszedł na crossfit ale tam była lipa i wyszedł z zajęć Wesele i zepsuty rower 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts