ZIPOLA Napisano 15 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Każdy podaje 2 wyrazy a kolejna osoba ma ułożyć z tego zdanie Czyli: np. hantle i rolnik (wyrazy mogą nie pasować do siebie) teraz ktoś ułoży z tego zdanie a później poda kolejne 2 wyrazy dla następnej osoby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Można odmieniać? Rolnik nie wie jak używać hantli Szkoła i łamaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Można Łamaga znów spóźnił się na autobus i nie zdążył na czas do szkoły Karton i błoto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemKarol Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Krzysiu chciał przejść przez błoto więc położył karton Arbuz, palma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HazY Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Arbuzy pospadały z palmy. Pomidor, sklep. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 W sklepie była wyprzedaż pomidorów opona, pingwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Najnowsze badania ukazuję, że opony są wytwarzane ze skóry pingwinów. Waga i zegar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Mam wagę kuchenną z zegarem Disco-polo i łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Kopię łopatą rów przy rytmach disco-polo. Lampa i rzeka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Ciekawe jak to jest kopać rów łopatą w rytmie disco Chłop szedł z Castoramy z nową lampą przez most i w trakcie przechodzenia zadzwonił telefon i kiedy po niego sięgał lampa się wysunęła wpadając do rzeki Termos i grzebień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dzesika leje wodę do termosu jednocześnie poprawiając fryzurę grzebieniem. Karyna i widły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Karyna wkurzyła się na swojego chłopa i dźgnęła go widłami Kino i kopytko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wiesniaki jadly w kinie kopytka woda i ogień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Co za czasy, kiedyś do kina wchodziło się z popcornem a teraz wnoszą kopytka W bajce SpongeBob rozpalali ogień pod wodą Spodnie i znak drogowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reneesme Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Sklep ze spodniami znajduje się za tym znakiem drogowym. ligawa i długopis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Upiekłem ligawę na rożnie wbijając w nią długopis Internet i Rzeczywistość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Przy podpisaniu umowy mówili, że rachunek za internet będzie mniejszy o 50% przez 3 miesiace bo promocja ale w rzeczywistości okazało się inaczej Polędwica i basen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 To żeś mi wybrałą Po pływaniu w basenie zrobiłem się tak głodny, że zjadłem pyszną upieczoną polędwicę. Sukces i katastrofa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Jeżeli w ciągu 3 lat nie osiągnie się sukcesu w dążeniu do swojego celu będzie to katastrofa Żyrafa i naleśnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Żyrafy lubią jeść liście jak ja naleśniki Samolot i kradzież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Terrorysta ukradł samolot Rodzynki i bigos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 W moim przepisie na bigos znajdują się rodzynki. Ciężko wymyślić trudne słowa Zegar i piach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 21 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Szłam przez pustynię Błędowską (jedyna pustynia w europie jest właśnie w mojej Dąbrowie ) i zegarek wpadł mi do piachu. Mrowisko i kotlet schabowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 Jedząc kotlet schabowy przeglądam mrowiska (farmikaria) na allegro, ponieważ chce sobie kupić mrówki. (to prawda) CrossFit i lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Chciał się nauczyć podciągać dlatego poszedł na crossfit ale tam była lipa i wyszedł z zajęć Wesele i zepsuty rower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi