Zamer Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 zawsze się znajdzie chwilę czasu na trenindżek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 No własnie dzisiaj robiłem trening pomiędzy zajęciami i wyszło słabo bo musiałem gonić szybko i opuściłem trochę treningu bo nie było czasu... Przerzuciłem trening HF na czwartek gdyż dziś mam mniej czasu i we wtorki będę robił HS bo to jakoś szybciej mi idzie :D Więc dziś zrobiłem HF i widzę progres teraz jestem już w Krk i mam drążek pod nosem na dworze więc będzie sporo prób flagi Dzisiaj zrobiłem: 1. Zwis w pozycji początkowej 3x10s2. Opuszczanie flagi 2x10 3. Tuck human flag 2x10 4. Unoszenie flagi 4x105. Próbowanie flagi 1x10 tutaj właśnie miały być 3 serie a wyszła 1 Na koniec zrobiłem 4 minut tabaty szybkie jedzenie i na zajęcia Mam 3 dni w które kończę zajęcia o godz 20 - 21 a rano nie mam czasu na trening więc będę musiał robić treningi po nocach a trochę mi to nie pasuje... No nic ale trening musi być :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Że ci się chce to wielki szacun! Dobrze to wygląda powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dzisiaj tydzień wprowadzający i udało się nie mieć zajęć do 21 tylko skończyły się po 18 :D Dziś zrobiłem Barki i Prostowniki :D 1. Pompki w staniu na rękach 4x10 2. Incline pike push ups 4x15 3. Korean dips 4x104. Dipy na drążku 4x20 5. Pompki z rękami przy biodrach 4x20 6. Tuck planche pompki 4x10 7. Zmiany stron 4x20 1. Szpiczagi przy ścianie 2x5 2. Uginanie nóg w staniu na głowie 4x10 3. Uginanie ciała na poręczach 4x15 4. Unoszenie nóg na poręczach 4x15 Słabo mi wychodzą szpiczagi przy ścianie i będę musiał to troszeczkę podszkolić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dzisiaj dzień z flagensem :D Powiem Wam, ze jest progres i później dorzucę filmik z moich dzisiejszych wyczynów ;D 1. Zwis w pozycji początkowej 3x15s2. Opuszczanie flagi 2x10 3. Tuck human flag 2x10 4. Unoszenie flagi 3x105. Próbowanie flagi 3x10 Na koniec 1 seria tabaty i trzeba się zbierać na zajęcia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Kilka urywków z dzisiejszego treningu :D https://www.youtube.com/watch?v=bF-Nb0EOa40&feature=youtu.be 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 czekamy na kolejny filmik, w którym już będziesz sobie wisiał niczym flaga :D graty i powodzenia dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 To pewnie wpływ wiatru, jak widać Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dziękować dziękować :D Wpływ słabego nadgarstka, a miota mną strasznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Elegancko :D Jeszcze trochę i będzie super :D Czekamy na kolejne filmiki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Dzięki ale jeszcze daleko do flagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Teraz to już jest bliżej niż dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No i wkoncu jest ten upragniony progres HF, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Gratki,daleko przede mną ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ty Mały nie robisz HF? :D ja myślałem, że już dawno umiesz :D Plan jest taki, żeby do wakacji robić już za każdym razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Też bym chciał się do wakacji HF nauczyć :D Ale jestem daleko w tyle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dzisiaj były Plecki, Bicek i ABS :D ABS już tak ciężko szedł, aż szok :D nie miałem siły w przedramionach, żeby trzymać się drążka :D 1. Podciąganie szeroko DRABINKA 1 – 10 2. Podciąganie podchwytem zamkniętym DRABINKA 1 – 10 3. Podciąganie z obc 4x5 4. Podciąganie podchwytem z obc 4x5 5. FL tuck pull ups 4x5 6. Incline Chin ups 4x20 7. Bodyrows 4x20 1. Unoszenie nóg do drążka 4x10 2. Wycieraczki z obc 4x16 3. Unoszenie nóg do klatki na drążku 4x20 4. Unoszenie prostych nóg na drązku 4x15 5. Kółko 4x15 6. DragonFlag 5x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 6 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Sky do wakacji się wyrobisz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A no nie umiem,nawet nie robię nic pod to :D Kiedyś tam może,może! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No do wakacji musze się wyrobić :D w końcu na wakacje trzeba pokazać co się robiło zimą :D Dla mnie flaga ważna rzecz więc musze ją umieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No to koło wakacji będziemy mieć specjalistę od flagi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Challenge accepted! Postaram Cię podgonić :D Uff ile tego się zebrało :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dominik czy taki specjalista będzie to nie wiem ale postaram się, żeby tak było :D Mały Ty jesteś do przodu z HS oraz Planche więc to ja muszę nadganiać :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 7 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Dzisiejszy trening porażka... Nie miałem wcale siły Zrobiłem kilka prób tuck planche, lean planche, one leg planche Na nogi były przysiady na 1 nodze, przysiady z obc (18kg) i kilka wykroków tyle na dziś Skorygowałem plan i może teraz będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 SkyWay, stosujesz jakieś suple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi