Zamer Napisano 3 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 będzie, miałem właśnie jechać na crossfit, ale kumpel wpadł i czas zleciał. pozostaje mi porobic pompeczki, bo akurat to dzisiaj wypada.No i moze brzuch dowale jak bedzie siła, ogolnie nie mam chęci ale wczoraj nie ćwiczyłem to dzisiaj się zmusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 1) brzuszki zwykłe - 30/30/302) wznosy nóg na leżąco - 16/18/203) wznosy kolan do klatki - 10/12/14____________________________4) pompki szerokie - 14/16/18/205) pompki diamentowe - 10/12/14/166) pompki z klaśnięciem - 6/8/10/127) archer push ups - 8/10/12/148) pompki z nogami na podwyższeniu - 10/12/15/16 + próby HS, większość nieudanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Bo dobry trening zrobiłeś i może dlatego słabo Ci szło z HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 najprawdopodobniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Bo dobry trening zrobiłeś i może dlatego słabo Ci szło z HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Cześć po weekendzie. 3 dni nic nie trenowałem, zaczęło się od korony weselnej w piatek(w niektorych reginach brama) w sobotę wesele hej, na którym było mega grubo No a w niedziele oczywiscie odpoczywanko i relaks.dzisiaj wjezdzam z treningiem i mam nadzieje ze jakos to pojdzie, bo czuję osłabienie organizmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Takie przerwy czasami nawet dużo dają. Zobaczymy po Twoim treningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ale jak było alko to już tak korolowo może nie być xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ogólnie to w planie treningowym mam dzisiaj pod FL i HS, ale odpuszczam i robię delikatny FBW. zaraz zaczynam, trening opiszę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 1) pompki zwykłe - 16/18/20/222) brzuszki na ławeczce - 30/30/303) podciąganie nachwyt - 6/8/10/124) wznosy prostych nóg, na leżąco - 20/22/245) pompki diamentowe - 10/12/14/166) wznosy kolan do klatki - 10/12/147) ćw. hantlem, 12.5kg - 12/14/16:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ćwiczenia hantlem to na bica tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ćwiczenia hantlem to na bica tak? Tak. Dowalilem na koniec fbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 No i fajnie Zadowolony z treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 zadowolony. jutro coś pod planczaka i może brzuch też zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 No to moze planch z frontleveren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Widać że pompa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No to moze planch z frontleveren? PLancz z backiem :D Widać że pompa była Bern była pompka, aż się zdziwiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No to powodzenia! A BackLever już Ci coś wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Planch + Back świetne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Trip dawno nie robiłem, sam nei wiem czy coś wychodzi. Kilka tyg temu widziałem jakieś zalążki BL. może teraz jest lepiej.K***a, nie mam czasu dzisiaj na trening Panowie i jestem z tego powodu bardzo zły.może chociaż jak wróce koło 21-22 to coś poćwiczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Spokojnie, najwyżej zrobisz sobie dzień regeneracji a jutro nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja radzę zrobić wolne! To Ci dobrze zrobi ! No i czekam na wiadomośc od Ciebie jak zrobisz jakieś techniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Dokładnie regen nic nie zaszkodzi, a o 21 i tak możesz poćwiczyć jak będziesz chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja radzę zrobić wolne! To Ci dobrze zrobi ! No i czekam na wiadomośc od Ciebie jak zrobisz jakieś techniki!Maly będziesz jedną z peirwszych osób która sie dowie o moich technikach uwierz:D zaspamuje Ci fejsbukaPanowie jednak nie potrenowałem dzisiaj, dopiero teraz wróciłem z lotniska. Rano do pracy, także jutro będe nadrabiał:Dpozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jeden dzień to nic wielkiego a dobry regen nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi