Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Też chętnie popatrzę jak łamiesz grawitacje. Co będziesz jadł? Pewnie same niezdrowe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Siema! nie wiem co bede jadł,. po prostu bede jadł, zeby masa rosła hahadzisiaj miałem mieć regen, ale kolega mnie wyciągnął na drążki. Dość zaangazolwałem sie w trening, krótki lecz intensywny i mocny.wyglądało to tak:1) wymyk bez schodzenia z drążka - 3/3/22) podciąganie nachwytem w L-sit - 5/6/73) MU z wyskoku + powolne opuszczanie- 4/5/64) dips na dążku, z wymyku- 8/10/125) podciąganie podchwyt neutralnie- 8/10/12+ na koniec próby BL, podsumowując mój progress w BL: widzę, że jest postęp, nawet w samym ułożeniu ciała.BL na jedną noge wchodzi bezproblemu, jestem w stanie sie trochę utrzymać, na przemian robię.na dwie też wchodzi, ale za słąby brzuch jeszcze i plecy chyba.No ale co:D ciągle do przoduu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Doskonale opisane " krótki ale intensywny " Progres w BL? Doskonała wiadomość, Wszystko małymi kroczkami Dobrej Regeneracji ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Spróbuj robić BL w wąskich chwycie,będziesz miał łatwiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Zgadzam się - jest dużo łatwiej. Fajny trening, typowy SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 dzięki za podpowiedzenie sprawdzę to chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Mam nadzieję,że wtedy dasz nam znać :Dw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 dam znać jak nie zapomnę nie uwierzycie- mięśnie mi dalej dziękują za trening, kochany ból na brzuchu od wymyków, i od MU na plecach i klacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No i to Jest piękne Uczucie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No ja się kiedyś przeliczyłem na robieniu wymyków jeden po drugiem, więc wiem jak ładnie działa to na brzuszek. Czyli był idealny trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 dzisiaj mam niemoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 myslalem ze nie pocwicze, ale sie zmusilem. Mialo byc cos pod FL i HS ale zrobilem cos takiego:1) pompki na uchwytach- 16/18/20/22/252) brzuszki na ławeczce- 25/25/25/25/303) podciaganie nachwyt+ 5kg- 5/6/7/8/104) wznosy kolan do klatki - 10/12/14/-5) wznosy nóg, na leżąco - 14/16/18/-więcej już mi się nie chciało, i tak dowaliłem z seriami jak nigdy:D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No jak pięknie szaleje!ROŚNIJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 chyba będę dowalał to 5kg do każdego podciągania, a za tydzien dokładam 2.5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 O kurde Zamer Ty kocie! Bardzo dobrze Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ładnie ładujesz ciekawe czy dałbym radę taki wykonać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Siła Rośnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Zamer jakie postępy robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 dzięki Panowie, dobrze jest usłyszeć od czasu do czas takie słowa +50 do motywacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 A dziś jak było z treningiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 musiałeś pytać?:D dzisiaj nie zrobiłem treningu. Kumple wpadli, zasiedzielismy się i czas zleciał.ale przecież nadrobię:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Haha ooo proszę jaki Zamer nie dobry ale na pewno odpracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 no peewnie Bern najwyżej jutro strzelę 10 ćwiczeń po 4 serie jak dam radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Hahah No Czasami tak bywa Ale jeśli dziś odrobisz to nikt nie będzie pamiętał że był dzień bez Treningu Powodzenia i Czekam na Relacje z Treningu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 pamiętajcie, że nagła regeneracja nigdy nikomu nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi