Zamer Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 dzisiaj zapowiada się regeneracja. no chyba, że mi to nie da spokoju to chociaż brzuch zrobię, no i HS poklepę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 No to jest zdecydowanie lepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Też tak uważam, powiedz co postanowiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 postanowiłem jednak regenerować. ale dzisiaj już nie będzie żadnych wymówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 mało ćwiczeń i w ogóle, ale czuje się zmęczony. tiger push ups wykonywalem poprawnie i to mnie zmeczylo 1) wznosy nóg na leżaco- 15/18/202) pompki na uchchwytach- 15/18/203) ćw. z kółkiem - 10/12/144) podciąganie nachwyt + 5kg- 6/8/105) wznosy kolan do klatki - 10/12/156) tiger push ups - 5/5/6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Co najbardziej odczules po treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Myślę że brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) brzuch Edytowane 13 Października 2015 przez Zamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Dobra, dobra mów jak dzisiejszy trening, a nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 14 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 się robi adminie zacząłem od brzucha schematem łączonym, reszta po kolei szła.1) wznosy nóg do drążka- 8/8/82) wznosy kolan do klatki- 10/12/143) brzuszki do pozycji V- 10/12/124) podciąganie nachwyt +6kg - 5/7/95) pompki szerokie - 14/16/186) pompki z klaśnięciem z tyłu - 4/4/5 (pierwszy raz w moim planie) 7) dips - 8/10/128) chin ups - 8/10/129) australian pull up TRX - 8/10/12na dalsze ćwiczenia brakło siły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Łączone dalej fajnie pieką brzuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 14 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 robią robote, aż zacząłem zauważać jakieś rezultaty. CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No i bajka! Jak pompki z klasnięciem wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 dość tak wchodzą czuje ból po każdej serii Ale muszę je klepać bo docelowo kuki push ups chce wprowadzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 15 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 No to trochę się zmeczysz bardziej na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Siema, wczoraj w ramach treningu miałem iść na crossfit, ale w końcu zdanie zmieniłem i wybrałem sie z kumplami postrzelac ASG na starą elektrociepłownie.zrobiliśmy drużyny po 6 osób, graliśmy 3,5h.upociłem sie i nabiegałem bardziej niz na CF 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 No to cardio zaliczone Co miałeś na wyposażeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 karabin, rekawiczki, krótkofalówke, maske, gogle, kominiarke, latarke i chyba to wszystko albo coś zapomniałem aaaa i czerwoną lampkę do włączania jak ktoś mnie postrzelił dzisiaj trening odwołuje z powodu dobrego humoru, skonczenia pracy wczesniej, i zamiaru poimpreezowania:D Do treningu wracam w poniedziałek!życze wszystkim miłego weekendu i słabego kaca ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 I jak tam kacyk jest ? A spędzenie czasu ze znajomymi bardzo pozytywne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 karabin, rekawiczki, krótkofalówke, maske, gogle, kominiarke, latarke i chyba to wszystko albo coś zapomniałem aaaa i czerwoną lampkę do włączania jak ktoś mnie postrzelił dzisiaj trening odwołuje z powodu dobrego humoru, skonczenia pracy wczesniej, i zamiaru poimpreezowania:D Do treningu wracam w poniedziałek!życze wszystkim miłego weekendu i słabego kaca ;DA czym sadziłeś headshooty? I gdzie robicie battle z ASG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 18 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 I jak tam kacyk jest ? A spędzenie czasu ze znajomymi bardzo pozytywne ! Masakra, tak poimprezowałem że szok Dwa dni piłem!headshoty sadziłem plastikowymi kulkami. ogólnie znaleźliśmy całkiem niezłą miejscówke na starej elektrociepłowni w dąbrowie górniczej. Chlopaki genialnie przygotowali teren do gier i walk.Wrzucam filmik dla zainteresowanych: Mega zajebiscie, bylem tam peirwszy raz a na pewno nie ostatni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 19 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 O kurde nie wiedziałem o takich cudach. ile płaciliście ? muszę z kumplami pogadać i się tam wybrać:d wygląda przekozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 19 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 podstawowy pakiet kosztuje 55zł, jak dobierasz sobie jakis dodatkowy sprzęt lub kulki to +/- 20zł musisz doliczyć. Polecam bo naprawde super zabawa dzisiaj powrót do treningów po imprezowym weekendzie, niestety choroba mnie bierze, mam straszny katar i kaszel.Ale postaram się walnąć jakiś trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 19 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 postawiłem dziisaj na nachwyt i pompki. tak żeby sie rozruszać.1) podciąganie nachwyt - 6/8/10/12/10/8/62) pompki zwykłe - 12/14/16/18/20/22/24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 21 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Siemano, wczoraj treningu nie było, choroba rozłożyła. Dzisiaj już jest okej, trening się odbędzie. Postwaiłem na ćwiczenia schematem łączonym po 3. 1) podciąganie nachwyt szeroko +5kg - 6/8/102) brzuszki do pozycji V - 10/12/153) pompki szerokie - 14/16/184) wznosy nóg na leżąco - 12/14/165) podciąganie nachwyt wąsko +5kg - 6/8/106) pompki diamentowe - 10/12/14myślę, że styknie jak po chorobie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi