janemba 6 Zgłoś Napisano 4 Maj Witam wszystkich ! Mam na imię Adam. Od kilku lat próbuję wziąć się za siebie. Trenowałem na siłowni, w domu, na placu SW z tym, że za każdym razem wyglądało to tam samo, trenowałem około miesiąca regularnie, a później kilka miesięcy przerwy, po których cykl ten się powtarzał. Nadszedł w końcu czas, że chcę się za siebie wziąć na poważnie. Liczę na owocną współpracę ze wszystkimi tutaj. Pozdro ! 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dynloth 10475 TRENER Zgłoś Napisano 5 Maj Siema przyjacielu! Witamy w rodzinie No to teraz pomożemy Ci żeby to podejście było ostatnie i systematyczne Jakie cele treningowe masz? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZIPOLA 1272 TRENER Zgłoś Napisano 10 Maj Hej 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gralu 650 Zgłoś Napisano 13 Maj Siemanko I jak tam treningi? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endriu 153 Zgłoś Napisano 10 Czerwiec Witaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach