Jump to content
Workout Athletes

Odzież termoaktywna:D

Maverick
 Share

Recommended Posts

Hej

Potrzebuje jakieś odzieży termoaktywnej na zimę do biegania bo przez bluzę mnie przewiewa a jak jestem spocony to czuje to dosyc mocna i przydało by się coś pod tą bluzę, macie coś godnego polecenia w dobrej cenie?

potrzebuje tylko góry, dół mi wgl nie jest potrzebny:D

Pozdrawiam

Polska firma bodydry na stronie dla motocyklistów jest teraz zajebista promocja, z której właśnie chcę skorzystać.

Jestem pewien, że ta odzież będzie warta tych pieniędzy.

http://www.defender.net.pl/product-pol- ... meska.html

Lepszej oferty nie znajdziesz ;], serio przewaliłem się przez dziesiątki sklepów, artykułów i teraz zostaje mi tylko przetestować.

• 4 weeks later...

Powiem Wam tak, kupiłem koszulke z SMMASH i sa bardzo dobrej jakości, kupiłem też z SURGEPOLONIA i w porównaniu ze SMMASH to przepaść SMMASH o wiele lepsze grubsze i dopasowane do ciała a z SURGE była luźna i troche za mała, dałem do zwrotu i będę brał znowu ze SMMASH ale teraz drugi rodzaj  CROSSWEAR wczesniej brałem Rashguards.

• Lubię to 1

na Surge skuszę się ale na rozmiar S ale coś koło lata i zobacze jak będzie lezała ale ogólnie M była krótka jak dla mnie, a Smmash robi dłuższe trchę i ciaśniejsze co bardziej dopasowywuje się do sylwetki:) jutro chyba dojdzie wersja crosswear to zobaczę jak ona bedzie lezała i wgl i dam znać

Mi osobiscie ta

http://www.smmash.pl/fightwear/rashguard-long/blood-white

się podoba i jak w niej ćwicze to ludzie się trochę patrzą co ja mam na sobie  ale ogólnie mi jest w niej ciepło fajnie trzyma temperature i nawet choć nie jestem pewien ale nie przepuszcza szybko wody zewnętrzna warstwa więc w deszu też będzie dobrze ale to sprawdzę jak bd trochę cieplej i będzie deszcz:D

no najlepiej mierzyć bo teraz te rozmiarówki się róznią w zależności od firmy  ale w Surge nie było najmniejszego kłopotu ze zwrotem szybko i bez problemu:D więc firma jaknajbardziej godna polecenia:D ale też pewnie było moje takie wrażenie bo to ogólnie były moje pierwsze zakupy takiej odzieży i jak dotkłem tej od Surge i okazała sie cieńsza od Smmash to w głowie coś pewnie mi sie pomyślało że powinny być grube ale może nie koniecznie:D