Maverick Napisano 22 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 @ZIPOLA można coś się zgadać ale chyba dopiero w maju będę miał wolny week na dłuższy wypad. Wszystko zależy jak pójdzie z kursem. Najwyżej można zrobić jakiś spot forumowy, bo widziałem że ktoś jeszcze jest z naszych okolic Dziś trening odpuszczam i bieganie. Plecy znowu bolą ale to od tego co robiłem w pracy w ciągłym schyleniu ;/ w niedziele się nadrobi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Oby jakiejś poważniejszej kontuzji nie było od tego schylania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 W maju powinno być ciepło więc można zebrać kilka osób, potrenować a potem zrobić grilla, tak jak kiedyś na zlocie W takim przypadku to rzeczywiście lepiej odpuścić trening 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 23 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 19 godzin temu, Dynloth napisał: Oby jakiejś poważniejszej kontuzji nie było od tego schylania raczej nie zwykłe przeciążenie źle podchodziłem do dźwigania, a potem rozkręcałem będąc schylonym sam się prosiłem tylko teraz jeszcze dziś bolą, a w poniedziałek może skoczę w końcu po skierowanie na RTG, rezonans albo tomografię całego kręgosłupa zależy co będzie najlepsze dla chiropraktyka 18 godzin temu, ZIPOLA napisał: W maju powinno być ciepło więc można zebrać kilka osób, potrenować a potem zrobić grilla, tak jak kiedyś na zlocie W takim przypadku to rzeczywiście lepiej odpuścić trening Noo grilla po treningu to by można było machnąć dawno tego nie robiliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 To można powoli zacząć coś organizować, żeby inni widzieli przed czasem o wydarzeniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Dokładnie im wcześniej tym lepiej. To i ja bym się postarał zebrać ekipę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Spoko luz jutro ogarnę nowy temat, bo teraz czas na seriale Tak wiem nie było mnie przez chwilę treningów też nie robiłem. W sumie za nic nie wiem co się działo w tym tygodniu Jednak dziś był świetny dzień rano się budzę, a tu info, że zaczynamy jazdy!!!!!!!!! Do tego pierwszy grill w tym roku jako otwarcie sezonu i była okazja zakupić części do rolek więc je ostro wyczyściłem i będę mógł jeździć na dokręconych kółkach Więc przez najbliższy miesiąc by być w pełni sił do jazd treningi będą takie luźne aż do skończenia kursu, żeby nie chodzić tam z zakwasami albo osłabionymi mięśniami. Do tego podobno będzie mocno fizyczna praca na placu w końcu będę musiał opanować 200kg potwora Tak więc czeka mnie świetna zabawa, będę Wam opisywał teraz i treningi i co ciekawego było na kursie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Jeśli chodzi o rolki to idziesz może na Nightskafing 11 kwietnia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Jak nie będę miał jazd w tym dniu to tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 30 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 To daj znać jak coś Otwarcie sezonu więc fajnie się pojawić A jeździsz też czasem na te Krakowskie nightskatingi? Pytam bo część osób z naszych okolic lubi tam jeździć. Też byłam kilka razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 31 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Trzeba zainwestować w rolki bo coraz więcej osób na nich jeździ:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 @ZIPOLA no fajnie by było ale zobaczymy co wyjdzie Na te Krakowskie nie @Quake polecam rolki świetna sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Wypadków dużo miałeś na rolkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 W jako takiej jeździe tylko 2 malutkie. Jeden jak przechodziłem z szyny 4x80 na 3x110 przyzwyczajenie zrobiło swoje i przy robieniu Snake'a zahaczyłem przednim kółkiem o tylne i lekko rozwaliłem kolano, a drugi był w tą zimę jak było sucho to zjeżdżałem ze wzniesienia na jednej nodze i chciałem sobie walnąć drugą nogą w tył rolki nie pamiętam czemu ale nie trafiłem i walnąłem sobie w tylne kółko i się wyglebiłem i też kolano zdarłem. Więcej upadków miałem przy freestyle slalomie ale tam to normalne przy trudniejszych trickach Przy okazji podaję link do Zlotu w Kato @Dynloth dałoby radę go jakoś przypiąć na górze żeby nie znikł z widoku? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Kurde szkoda że tak daleko :() 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jakie daleko tylko 400km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Kwietnia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 7 godzin temu, Maverick napisał: Przy okazji podaję link do Zlotu w Kato @Dynloth dałoby radę go jakoś przypiąć na górze żeby nie znikł z widoku? Oczywiście Też bym pojeździł na rolkach ale chyba muszę poczekać jeszcze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Dzięki Czemu musisz czekać? @ZIPOLA widziałaś 11 kwietnia odwołali NS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Widziałam właśnie. Może coś nie tak będzie z pogodą bo kiedyś też już tak było, że ten pierwszy NS był odwołany z powodu pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Niee tu coś policja przyblokowała przejazd. Może coś się szykuje jakiś strajk nauczycieli albo coś innego i dlatego policja się nie zgodziła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 To nie miałam pełnych informacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Tak od 8 jest strajk nauczycieli podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 no też o tym myślałem tylko czy oni będą robić jakieś marsze jeszcze w dodatku o 20? nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2019 Nie wiadomo co im mądrego do głowy strzeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 No to tak mała przerwa była ale teraz wiem co i jak Póki co czekam na grafik kiedy jazdy ale pierwsze 2h już były i IMO dobrze sobie radziłem jak na pierwszy raz Szczerze to jak jazda na rowerze tylko trzeba pamiętać o sprzęgle gazie hamulcach itp przedni ostry jak żyleta Dziś zrobiłem trening na razie robię takie luźne żeby się nie zatracić do tego rolki i jest miodzio. Na razie biegać mi się nie chce w czwartek ma padać to pewnie wtedy PONIEDZIAŁEK - Klatka+Triceps Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 6/7/8 Pompki diamentowe 6/7/8 6/7 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 6/7 Dipy 4/4/6 3/3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi