Trip Napisano 9 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Lepszy taki trening niż żadne przynajmniej się wdrożysz w mocniejsze treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 no dokładnie, a nie chce teraz walić ostro zakwasy będą musiały poczekać Nawet nie wiem czy nie wdrożę z podciągania treningu ze skazanego przez miesiąc mogę robić, a może zaczną mi podciągnięcia normalnie wchodzić i je polubię Widzieliście to? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Ale jest biedna Trening ze skazanego? Jaki to był system? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masakra współczuję jej Też nie pamiętam co to był za system tam z podciąganiem ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 noo koniec kariery ledwo zacząć i już koniec ;/ eeeee a bo ja wiem muszę zerknąć do książki wczoraj trening zrobiony rolki + abs tak jak w poniedziałek robiony bez przerwy WTOREK - ABSPodnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 8/8Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 8/8Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 8/8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Nogi odczuwasz po rolkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 po rolkach nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Jakiejś figury lub tricku się uczysz teraz na rolkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 teraz już nie wcześniej się uczyłem jak miałem rolki do freestyle slalom w lutym je sprzedałem, bo nie miałem czasu żeby jeździć poza tym u mnie też nie było jako takiej miejscówki, żeby fajnie ćwiczyć. Teraz to tylko rekreacyjnie bardziej ale i tak robię różne triki żeby ich nie zapomnieć, bo na pewno wrócę do FS. Teraz czekam tylko do czwartku, aż będę miał wizytę u alergologa dostanę leki i będzie można normalnie żyć na dworze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To na co jesteś uczulony? :) Nie masz u siebie w mieście Skateparku? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 ta na wszystko pyłki, kurze itp itd ale to głównie coś w tym okresie zaczyna się pylić różnie to bywa w każdym roku No do najbliższego mam z 10km, a dwóch pary rolek nie chciało mi się na plecach targać, a autem to bez sensu było 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Na takim skate parku to i łatwiej się pościerać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 No otarcia akurat to rzadko występują jak potrafisz jeździć częściej to stłuczenia występują oczywiście mówię o freestyle slalom, bo przy agressive to chyba wszystko jest możliwe do uszkodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 No niestety kontuzje są wszędzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Siemka ? Kurs skończyłem 1.08 miałem egzamin nie zdałem ?? kolejny mam 21.08 ale do treningów już mogę sobie wrócić na spokojnie ? Ogarnąłem sobie plan na podstawie wszystkich zmian które były ostatnio tu i wygląda aktualnie tak: Do 28.10.2019 we wtorek, czwartek i sobotę biegam. Jest to trening przygotowujący mnie do 5km biegu w 22min w tempie 4:24min/km. Zobaczymy czy tego 28.10 wykonam taki bieg ? PONIEDZIAŁEK (Klatka+Triceps) Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 Dipy 4/4/6 Pompki na kostkach 6/8/8 WTOREK (ABS) Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 Plank 30s/40s/40s Scyzoryki 30s/30s/40s ŚRODA z gumą (Plecy+Biceps) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 Australijskie podciągnięcia 6/7/8 Podciąganie podchwytem 5/5/6 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 Podciąganie nachwytem 7/7/8 CZWARTEK (Barki+Przedramiona) Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 Scapula Pull Ups 6/6/8 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s. Pike Push Ups 6/8/8 Hindu Push Ups 4/5/6 PIĄTEK (Uda+Łydki) Przysiad z wykrokiem 25/25/25 Kaczy chód 30s/30s/40s Przysiady na jednej nodze 6/8/8 Wspięcia na palce 30/30/30 Pozycja krzesełkowa 30s/30s/40s Sobota (Ogólny) Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 Podciąganie nachwytem 6/8/8 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s Przysiad z wykrokiem 25/25/25 Kaczy chód 30s/30s/40s Po każdym treningu rozciągam się przez jakieś 20min z tą miłą Panią ? W poniedziałek i wtorek już ćwiczyłem, w poniedziałek miałem bieg wzorcowy, a wczoraj pierwszy trening biegowy. Plan też zrobiony jak trzeba choć nie było łatwo. Ale jak to bywa nie ma za lekko u mnie i dziś treningu nie zrobię. Placyk na którym ćwiczyłem rozbierają nie wiem co będą robić ale całe podłoże ściągnęli. Do tego w sobotę zamówiłem sobie drążek do piwnicy miał być wczoraj będzie dopiero jutro... i cały plan strzelił w ... A taki drążek będę miał i na dipy i na podciąganie. Australijskie też wejdą ? Do tego przed treningiem będę się rolował liczę że bóle karku przejdą jak wszystkie mięśnie wyroluje ? Taki 3w1 Takie uchwyty I nawet wziąłem ściskacz bo brakowało mi do darmowej wysyłki ? Do tego korzystam z wagi na której pokazuje mi wagę, tłuszcz %, wodę, kości i coś tam jeszcze Ogólnie porównałem najważniejsze paramertry czyli wagę i tłuszcz do tego co robiłem na smartgymie 26.12.2016r to wychodzi to tak 2016.12.26 Waga: 72,7kg Tłuszcz: 11,7% 2019.08.07 Waga: 80kg Tłuszcz: 19% Więc zalałem się. Celuję w wagę 75kg tłuszcz tak pewnie podobnie koło 11% żeby nie było fałd jak mam teraz ? Dietę prowadzę kij wie czy dobrą kalorie liczę i się zgadza(mniej więcej) poniżej screeny z 3dni od poniedziałku do dziś. Zmiany wprowadzam jeszcze ale chyba jest w miarę zdrowo. W końcu coś tam czytam ? Poniedziałek Wtorek Środa Środa IMO najlepsza jedynie następnym razem będzie zamiast mąki pszennej żytnia, bo nie miałem już wczoraj ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 O proszę konkretnie się zapowiada ? Będę śledził a jutro egzamin więc powodzenia! Co to za ciekawy program od kcal? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 no zapowiada się do tamtej środy ćwiczyłem potem musiałem przerwać bo w bark coś sobie zrobiłem i nie miałem pełnego zakresu ruchu, a że we wtorek miałem jazdy i wczoraj egzamin to musiał wyzdrowieć. Egzamin kolejny raz nie zdany no za nic nie potrafię wyjechać z ósemki... albo rpboę ją za wolno albo nie wiek co. na kursie robie ją z palcem w du..e a na egzaminie się podpieram nogą jak za pierwszym razem jak ją robiłem na kursie. Stresować się też nie stresuje nie wiem póki co ja i mój mózg jesteśmy w separacji. Kolejny egzamin w piątek 30.08 więc nie będę ryzykował jakimś znowu uszkodzeniem ale jak nie wyjade z ósemki to chyba rozwale ten ich motocykl... aaa a program to my fitness pal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 22 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2019 Cierpliwie i spokojnie a na pewno zdasz i będziesz sobie śmigał ? A używałeś fitatu? Zastanawiam się który lepiej używać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2019 no zobaczymy jak pójdzie w piątek, chyba wiem co robiłem źle ale to się okaże ? tak używałem ale pala mogę z garminem synchronizować a fitatu nie a który lepszy to chyba oba podobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 26 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2019 Trzymam kciuki za zdanie egzaminu! ? Mocny trening dzień przed to i stres będzie mniejszy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 no i ..... 3 raz na dokładnie tym samym... 10 kolejny ?? pewnie tez obleje?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Sierpnia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Haha ? W Twoim przypadku może do 4 razy sztuka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 zapomnialem się pochwalić że 4 raz nie zdałem ?? ale jest pozytyw wyjechalem z 8 na luzie ?? 24 kolejny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Września 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Haha może to jakieś przeznaczenie że nie możesz zdać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2019 W dniu 12.09.2019 o 08:33, Dynloth napisał: Haha może to jakieś przeznaczenie że nie możesz zdać ? nie aktualne dziś zdałem !! ? ostatnio kark se naciągłem na drążkach dzień przed egzaminem i zesztywniał, a dziś przed samym miastem przy gwałtownym ściąganiu kasku znowu sobie naciągłem ale na szczęście 30min na mieście jeszcze dało się jechać i zdałem ;)) także teraz mogę od poniedziałku wrócić do trenowania i w przyszłym roku będę robił jakąś ostrą trase na 2 tygodnie ? ooo a może macie jakieś magiczne sposoby na naciągnięty mięsień karku, bo póki co maść tylko i nic więcej nie działa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi