FarGoo Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ja miałem tak jak robiłem backa wtedy takie czarne mroczki latają a to dlatego że nie dostarczasz wystarczająco tlenu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 a to to swoja drogą ale to akurat nie jest groźne a tamto jest straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Takie częste bóle głowy przy schylaniu jak i przy normalnych czynnościach w ciągu dnia nawet od rana może być spowodowane nadciśnieniem, bóle migrenowe, problemy ze wzrokiem także działają na bóle głowy, Twoje Objawy są nie pokojące, zalecam Ci iść do rodzinnego i poprosić o skierowanie na TK głowy, najlepiej jakby skierowali Cię do szpitala, Tam zrobią masę badań, Rtg kręgów szyjnych, USG tętnic szyjnych, Serio sporo tego, Ale dla własnego zdrowia lepiej pójdź bo Twoje objawy źle się kojarzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 myślałem kiedyś nad tym ale wiesz jak to jest póki się nie pogorszy to się będzie olewało, a jak coś wyjdzie i znowu żyć na tabsach albo zastrzykach to mi się nie chce 2 lata już zyłem na hormonie wzrostu i wystarczy mi tych wyrzeczeń prędzej i tak pewnie rozwalę się na motorze albo w aucie nim mnie by wyleczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 No sumie jeśli chodzi o naszą medycynę to fakt, zanim kogoś wyleczą to minie sporo czasu, U Mnie we Wrocławiu wycieli pacjentowi zdrową nerkę zamiast chorej no ludzie Ale jeśli chodzi o Ciebie to oby bóle ustały i Samych Sukcesów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 hehe a co powiedzieć o Łodzi teraz mam to tak raz na pół roku na szczęście ale wcześniej to miałem co miesiąc i wgl Dzięki!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 I hormon wzrostu ładnie działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 no z 155 na 175 więc myślę że ładnie poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 O kurde to nieźle, ciekawe czy dałoby to radę wykorzystać przy budowie mięśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dzisiaj trening poszedł super kilka miałem wątpliwości czy iść ale w końcu poszedłem więcej o tej walce możecie poczytać na moim blogu http://www.streetworkoutblog.pl/wewnetrzna-walka/Legendarny ABSPoziom 2średnio 1 seria – wznosy zgiętych kolan w zwisie 10 powtórzeń– odpoczynek 15 sek.średnio 2 seria – wznosy zgiętych kolan w zwisie 8 powtórzeń– bez odpoczynkupowoli 3 seria – skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 25 powtórzeń– odpoczynek 15 sek.szybko 4 seria – skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 20 powtórzeńMiażdżenie ławki – dziś ładnie mi lędźwie zrobiło, czuję je jeszcze teraz Brzuch20/25/30 20/25/30Plecy20/25/30 20/25/30I trochę ćwiczeń z negatywem pod MU.Mimo że nie wykonałem niszczycielskiej serii jestem wciąż bardzo zadowolony z trenigu a potem po miażdżeniu zrobić L-sita to nie dało sie tak wysoko nóg podnieść Co do bloga, cieszę się Dominiku, że jesteś chętny do pomocy na pewno się kiedyś zgłoszę, na razie sam muszę właśnie rozgryźć jak ten blog ma dokładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) O kurde to nieźle, ciekawe czy dałoby to radę wykorzystać przy budowie mięśni. nie wiem ale przynajmniej potem nie czuje się że się jakieś igły ma wbijane w jaką kolwiek część ciała W sumie ciekawe co by było gdybym już w tedy ćwiczył, może bym więcej urósł może sylwetka była by inna, już się nigdy nie dowiemy zaktualizowałem jeszcze dzisiejszy wpis, myślę że na razie taka opcja będzie fajna:) Edytowane 3 Października 2015 przez Maverick aktualizacja wpisu bloga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 No kurde szkoda, bo to jest ciekawe zagadnienie, może byś teraz był wielkim dzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 W sumie zawsze można się lekarza zapytać, myślę że powinien wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 xD Taki hormon wzrostu trudno pewnie dostać, co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 nie wiem ale trochę badań przeszedłem zanim dostałem i dawki miałem odliczone co do dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 I ile zastrzyków dziennie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 3 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 jeden dziennie na wieczór przez ponad półtora roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) No Gdybyś wtedy już Ćwiczył to myślę że byłby Kozak To już jesteś wyższy ode Mnie Edytowane 3 Października 2015 przez Neerwusek97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 NIE JESTEŚ NATURALEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Woo kurde, to ładnie... ;d hahah Maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Noo może bym był ale cóż No Maluszek jest taka opcja że dostałem jakieś super moce:P nie powiem niekiedy próbuję sobie jakieś Ki wykrzesić jak się DB naoglądam A dziś trening z grupą ja prowadziłem robiliśmy brzuch, plecy. biceps i barki Barki i brzuch ładnie poczułem głownie zrobiłem trening pod koleżankę bo dopiero zaczyna ale będą postępy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Trening Wśród Koleżanki?Kuurde, Jak Ja Ci Zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Mam nawet dwie które w miarę regularnie trenują i jedną co na każdym jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Kurde no dlaczego u Mnie tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Też bym tak chciał. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie większe zainteresowanie wśród kobiet w tym sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi