Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jeśli chodzi o Kobiety Trenujące ten sport to Są Poważnie Najlepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nie odstępują poziomem od facetów,chciałbym kiedyś pojechać na jakieś zawody gdzie brałyby udział właśnie kobiety.. Miło pewnie na takie coś poptarzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 powiem Wam że na pewno jest duże zainteresowanie tylko dużo dziewczyn wstydzi się wyjść bo uważają ze nic nie umieją i wstyd im, wystarczy ostro przekonać yy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jestem za! @Maverick na prezydenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 co chce dać jakiegoś lajka to nie moge bo wyczerpałem limit a dziś jeszcze nie dałem haha no na prezydenta to nie wiem czy bym się nadał a dziś znowu brzuszek lędźwie trochę MU i jednoczęściowego hefesto Niszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Legendarny ABSPoziom 2średnio 1 seria - wznosy zgiętych kolan w zwisie 10 powtórzeń- odpoczynek 15 sek.średnio 2 seria - wznosy zgiętych kolan w zwisie 8 powtórzeń- bez odpoczynkupowoli 3 seria - skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 25 powtórzeń- odpoczynek 15 sek.szybko 4 seria - skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 20 powtórzeńMiażdżenie ławki - dziś ładnie mi lędźwie zrobiło czuję je jeszcze teraz Brzuch20/25/30 20/25/30Plecy20/25/30 20/25/30Kocham ból po miażdżeniu ławki, chodzić jest ciężko ale czuję progres 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ahhh piękny trening tak kolorowo że aż chce się czytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ahh dziękuję jakoś mam taki odchył że lubię jak jest urozmaicone pooddzielane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Korzystał ktoś z power band o oporze 36kg ? jak myślicie będzie mocno ciągła do góry ? korzystałem z fioletowej ale nie wiem ile miała oporu bo co strona to inne mają opory:D przydałaby się do nauki bardziej siłowych rzeczy w rozszerzonej wersji i na treningi z grupą była by dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tak jak Pisze Bern No Aż Dobrze się Czyta jak tak Kolorowo Trening Miażdżenie ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 też mnie interesuje powerband, ale jakoś się w to nie zagłębiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dzięki Neerwusek :D Zamer no właśnie chyba zaraz zamówienie te 36kg i sprawdze:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Na pewno fajna sprawa przy frontach,hefesto Tylko aby nie dawała za dużo swobody przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja się chyba zaopatrzę w powerbanda. Super trening i jego opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 no byłem w pracy i się zdecydowałem i kupiłem z oporem 36kg, zobacze jak to będzie mnie ciągło do góry napewno przyda się przy robieniu siły do podciągania do klatki także czekamy i jeszcze zamówiłem sobie kolejną koszulkę ze smmash z krótkim rękawem ale jak przyjdzie dam zdjęcie bo jest przekozacka a dziś pojechałem na zakupy z rodzeństwem i jutro z brzuchem zrobię dzisiejszy trening 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No to koszulką się musisz pochwalić Czekam na relacje z Treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ciekaw jestem jak się będzie spisywac ta guma A za koszulkę dużo zaplaciles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Powiem Wam tak guma cudna Normalnie MU bez bujania jak na poprzednim filmiku wchodzi jest łatwiej ale na wysokim drążku dalej nie wchodzi MU ale za to mogę podciągać się do klatki piersiowej czyli wysoko póki co myślę żeby ćwiczyć z nią przez miesiąc/dwa albo do końca tego roku i wtedy zobaczyć jaki progres wszedł i jak coś kupić potem z mniejszym oporem. Ale do szlifowania technik i uczenia się ruchu ta jest idealna:) jestem ciekaw efektów i żeby utrudnić to robię wszystko powoli z przytrzymaniem na górze i na dole i do tego zauważyłem że z gumą mogę zrobić mój trening ze środy bez problemu z większą ilością powtórzeń co dziś zrobiłem ale potem jak robiłem bez gumy to ledwo dwa razy się już podciągałem za koszulkę zapłaciłem 129zł, przesyłkę póki co mają gratis Edytowane 8 Października 2015 przez Maverick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No i super! A FL próbowałeś? Koszulka tyle co Under Armour praktycznie, ale akurat tą firmę już przetestowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No próbowałem BL też ale we FL jestem w stanie na 1s się zatrzymać a w BL za wiele nie daje jak od dołu wchodzę jutro poprobuję z góry się opuszczać aa i hefesto próbowałem i łatwiej się negatyw robi ale na powrót nie było szans z UA koszulek termicznych jeszcze nie miałem, nie ma takich wzorów jak w smmash żeby mnie porwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 musze się rozejrzeć za taka gumą na pewno mi się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 ja mam od nichhttp://bushido-sport.pl/product-pol-145-Guma-treningowa-Power-Band-guma-ZIELONA.htmlwczoraj z koło 10 zamówiłem dziś już miałem wydaje się dobrej jakości na 2m się rozciągneła bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 a ogólnie to jak dobrać pod siebie powerband? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 w sumie to nie wiem, ja poszedłem na ryzyko i wziąłem zieloną 36kg oporu, pewnie wszystko zależy od zaawansowania i przemyślenia do czego jej potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Hmm i teraz misja czy 36 kg wystarczy dla początkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 9 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Mogę powiedzieć że na 90% wystarczy , większego oporu chyba i tak nie ma :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi