KaCC Napisano 10 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 CZWARTEK: (PLECY+BICEPS) Podciąganie nachwytem szeroko 6/8/8 ----> 6/8/8 Podciąganie Incline PullUp Podchwyt 12/12/14 ----> 12/12/14 Podciąganie podchwytem zamkniętym 8/8/8 ----> 8/8/8 Podciąganie Incline PullUp Nachwyt 12/12/14 ----> 12/12/14 Podciąganie chwytem młotkowym 8/8/8 ----> 8/8 (+2)/6 (+1) Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Kolejny mały progres zaliczony, mam nadzieję że w niedługim czasie uda mi zrobić ten trening w stu procentach. 3 godziny temu, Trip napisał: Czy krótsze przerwy między ćwiczeniami i seriami sprawiają że czujesz iż dane ćwiczenia są trudniejsze? ? Czy większej różnicy nie ma? ? Jasne że są trudniejsze, niby odejmuję sobie po 30 sekund między seriami i minute między ćwiczeniami ale pod koniec treningu jestem bardziej wyczerpany i zadyszany + im mniejsze przerwy tym efekty są lepsze, więc stopniowo gdy jakiś trening idzie mi już dość łatwo to skracam go sobie o jakieś 5 min i czuję się po nim jakbym robił go pierwszy raz. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 A nie robi Ci się słabo na treningu ze względu na krótkie przerwy? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 10 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Nie, jeszcze nigdy nie robiło mi się słabo w trakcie treningu. Niekiedy jak sobie walne tabletkę z kofeiną przed treningiem to serducho pracuje na większych obrotach + nie mogę usiedzieć gdy robię przerwy między ćwiczeniami/seriami i żadnych słabości nie czuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Chłopaki ja kiedyś poleciałem ćwiczenie za ćwiczeniem i tak mnie odcięło że miałem ciemno przed oczami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 10 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Ja kiedyś na trening rowerem pojechałem i taką miałem pompę jak skończyłem, że do domu wracałem jadąc całą drogę bez trzymania kierownicy bo ręce odmówiły posłuszeństwa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 No to trening udany miałeś w takim razie ? Myślałem że napiszesz tak jak ja miałem, że pojechałem rowerem na trening i nie miałem siły wrócić ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 10 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Jakbym był na Twoim miejscu to rower wylądowałby w krzakach, a ja bym wracał autobusem ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Patrz, nie wziąłem tego pod uwagę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 11 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2020 Miło się czyta taki dziennik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2020 SOBOTA: (BARKI+PRZEDRAMIĘ) Pompki z rękoma przy biodrach 14/14/14 ----> 14/14/14 Podciąganie samymi barkami w zwisie 10/10/12 ----> 10/10/12 Podciąganie na ręcznikach 8/8/8 ----> 8/8/8 (+1) Pompki na piłce 14/16/16 ----> 14/16/16 Podciąganie za głowę 6/6/6 ----> 6/6/6 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Pierwszy raz udało mi się skończyć sobotni trening w 100%, jestem mega zadowolony. ? 23 godziny temu, Trip napisał: Patrz, nie wziąłem tego pod uwagę ? Będziesz mógł skorzystać z mojej rady następnym razem. ? 16 godzin temu, Endriu napisał: Miło się czyta taki dziennik ? Dzięki za pozytywną opinie. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 W dniu 12.09.2020 o 11:22, KaCC napisał: Pierwszy raz udało mi się skończyć sobotni trening w 100%, jestem mega zadowolony. ? OOO gratulacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 14 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 PONIEDZIAŁEK:(KLATKA+TRICEPS) Pompki z rękoma szeroko 16/16/16 ----> 16/16/16 Pompki diamentowe 14/16/16 ----> 14/16/16 Pompki z nogami na podwyższeniu 12/12/14 ----> 12/12/14 Dipsy 12/12/14 ----> 12/12/13 (+1) Pompki na kostkach 14/14/14 ----> 14/12(-2) /10(-2) Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. W tym tygodniu mija dwa miesiące od rozpoczęcia treningów z planem Dynlotha, także myślę że dociągnę jeszcze ten tydzień do końca i zrobię sobie tydzień resetu od treningów (basen, sauna, rozciąganie itp.) bo czuję, że ciało jest lekko wyeksploatowane i przekłada się to na treningi (nie odpuściłem żadnego przez te dwa miesiące). Ewentualnie gdy skończę ten tydzień treningowy odpocznę sobie ze trzy dni i sprawdzę jak to teraz będzie wyglądało z maksami przy podciąganiu, pompkach i dipach, a później już tylko tygodniowy reset i jazda na pełnej od nowa. 3 godziny temu, Trip napisał: OOO gratulacje ? Dzięki, szkoda że dzisiaj nie poszło tak dobrze. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Deload dobrze zrobi, więc warto ? Ciekaw jestem tych maxów ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 14 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Też jestem ciekaw jak to teraz pójdzie, ostatnio maksy robiłem jakoś 4-5 miesięcy temu i od tamtej pory nie miałem żadnych dłuższych przerw związanych z treningami (najwięcej chyba 4 dni), także tydzień regeneracji powinien mi wyjść na dobre. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Takie odpoczynki są wskazane, dużo osób je stosuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Września 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Ja też muszę sobie zrobić deload'a bo czuje po sobie że mięśnie dojechane i wołają o urlop ? I też czekam na maxy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 16 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 ŚRODA: (ABS) Wznosy kolan do klatki piersiowej 12/12/12 ----> 12/12/12 Mountain Climbers 40s/40s/40s ----> 40s/40s/40s Mostek(plank) 50s/50s/50s ----> 50s/50s/50s Scyzoryki 40s/40s/40s ----> 40s/40s/40s Crunch Kicks 12/14/14 ----> 12/14/14 Przerwy między seriami 1 min, między ćwiczeniami 2 min. Odjęte kolejne 30 sec z przerwy między seriami, niby tylko 30 sekund mniej ale gdy się to skumuluje pod koniec treningu to jest ogień. 3 godziny temu, Trip napisał: Takie odpoczynki są wskazane, dużo osób je stosuje ? Oby przerwa przełożyła się na lepsze wyniki w późniejszym okresie. 16 minut temu, Dynloth napisał: Ja też muszę sobie zrobić deload'a bo czuje po sobie że mięśnie dojechane i wołają o urlop ? I też czekam na maxy ? Jakoś w poniedziałek/wtorek w przyszłym tygodniu zrobię sobie test maksów i przy okazji nagram filmiki, jakby ktoś był chętny zobaczyć jak poszło to mogę je tutaj wrzucić. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 16 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2020 3 minuty temu, KaCC napisał: Jakoś w poniedziałek/wtorek w przyszłym tygodniu zrobię sobie test maksów i przy okazji nagram filmiki, jakby ktoś był chętny zobaczyć jak poszło to mogę je tutaj wrzucić. ? Koniecznie! ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 17 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2020 CZWARTEK: (PLECY+BICEPS) Podciąganie nachwytem szeroko 6/8/8 ----> 6/8/8 Podciąganie Incline PullUp Podchwyt 12/12/14 ----> 12/12/14 Podciąganie podchwytem zamkniętym 8/8/8 ----> 8/8/8 Podciąganie Incline PullUp Nachwyt 12/12/14 ----> 12/12/14 Podciąganie chwytem młotkowym 8/8/8 ----> 8/8/8 (+2) ? Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Dzisiaj miałem chyba jakiś dzień dzika bo normalnie czułem się tak jakbym latał nad tymi drążkami, a co za tym idzie udało mi się wykonać 100% treningu pierwszy raz odkąd dostałem plan ?, zostało już tylko zrobić mocny trening w sobotę i nastawić się na lekki reset. W dniu 16.09.2020 o 12:10, Trip napisał: Koniecznie! ? Wyniki może nie będą jakieś kosmiczne ale zawsze będę miał jakiś dodatkowy bodziec w postaci filmów do dalszego zasuwania. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2020 SOBOTA: (BARKI+PRZEDRAMIĘ) Pompki z rękoma przy biodrach 14/14/14 ----> 14/14/14 Podciąganie samymi barkami w zwisie 10/10/12 ----> 10/10/12 Podciąganie na ręcznikach 8/8/8 ----> 8/8/8 Pompki na piłce 14/16/16 ----> 14/16/16 Podciąganie za głowę 6/6/6 ----> 6/6/6 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Ostatni trening zakończony sukcesem, teraz 2-3 przerwy później test maksów i po testach tygodniowe odcięcie od treningów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 22 Września 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 VID_23210107_113229_781.mp4 Maksów jednak nie nagrywam bo siła nie urosła na tyle żeby zrobić jakiś mega progres, ale skleiłem sobie fragmenty treningu to chociaż to sobie tutaj wrzucę jako dodatkowy motywator ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Września 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 W dniu 17.09.2020 o 15:52, KaCC napisał: Dzisiaj miałem chyba jakiś dzień dzika bo normalnie czułem się tak jakbym latał nad tymi drążkami, a co za tym idzie udało mi się wykonać 100% treningu pierwszy raz odkąd dostałem plan ?, zostało już tylko zrobić mocny trening w sobotę i nastawić się na lekki reset. Brawo!! Wow latasz jak zły na tym drążku siła aż Cię rozpiera ? Fajny placyk jakiej to firmy? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Jestem pod wrażeniem, moc konkretna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 @KaCC dawaj aktualizacje dziennika jak formą? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 W sumie od miesiąca nic nie robiłem bo miałem lekkie problemy ze zdrowiem, ale teraz powoli wszystko zmierza w dobrą stronę i po nowym roku powinienem powoli wracać do formy bo ta ostatnio trochę spadła. Waga skoczyła z 76kg do prawie 81 kg i trochę mnie podlało, ale i tak jestem zadowolony z osiągniętego efektu w tym roku bo cel jaki sobie założyłem można powiedzieć w pełni zrealizowałem, czyli przybranie trochę mięsa + zrzucenie troszkę tłuszczu z brzucha i gdyby nie ostatni miesiąc tego roku i lekki spadek formy to byłbym w pełni zadowolony. Zostawię zdjęcie, po lewej fotka z początku 2020r, po prawej jakoś połowa listopada 2020. Jakby było jakieś zainteresowanie z Waszej strony do kontynuacji tego dziennika to dajcie znać, bo po nowym roku ruszam z nowymi celami oraz jeszcze większą motywacją. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi