ZIPOLA Napisano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Też nie przepadam za Tanitą. Jestem fanką InBody i koniecznie rano przed jedzeniem bo jak wiadomo tylko wtedy wyniki na tych maszynach wychodzą dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Nie słyszałem o tej marce jeszcze. Warto byłoby spróbować i porównać z tanitą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Warto porównać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Powiedz nam, czy jakieś aktywności fizyczne u Ciebie się odbywają? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Ostatnio ćwiczyłam w dniu, w którym byłam na tej bieżni bo jestem chora. Wszystkie sposoby leczenia zawiodły dlatego, że ciągle musiałam wychodzić z domu w ten mróz i tak się to skończyło, że teraz nie mogę wychodzić nigdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 No nie... Ciebie też dopadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Wiele osób z forum choruje w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 No i oby to było pierwszy i ostatni raz w tym roku. Może opowiesz o swoich celach na ten rok? Przynajmniej sportowych? Interesujesz się psychologią więc wiesz że publiczne ujawnianie swoich celów działa pozytywnie na ich realizację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jak na razie to moim celem jest znalezienie czasu na treningi Bo obecnie nie ćwiczę tyle ile chciałabym trenować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 No właśnie czasami ciężko jest połączyć treningi z prac ;( Już lepiej się czujesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Już mam końcówkę chorowania więc po weekendzie chyba będę zdrowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Zdrowiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 I jak zdrówko? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Już zdecydowanie lepiej Kaszel jeszcze trochę trzyma ale oprócz tego to dobrze się już czuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Już zaakceptowałaś nową prace? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Nie zupełnie ale na razie ważne, że jakaś jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Pewnie trzeba się cieszyć z małych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Ja też miałem największy problem z pozbyciem się kaszlu bo wszystko mnie puściło a on dalej był.Wracaj do zdrowia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Ekipo już koniec chorób na ten rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No właśnie, sezon na chorowanie uważam za zamknięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 I bardzo dobrze Jak idzie czytanie książki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Jak na razie książka sobie poczeka bo musiałam się uczyć różnych rzeczy do pracy i dodatkowo na nowy kurs weekendowy A jak chorowałam to nie mogłam się skupić na czytaniu itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Kursy sportowe czy pod pracę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Kurs wystąpień publicznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lutego 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 O proszę brzmi intrygująco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi