ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Ale tyle powtórzeń zrobiłam jakieś 8 kg temu Zachciało mi się zwiększyć masę mięśniową i podciąganie poszło w dół A zwłaszcza teraz jak się jeszcze dodatkowo muszę ograniczać w ćwiczeniach 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Ale z drugiej strony 8kg więcej to bodziec dla ciała dzięki czemu będą większe postępy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Wow podziwiam, respekt :D Że kobieta tyle siły może mieć :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Ibiza. Wspomnienia z wakacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Ale super ❤️ Na tym placu mieliście szkolenia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Tak, to był ten plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Świetna miejscówka, aż by się poćwiczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 To jedź na kolejny obóz jak zrobią w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Gadałem już z @Sobol w tej kwestii tylko jest jeden problem nie wiem czy będę mógł już normalnie ćwiczyć bo jechać zęby tylko posłuchać lub porobić zwykłe ćwiczenia to trochę lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Żadna lipa bo najważniejsze, że drążki za granicą i z osobami z tą samą pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Mimo wszystko wolałbym z nich w pełni korzystać, ale zobaczymy czas pokaże (i ortopeda ) Ty będziesz jechać w tym roku jak coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Zipola jak ma jeździć na wszystkie szkolenia to nie nadąży zarabiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Dynloth Będę jechać. Już na te wakacje zbieram To nie tylko obóz sportowy ale jednocześnie też świetnie zorganizowana wycieczka. Ostatnio zwiedzaliśmy fajne miejsca, każdego dnia opalanie na innej plaży, wieczorne imprezy, wypady w miasto itp. Kto chciał to wypożyczył skuter i potem grupką jeździli w różne miejsca. Ja skuter miałam tylko na 1 dzień, inni na więcej. Także warto jechać. I jak pojawiła się ta oferta wakacyjna to szybko poszło. Każdy prawie od razu zarezerwował sobie miejsce Quake coś w tym jest, dlatego już teraz na te wakacje zbieram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 No to brzmi to wręcz fantastycznie Maksym robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 To fakt. Wakacje były porządnie zorganizowane i nie było czasu na nudę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 No a to się liczy, bo swoją drogą zorganizowac taką wycieczkę to duża odpowiedzialność i przygotowanie @Maksym Riznyk jak kiedyś wejdziesz to poczytaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Także polecam treningi pod palemką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Brzuch Wydziabany jest pewnie tam gorąco ostro było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Książka, która uzupełnia wszystko co potrzebne w treningu Przydaje się każdemu kto coś trenuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Właśnie czytałem gdzieś że to jest fajna i dobra lektura. Całą przeczytałaś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Nie przeczytałam jeszcze Czasem tam zajrzę jak mi jest coś potrzebne. Ale jak na wakacjach będę miała już w końcu więcej czasu to przeczytam całą. Inne też, które czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 OOO a co ciekawego jeszcze masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Mam trochę do przeczytania tych książek, dużo by wymieniać Książki związane z treningami, dietą i psychologią. Innych nie czytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 No to ja mam same dotyczące psychologii, i muszę poszerzyć o dietetykę Jaką masz swoją ulubioną dotyczącą psychologii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Nie mam takiej typowo ulubionej bo zawsze się znajdzie jakaś nowa, również fajna Ale w pierwszej kolejności chcę poszerzyć wiedzę z działu perswazji i psychologii kłamstwa. Już coś tam wiem ale zawsze można wiedzieć więcej. Jak znajdę czas (a na razie ciężko) to będę kontynuować uzupełnianie tej wiedzy A Ty polecasz jakieś książki z psychologii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi