zelq Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ¦RODA (Plecy+Biceps) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/4/5 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 14/11/11 Podciąganie podchwytem 5/5/6 5/5/6 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 7 6/6/7 Pdciąganie nachwytem 7/7/8 7/7/5 ( ostatnie serie z pomocą ) Brzuch postanowiłem z kumplem zrobić jutro, bo dziś mu się nie chciało. Ogólnie trochę mnie siła dziś zawiodła, myślałem że będzie lepiej a na ostatnim ćwiczeniu już w drugiej serii problemy. Ale nie ma tego złego bo ustałem na rękach około 5 sekund ! :D Z tego jestem bardzo zadowolony. Pytanie drugie co do tych pompek z jedną ręką na podwyższeniu mam a mianowicie: Na której ręce trzeba pracować bardziej, na tej niżej czy wyżej? Dziś zauważyłem że chyba na tej niżej bo lepiej wchodzi a wcześniej opierałem się na tej wyżej :D Trochę zagmatwałem ale mam nadzieję że rozumiecie ocb. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Staraj się optymalnie robić, czyli na równi, nie przybliżaj sięna żadnej dłoni tylko po środku. Co do wysokości to ok 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 @Dynloth dzięki za uwagę :D Jestem właśnie po treningu i po szamie: 250g Twarogu chudego, banan i 4 kanapki z szynką. Jutro napiszę trening bo jestem zmęczony i jakiś niezbyt fajny humor :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Trening o tej porze? ;d Jak Ty uśniesz? o.O Ja kiedyś ćwiczyłem o 22 to tłukłem się do 4 nad ranem i nie mogłem usnąć. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja właśnie nie mam z tym problemów, już na placu myślałem że usnę pod koniec :P Æwiczę zwykle o 21,21.30 dziś akurat o 10 bo kumpel grał wczoraj nockę i spał, a ćwiczymy razem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Treningowy partner dobra sprawa. No to dobrze masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Zawsze podpowie, dziś akurat zauważył że na prawej ręce krzywo stoję i mnie znosi ( HandStand ). Po korekcie wyszło lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 CZWARTEK: (BARKI+PRZEDRAMIÊ Z przymrużeniem oka) Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 4/4/5 Podciąganie na ręcznikach 5/6/6 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s. 8s/10s/10s. Pompki na piłce 6/8/8 Podciąganie za głowę 3/3/4 3/3/4 Mam problem z tym dniem bo nie wiem na co zamienić podciąganie na ręcznikach i pompki na piłce. Zrobiłem podciąganie chwytem młotkowym ale teraz widzę że to chyba na plecy bardziej :f Mogę się podciągać na tych kółkach, to wchodzi na barki ? A co do piłki to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Podciąganie na recznikach zmieñ na pompki w planku, a pompki na piłce zmieñ na pompki tygryski. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dobra alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Te pompki w planku to podnoszę ręce po kolei tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 PONIEDZIA£EK (Klatka+Triceps) Dipsy 4/4/6 6/7/8 Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 14/16/18 Pompki diamentowe 6/7/8 7/8/10 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 10/12/20 Pompki na kostkach 6/8/8 6/4/- Zitajcie :D Wczoraj pomimo deszczu i kiepskiej pogody postanowiłem iść na plac z kolegą i nie żałujemy. Wydaje mi się że z siłą coraz lepiej Niestety, trochę się spieszyłem i nie zrobiłem brzucha :P Dziś za to techniki, dopracuję jeszcze plan i edytuję go na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 1 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mi to dodało sił jak trenowałem w deszczu :D pewnie wczoraj ludzie w oknach myśleli sobie co za debil napieprza dipy i stoi na rękach w deszczu... Ale ja tam widziałem plusy nie gryzły mnie komary! ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Kurde muszę Ci przyznać że na pompkach szerokich poczułem jak ryż z kurczakiem wjeżdża to dawaj 20 powtórzeñ :D Ale na kostkach już zmiękłem bo też się trochę spieszyłem, tak to telefon pod reklamówkę, muza leci i jest git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tylko żebyś się nie przeziębił. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie nie, jest stabilnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wtorek (Techniki) Muscle up 1) 10 5 Negative Muscle Ups /5s opuszczania 2) 10 5 Podciągnięć do klatki 3) 10 7 Straight Bar Dips 4) 10 10 Explosive Knee Raises 5) 10 0 Clap Push Ups Nie dałem rady na jednej ręce :< HandStand Tutaj muszę się pochwalić że z dnia na dzieñ progress coraz to lepszy, do koñca lipca może uda się zrobić pompki na poręczach ! :D Chwytana flaga Trochę ćwiczylismy z kumplem, lecz mu to bardziej wychodziło. Ja skupiałem się bardziej na pkt. wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ¦RODA (Plecy+Biceps) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/4 4/4/5 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 16/14/12 Podciąganie podchwytem 5/5/6 5/5/6 Pompki z jedną ręką na podniesieniu (lewa i prawa) 6/6/7 7 6/6/7 Pdciąganie nachwytem 7/7/8 6/6/7 ABS Scyzoryki 10 10 Brzuszki z nogami w kącie prostym 20 20 Scyzoryki 15 15 Brzuszki z nogami w kącie prostym 20 20 Pompa na treningu elegancka, problem mam z tymi pompkami jak widać i trochę bardziej czuję triceps ( ¼le robię? ). Postałem też trochę na rękach i już czuję stabilizację w górze, ale byłem zmęczony więc sobie odpuściłem na jutro I coś na poprawę humoru !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Czwartek (Barki + przedramię) Hindu push ups 4/4/5 4/4/5 Dipsy na drążku 5/6/6 7/7/9 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s. 8s/10s/12s. Stanie na rękach 30s/35s/30s Podciąganie za głowę 3/3/4 4/4/5 HandStand Paręnaście prób podczas których była jedna idealna :< Zawsze jedna wychodzi pó¼niej lipa :D Stałem około 6 sek, z dnia na dzieñ coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Dziś przeprowadziłem lu¼ny sobotni ogólny trening, jutro wyjeżdżam i będę ćwiczył w wawie, mam nadzieję na progress nie mniejszy niż tutaj ( bo wiadomo mogę troche przybalowac :D ). Myślę że w akademiku będzie dostęp do internetu i nadal będę mógł pisać w dzienniku, ew. spróbuję męczyć na telefonie. HandStand idzie pełną parą, załapałem że trzeba mocniej przyciskać do ziemi dłoniami żeby się nie przechylić. Niedługo to ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekK Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Siemka mogłbys podrzucic pare zdj z efektami lub napisac czy takowe są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Zdjęcia wrzucę pod koniec wakacji bo teraz nie ma co pokazywać. Efekty są jak najbardziej, idzie siła wytrzymałość i powoli rosną mięśnie. Z resztą zobacz na poprzednie dni jak stopniowo robię coraz więcej powtórzeñ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Poniedziałek (Klata+Triceps) Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 14/16/18 Pompki diamentowe 6/7/8 7/8/10 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 12/14/18 Dipsy 4/4/6 7/8/9 Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/8 Siemanko, trening zrobiłem w pokoju akademickim, były też warunki do dipów ( dwa biurka :D ). Dziś technika, idę na jakiś plan w pobliżu a jutro plecy i biceps zrobię na Bemowie. Chcę zobaczyć ten nowy sprzęt :D Tak trochę poza tematem to pracuję w firmie która tworzy gry i ja miałem je testować ale chyba jest jeszcze większy luz :D. Pracuję na laptopie i mam dostęp do neta, więc będę tu jednak zaglądał codziennie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 widać są postępy:) tak dalej:DD a prócz umiejętności gry w gry ;p to jeszcze do takiej roboty coś trzeba?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Cierpliwość.. żeby wysiedzieć do 16 bo takie nudy XD, jak ja nawet żadnej gry nie testuje jeszcze tylko sobie siedzę na necie :D Za***iście jest, do pracy na 12 przyszedłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi