zelq Napisano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Dobrze jest, mięśnie czuć Okazało się że przekroczyłem jakiś transfer wrzucania załączników na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Chest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull UpsTo trening ze wczoraj, dał mi popalić po lekkim cheat weekendzie Zamówiłem sobie witaminy i przedtreningówkę, jestem ciekaw jak będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Arm Assassin: 3 Sets 10 Shoulder Width Chin Ups20 Wide Grip Australian Chin Ups10 Dips20 Bench Dips10 Close Grip Chin Ups20 Close Grip Australian Chin Ups10 Dips on Straight Bar20 Bench DipsHandstand już mi całkiem fajnie wychodzi, tylko jak próbuję zejść do pompki to tracę równowagę ;/P.S: Zapowiedziałem filmik i ciągle go nie wrzuciłem bo materiał nagrywał kumpel który wyjechał do wawy, ale cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Witajcie, jak już pewnie zauważyliście mam tendencję do robienia sobie niekontrolowanej przerwy od forum i aktywności na nim, co później nadrabiam. Tym razem znowu trochę się opuściłem, ale treningi ciągle idą pełną parą Aktualna waga to 76,6 kg. Ciągle jadę tym obwodowym planem, który jest bardzo dobry i polecam go każdemu, tylko ja go robię 3 dni w tygodniu. Dziś rano zrobiłem 3 serie klatki i pleców, po czym udałem się jeszcze na basen. A teraz pisząc tego posta, jem pysznego omleta ze składników które zamieszczę wieczorem w diecie . PozdroChest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull Ups 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na prawdę fajny plan. I fajnie, że używasz anglojęzycznych nazw - nowi użytkownicy będą mogli łatwiej namierzyć ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Plan to istna petarda dla mięśni Nazw mi się nie chciało tłumaczyć, ale same pozytywy z tego są widzę, haha Omlet potreningowy okazał się być zbyt dużym skurwielem, i wieczorem miałem trochę przez to problemy z trawieniem Dlatego jak ktoś by chciał go wypróbować to polecam z 4 jajek i bez tych musli, reszta tak samo.Omlecik: 5 całych jajek 100g płatków owsianych błyskawicznych jeden banan 50g fitella musli 200g serek wiejskiWszystko oprócz serka mieszamy razem w misce ( banana wcześniej pokroić ) i wrzucamy na patelnię, później obracamy i gotowy wykładamy na talerz i polewamy serkiem wiejskiem, mniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 O kurde pyszności, ale kawał posiłku, dałeś radę całego zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 26 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 swojego czasu zdarzalo mi sie jesc jajecznice na cebulce i boczku z 5 jajek + 3 spore kromki + puszka kukurydzy ;D a wazylem kolo 60 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Puszka kukurydzy? Szaleństwo xd Duuży posiłek plus kukurydza która zwalnia metabolizm no nieźle xdBtw. też jesteś nocnym markiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Dałem radę zjeść całego omleta ale było ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Omlet,co to jest XDSerio zjadłbym to,a za jakiś czas głodny ... Tylko ja bym wywalił te płatki musli,a dodał jakiś owoców do tego serka i zblęndował i polał albo do picia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Maluszek, Ty to wszystko możesz pochłaniać i pójdzie Ci to na plus. Ja jednego dnia zjem pizze a drugiego widzę większą tkankę tłuszczową ot sprawiedliwość. @zelq to ja to bym nie dał rady chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Po prostu nie masz przyzwyczajonego organizmu No i to nie tłuszcz,a pewnie glikogen.woda ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Być może ale wolę nie ryzykować i nie testować i na pewno nie przed zawodami. Dokładnie, ale wygląda jak tłuszcz i to już wystarczy żeby obniżyć moje morale. D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 @Dynloth tak jestem nocnym markiem z tym, ze u mnie przerodzilo sie to juz w patologie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 E tam, nie nazywajmy tak tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 28 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 u mnie noc zaczyna sie o 1 najwczesniej. I to juz nie jest fajne xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A potem spanie do 11. @zelq a jak z Twoją regeneracją podczas snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ja teraz gdy nie pracuję ani się nie uczę, chodzę spać o 12,1 i wstaję o 11 Ale wolę wstawać o 8, bo lepiej się czuję. 8,5h snu najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 @Dynloth dzis wstalem na godzine o 7:30, a potem znowu w kime do 13 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Zelq też to zauważyłem. Jak śpię po 10h to jestem zmęczony. xD No to całe życie prześpisz. Ja wstałem o 10 i musiałem wnieść do garażu 3t węgla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 No to trening z głowy Tez tak mam, czyli najlepiej 8h snu sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 1 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Dziś zrobiłem trening o 12 w południe i nie polecam, strasznie gorąco Wieczorem mam zamiar iść z kolegą zrobić trochę interwałów, pierwszy raz do tego podchodzę, mam nadzieję że nie zwrócę omleta którego właśnie zjadłem EDIT: Wieczorem poszedłem z kolegą do parku "tak tylko się powygłupiać" i zgrzałem łapy bardziej niż rano Chest Insanity: 3 Cycles15 Regular Push Ups5 Diamond Push Ups10 Dips10 Arching Push Ups 10 Decline Push Ups10 Dips on Straight BarBack Brutality: 3 Cycles 10 Wide Pull Ups5 Close Grip Pull Ups5 Wide Grip Behind Neck Pull Ups5 Shoulder Width Behind Neck Pull Ups Edytowane 1 Września 2015 przez zelq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Że wytrzymales ćwiczyć w taki upał xd to jednak z interwalow nic nie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 To ja ćwiczę koło 16, 17 i jest taki gorąc że o jej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi