Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Siemanko, Jak jest u Was z FastFood'ami typu McDonalds, KFC, BurgerKing, Samira i inne tego typu wynalazki? Każdy wie żę są niezdrowe a mimo to jedzą. Wy zajadacie się nimi czy jednak wolicie sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja czasami zjem coś takiego śmieciowego ale jednak bardzo rzadko :D Są chwile kiedy nie mogę się opanować i muszę iść na jakiegoś hambka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja akurat wczoraj po treningu zjadłem kebaba i dzisiaj przed, haha. Ale to był wyjątek, żeby nie było ze jestem jakimś grubasem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kebaby są takie dobre, że czasem nie da się przejść obok nich obojętnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dla mnie kebaby mógłby nie istnieć, ale BigMaca w zestawie to ciężko mi odmówić, jem go może raz na kilka tygodni, ale potem go odpracowuje na treningu. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mi jakoś McDonald nie podchodzi, lubię tam tylko szejka wypić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No zgadzam się shake fajna sprawa, tym bardziej jak upały są na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 To fakt, w upały wskazany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kurcze wtedy to on znika zbyt szybko :D A ostatnio jak piłem przed zamknięciem to aż dreszcze miałem, taki zimny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ja kiedyś jadłem w Macu koło 1 w nocy i nie polecam bo miałem wrażenie że jadłem frytki/odpadki uzbierane z całego dnia. ;d A po shake'u często mnie gardło drapie. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O a to u Ciebie mac całą dobę otwarty? U mnie na rejonach to tylko do 24 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja nawet sobie tego nie odpuszczam, po prostu wiem, że to gunwo jest :P. Kiedyś gość zrobił eksperyment ile przetrwa w dużym szklanym słoiku jedzenie zwykłe i jedzenia z macka. Cóż, mogę zdradzić tylko tyle, że frytki były nienaruszone po chyba 4 miesiącach. Pewnie wystarczyło by je wsadzić do oleju i można jeść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Pff Mc'D nie dobry :P jedyne co tam mają dobrego to frytki :P ale czasami kubełka z KFC nie moge sobie odmówić heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Przyznam się że czasem kupuję kebaby u turków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 27 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja tam na lajcie Mc mogę odwiedzać. Jak mam umrzeć to przynajmniej najedzony. A tak pozatym to jadam bułki firmowe, co jest niby fastfoodem ale takim jak by mama w domciu zrobiła. (nie żadna sieciówka itp). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Fastfoody to zło ;d Ale od czasu do czasu można sobie pozwolić. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Kazdy ma chwile slabosci:P tez lubie sobie czasami zjesc kebaba albo jakiegos burgera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nie stronie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ale kurde może jakby to nie było takie dobre ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Może jestem jakaś inna, ale takie jadłodajnie omijam szerokim łukiem. Nie zachęcają mnie i nie mam potrzeby ani ochoty tego jeść. Szczerze to jak sobie pomyślę o hamburgerze to mi się nie chce ? Ostatnio w pracy mi nie dowierzali jak zamówili pizzę, a ja nie chciałam. Po prostu nie przepadam za tym tak samo jak za rybami xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Siemka czasem też coś lubię takiego śmieciowego zjeść Nie jadam tego tak często powiedział bym ze nawet raz na miesiąc a nawet rzadziej. Czasem w domu częściej z żoną zrobimy jakąś tortille albo hamburgery Ostatnio straszna zajawkę mam na sajgonki :D nie smażone tylko na zimno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 29 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dla mnie Big Mac zawsze spoko. Idealna kanapka kfc sporadycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi