szwarc Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam, mam na imię Jarek, lat 21. W temacie SW jestem raczej zielony, od roku podciągam się na drążku, jednak bez żadnego planu (innymi słowy na tzw. pałę lub jeśli ktoś woli Janusza). Wcześniej chodziłem pół roku na siłownię, a od gimnazjum robię pompki. Mój rekord to 113 pompek 2 lata temu, niestety teraz robię tylko 50 . 179 cm, 85 kg, bf około 15 %. Lubię też biegać, w kwietniu skoñczyłem maraton z kijowym raczej czasem 4:39, ale dobrze że nie 5:00 . Zapisałem się na to forum z nadzieją że zwiększę swoją wiedzę o treningu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Cześć powodzenia w ćwiczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witaj sukcesów!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoss Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witaj powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 elo powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi