Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Siemanko, jak tam u Was będzie z tłustym czwartkiem? ;D Ja chyba się skuszę na jakieś faworki. :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 O ale mi narobiłeś ochoty na faworki :D Hmmm myślę, że w temacie "Spowiedź" przybędzie sporo nowych postów :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Haha też tak myślę. Pączki u mnie nie koniecznie, gniazdka też, ale faworki to będę pochłaniał. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja chyba się skuszę na pączusia :D Redukcji jeszcze nie robię więc nie będzie dużego grzechu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 a ja Wam powiem tak: będę żarł wszystko co mi pod ręke podejdzie :D u mnie do redukcji daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja koniecznie pączka :D I tak jestem ektomorfikiem to mogę^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No właśnie podobnie jak u mnie. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Może z okazji tego dnia będą lżejsze pokuty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 10 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ekto wszędzie Ekto..... Czemu musze byc Endo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Trenn a chyba też endo :D Aleja sb nie będę żałował, pączki, chrust, nawet rogaliki babcia zrobi, ja będe pochłaniał wszystko i liczę na dyspensę, ponieważ jakbym po tym dniu dostał pokutę na spowiedzi to do końca roku bym nie dał rady :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Są też oczywiście plusy tego tłustego czwartku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lutego 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Pewnie, że są. Ale ogólnie widzę, że wszyscy nastawieni pozytywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Bo na naszym forum sami pozytywni ludzie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 nie wiem czy z racji tłustego czwartku nie zaserwować sobie jutro golonki w piwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 No to ja powiem,że dla mnie to pewnie będzie normalny dzień :D Zjem albo jednego pączka albo w ogóle. Z naciskiem na tą drugą opcje. NO MOŻE jak w szkole coś będzie to się poczęstuję :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 11 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 No to ja tak samo jak Mały :D Normalny dzień i pewnie nie zjem pączka :D Ostatnio coś nie trzymałem diety bo wyjazdy były dlatego teraz chce się przyłożyć i jeść zgodnie z dietą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 No i zjadłem... :D Te pączki do mnie krzyczały"zjedz mnie" :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Mnie też kusi ale nie mam w domu to nie jem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja się niestety skusiłem :D A najgorsze jest to, że na stole stoi jeszcze z 15 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tadaaam! ;D Nie lubię pączków, tylko dlatego że mami mnie zmusi to zjem jednego! :D Bo podobno trzeba Dzień jak co dzień! 20 minut biegania i pączek spalony więc powodzenia dla łakomczuchów! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ani jednego pączka mimo ze lubie, pozdrawiam : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 angie zazdroszczę :D Ja niestety ma słabość do słodyczy xD karamba dzień się jeszcze nie skończył :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lutego 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja zjadłem jednego małego i już mi się odechciało, bo rok temu mi się strasznie przejadły. ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ooo ochota mnie naszla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Podsumowanie dnia: 6 pączków :D Oby poszło w bary :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi