Neerwusek97 Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Siemanko ! Mam na imię Kamil, Jestem rocznika 1997 także w tym roku stykło pełne Osiemnaście Lat Mam 173cm wzrostu i 61kg Wagi.Sport w Moim Życiu brał udział od małego, Czy to wf w szkole ( kiedyś ) Czy juz teraz Treningi, Zawsze coś było Street Workout zacząłem trenować rok temu 27 października, lecz niestety mam spore problemy z Sercem, były przerwy długie dość przez badania czy wizyty w szpitalach. Lecz wróciłem na nowo od 14 września i nie mam zamiaru przerywać Na początku gdy zaczynałem, Nie sądziłem że Można tak bardzo pokochać sport, a widząc rurki w tramwaju czy autobusie mam od razu ochotę na nie wskoczyć Myślę że tyle wystarczy na początek, Jeszcze Wielkie Dzięki że Mogę tu być z Wami ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam Cię Serdecznie w naszym gronie Co do Twojej choroby z sercem to coś poważnego?W miarę możliwości się oszczędzaj,zdrowie najważniejsze.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 (edytowane) Migotanie Przedsionków, Powiększona Lewa Komora Sercowa, Niewydolność Serca Klasy III. Jest to tyle, Mało groźne, ale jednak czuć że nie jest idealnie Oszczędzam do pewnego stopnia w którym wiem że dalej nie dam rady Również Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2015 przez Neerwusek97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witaj Podziwiam determinacje Powodzenia w treningach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Wielkie Dzięki no Przyda Się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Siemanko witamy w rodzinie Oj można pokochać sport szczególnie SW i też tak mam z rurkami w autobusach Jakieś techniki już się nauczyłeś, czy cwiczyles bardziej pod względem sylwetki/siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Głównie Ćwiczę pod Siłę, Technikami to myślę że po tak długiej przerwie z czasem się zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witaj xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Masz dobry wzrost i wagę dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Jeśli chodzi opierające się Techniką to jestem w tym strasznie zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 No to w tej kwestii będziemy Ci pomagać Mówię Ci bierz się szybko za techniki i wykorzstaj swoje dobre warunki a będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witaj,@Neerwusek97 w rodzinie sportowców. Służymy pomocą i wsparciem.:)Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 20 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Bardzo Miłe Przywitanie z Waszej strony Dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Cześć, witam Cię u Nas, na pewno Ci się spodoba Szybkich postępów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Siemano! D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 hi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 witamy Przyrostów i progresu!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi