Sobol Napisano 4 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak będzie Ci szło tak dobrze jak teraz to planch'a nie długo będziesz trzaskał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No ale chyba kontuzje Miną i Tego Ci życzę No Gdy już się tego nauczę tak będe się tym chwalił chyba tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 4 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Telefon się Zawiesił i Trzy komentarze poszły, a teraz nie wiem jak usunąć Jednak Taki Kłamczuszek ze Mnie że jednak Zrobiłem parę seryjek pompek Pompki Szerokie: ( 20/20/20 ) Pompki Diamentowe: ( 20/14 )Krotko, Mało intensywnie, ale ważne że Coś ! Podejmuję się prób HS, Ale Za każdym razem lecę przed Siebie, No ale cóż, Może innym razem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No to i tak już super, zawsze pierwszy krok do przodu. Ile by nie było to trening jest więc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Nie poddawaj się po prostu potrzebujesz więcej prób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 HS ogarniesz potrzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dokladnie, próbuj zawsze i wszędzie ja w ten sposób nauczyłem się w przeciągu dwóch tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 5 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 no słuchaj się ich bo dobrze gadają, ja się dziś dowiedziałem że jestem w pozycji idealnie prostej jak go robię tylko równowagę tracę szybko a ciągle myślałem że jestem w takiej pozycji / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 5 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Wielkie Dzięki Chłopaki za Słowa Dające Motywację Więc Trochę późna Godzina, ale co poradzę, długo się zbierałem, Ale Trening Ma się odbyć Trening: PONIEDZIAŁEK:(KLATKA + TRICEPS)Pompki z rękoma szeroko na podwyższeniu14/16/16 - ( 20/18/16 )Pompki diamentowe12/14/16 - ( 14/14/16 )Pompki z nogami napodwyższeniu16/18/18 - ( 14/10/10 ) - Tu Mam jeszcze pod górkę ;dDipsy4/6/max - ( 12/10/8 )Pompki z klaśnięciem10/12/12 - ( 10/12/10 )Mimo pory Treningu, Wszystko poszło Ładnie, Pompeczka Niesamowita, Jutro ABS ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No ja proponuję trudniejszy plan treningowy, bo ten jest zbyt lajtowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No nie mam Głowy do planów co prawda, ale wchodzi Mi do głowy jedynie zwiększać powtórzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Pozamieniać niektóre ćwiczenia na trudniejsze lub połączyć to w sety przez jakiś czas.Kolejna możliwość to dodanie obciążenia jak jest to możliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Widać że już stać Cie na więcej czas zwiększyć poziom Czekam na ABS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 By dostać Plan z nowymi ćwiczeniami to na Nowo Udostępnić Musze stronę w trzech portalach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Oczywiście, żę tak,@Neerwusek97 aczkolwiek najpierw proponował bym zwiększyć powtórzenia i dopiero później zmienić plan. Plan się zmienia, ponieważ po jakiś 2 miesiącach ćwiczeń mięśnie się przyzwyczajają do danych ćwiczeń, przez co osiągi mogą nie iść w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 W Takim razie zwiększenie powtórzeń + mam 8 kg obciążenia to tak przez miesiąc jeszcze pociągnę, A później może mała zmiana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dziś Katujemy Brzuch Trening: WTOREK:(ABS)Podciąganie prostych nóg do kąta prostego12/14/16 - ( 12/14/12 )Podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej20/24/28 - ( 20/20/24 )Mostek(plank)30s/40s/40s - ( 30s/40s/40s )Brzuszki do pozycji V16/18/20 - ( 18/18/16 )Scyzoryki20s/30s/30s - ( 30s/30s/30s )Wszystko Fajnie no i Czasami Brakowało Tchu przy powtórzeniu, ale to tak normalne Pora zjeść, wykąpać się i spać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 No i już widzę 2 konieczne zmiany. Mostek(plank)40s/50s/60sScyzoryki30s/40s/50sTak będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 6 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Nie ma Sprawy Dzięki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Bardzo ładnie obyś jutro poczuł brzuch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) Hahah Czuje oj Czuje 800ml Wody + Ryż Ugotowany 600g ( Ryż Ważony po Ugotowaniu ) + 3 Jajeczka na Surowo Takie o to Śniadanie Także Będzie Mnie siku cisnąć i to nieźle od tej wody Teraz wychodzę na rozmowę o pracę, Wrócę, trochę odpoczynku bo słabo sypiam i Trening Mam Zamiar Dać Kose na Treningu, Zobaczymy jak Wyjdzie Edytowane 7 Października 2015 przez Neerwusek97 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 łoo jakie śniadanie Szkoda że ja nie mam apetytu po wstaniu rano, dopiero po 2-3h jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 No nie powiem Cofało Mnie i ciężko było na żołądku haha Też nie jem od razu jak wstanę, pierwsze co pije wodę, następnie po jakiejś Godzinie coś zjem Ale jajeczka na Surowo wchodzą jak Złoto ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Ja to już się nauczyłem jak wstane ogarniam się chwilę i jem śniadanko A jak tam Twój dzisiejszy trening Nerwusek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 I jak rozmowa o pracę? Spore to śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi