Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Siemanko, jak tam treningi bez koszulek? Spaliliście się już na słońcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nie żartuj! Od 8 do 16 w pracy. Na mieszkaniu jestem 17:40 i jak zacznę trening po 18 to gdzie tu słońca szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Lipca 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 xD No chyba, że tak, Ja dziś byłem od 6 na słońcu do 19 i jestem spalony ostro, noc mnie czeka ciężka a mam nadzieję, że nie będzie mi schodzić skóra. Ciekaw jestem czy inni jak ćwiczą na słoneczku, to ile czasu im potrzeba żeby ich "złapało". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 SkyWay mam tak samo jak Ty opalenizna słabo w tym sezonie, mało na sloncu, chociaż już pierwsze 'zjaranie' mam już za sobą Dynloth jak jesteś jasnej karnacji, to na bank Ci skóra zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja dzisiaj w robocie postanowiłem sobie zdjąć koszulkę i juz czuje ze to był zły pomysł ojbędzie dluuuuga noc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 22 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja całe szczęście mam tak że jak się spale to nic nie piecze i następny dzień już brązowy ;D A co do opalenizny w tym roku to złapała i to konkretnie na prawie jak mulat. Zdradza jedynie mnie linia spodenek ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja w sobotę się poopalam jeżeli będzie pogoda Mam nadzieję, że będzie to nawet wyskoczę gdzieś nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja się opaliłem już tego lata,podczas robienia drzewa(cięcie,wrzucanie etc).3dni robienia po kilka godzin,czyli plecy zrobiły się CZERWONE,takie spalone..Jak opuściłem trochę gacie to była flaga maroko XDDDDSkórka trochę poschodziła teraz już luuuuuuuziiiiiwoo A co do treningów to wybieram godziny aby słońce tak nie grzało .. XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lipca 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 A jak Ci skóra zejdzie to ile czasu Ci zajmuje żeby się kolor^^ wyrównał? Ja przez 3 dni chodziłem czerwony i dopiero trochę robię się brązowy. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Kilka dni i kolor skóry był wyrównany,No ja też chodziłem 3-4 dni czerwony,najgorzej spać.. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Lipca 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Bo u mnie to tak wygląda xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Hah ładnie złapałeś Ja jeszcze biały xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Lipca 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 No to polecam kajaki 20km i rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Schodzi juz skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Lipca 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 No powiem Ci, że dopiero dziś zaczęła mi schodzić na treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi