Administrator Dynloth Posted July 22, 2015 Administrator Report Share Posted July 22, 2015 Siemanko, jak tam treningi bez koszulek? Spaliliście się już na słońcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWay Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Nie żartuj! Od 8 do 16 w pracy. Na mieszkaniu jestem 17:40 i jak zacznę trening po 18 to gdzie tu słońca szukać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 22, 2015 Author Administrator Report Share Posted July 22, 2015 xD No chyba, że tak, Ja dziś byłem od 6 na słońcu do 19 i jestem spalony ostro, noc mnie czeka ciężka a mam nadzieję, że nie będzie mi schodzić skóra. Ciekaw jestem czy inni jak ćwiczą na słoneczku, to ile czasu im potrzeba żeby ich "złapało". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 SkyWay mam tak samo jak Ty opalenizna słabo w tym sezonie, mało na sloncu, chociaż już pierwsze 'zjaranie' mam już za sobą Dynloth jak jesteś jasnej karnacji, to na bank Ci skóra zejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Ja dzisiaj w robocie postanowiłem sobie zdjąć koszulkę i juz czuje ze to był zły pomysł ojbędzie dluuuuga noc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarGoo Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Ja całe szczęście mam tak że jak się spale to nic nie piecze i następny dzień już brązowy ;D A co do opalenizny w tym roku to złapała i to konkretnie na prawie jak mulat. Zdradza jedynie mnie linia spodenek ;D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWay Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ja w sobotę się poopalam jeżeli będzie pogoda Mam nadzieję, że będzie to nawet wyskoczę gdzieś nad wodę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ja się opaliłem już tego lata,podczas robienia drzewa(cięcie,wrzucanie etc).3dni robienia po kilka godzin,czyli plecy zrobiły się CZERWONE,takie spalone..Jak opuściłem trochę gacie to była flaga maroko XDDDDSkórka trochę poschodziła teraz już luuuuuuuziiiiiwoo A co do treningów to wybieram godziny aby słońce tak nie grzało .. XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 27, 2015 Author Administrator Report Share Posted July 27, 2015 A jak Ci skóra zejdzie to ile czasu Ci zajmuje żeby się kolor^^ wyrównał? Ja przez 3 dni chodziłem czerwony i dopiero trochę robię się brązowy. ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 Kilka dni i kolor skóry był wyrównany,No ja też chodziłem 3-4 dni czerwony,najgorzej spać.. XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 11, 2017 Author Administrator Report Share Posted July 11, 2017 Bo u mnie to tak wygląda xd 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Hah ładnie złapałeś Ja jeszcze biały xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 12, 2017 Author Administrator Report Share Posted July 12, 2017 No to polecam kajaki 20km i rak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Schodzi juz skóra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 14, 2017 Author Administrator Report Share Posted July 14, 2017 No powiem Ci, że dopiero dziś zaczęła mi schodzić na treningu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts