ApeXxX Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Jak ktoś na masie chxe stracic to nie zielona herbata, czy zielona kawa, czy inne bzdety tylko jesc zielona kielbase. Efekt 100 procentowy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 To ja chyba pozostanę przy cardio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 I widzisz jak Cie zmotywowalem? ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Haha oczywiście Jakie suplementy planujesz później sobie załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Hmm. Napewno Gainer. Serious Mass od ON. Porownam sb wtedy amerykanski koncern do np takiego treca. Jesli wszystko pojdzie po mojej mysli to moze EAA i Vandala od treca dostane. I od SFd moze bialko jesli tez uda sie wygrac. W kazdym razie napewno serious mass jest pewny na 100proc. Reszta to tak srednio Ogolnie bede robil wypracowanko na temat tych wzzystkich supli jakie tu zrecenzowalem. Zeby to mialo lad i sklad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Super pomysł :) Myślę że nie mamy szans z produktami z Ameryki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 22 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 To się okaze po testach, sam The Rock z tej marki korzysta. Aczkolwiek nawet jak nie wygram Vandala to bede chcial probowac zeby dali na testy puszke Vandala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Mam nadzieję, że Ci się uda, jakby u nas takie suple były to bajeczka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Troszke się ogarnie pare rzeczy i może z jakąś firmą współprace nawiazemy aczkolwiek będzie ciezko. Sprobuje na poczatek z SFD ale to bede musial byc jeszcze z tb Dynio w kontakcie. Przynajmniej takie plany sa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Wszystko do obgadania, i trzymam kciuki żebyś wygrał wszystkie konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Coś nowego ciekawego stosujesz i polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 A pod jaki cel potrzebujesz? Bo mogę mówić co polecam ale wszystko zależy id Twojego celu, dążeń i tego czego po produkcie oczekujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Kreatynka i białko Polecasz izolat czy koncentrat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 28 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Osobiście Izolat , szybciej się wchłania, ma trochę więcej protein niż koncentrat i więcej aminokwasów, jak na czasie Ci zależy to izolat bo szybciej się dostanie do organizmu i szybciej zatrzyma katabolizm. Polecam to, sam korzystałem: SFD Białeczko Co do kreatyny, nie ma co przepłacać bierz stare dobre sprawdzone mono. Osobiście używam od Treca z dodatkiem tauryny i daje rade. Edytowane 28 Marca 2018 przez Dynloth Poprawa linku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zgadzam się w 100 % Dobrze powiedziane, krótko, treściwie i na temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza934 Napisano 9 Września 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2021 Suplementacja to ważna sprawa, jeśli chce się zadbać o swoją sylwetkę. Ja stosuję suplementy diety dla młodych sportowców, ponieważ dopiero zaczynam swoją przygodę ze sportem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 09:31, Iza934 napisał: Suplementacja to ważna sprawa, jeśli chce się zadbać o swoją sylwetkę. Ja stosuję suplementy diety dla młodych sportowców, ponieważ dopiero zaczynam swoją przygodę ze sportem. Jakie to są suplementy dla młodych sportowców? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi