m4lusz3k Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Dzisiaj trening "TROCHÊ" pózniej , jakiś czas temu skoñczyłem klatkę +ticepsy + na koniec skakanka . Po skakance mam dość ! :D Fajna sprawa tak sobie poskakać , mam nadzieję , że pomoże mi to w zbiciu tłuszczyku , nie mam siły .. Jutro zrobię brzuch nowym planem , który podesłał mi ScyTher , zobaczymy jak to będzie , ale czuję już , że bedzie moc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Powodzenia z tym treningiem :P Jak chcesz to sobie coś tam pozmieniaj. A ja dalej nie skaczę na skakance. Kupiłem, ale tak żeby skakać długo to nie potrafię, poskacze z 15 min, i pó¼niej się wkurzam, że co chwilę failuję x) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Pewnie zmniejszę sobie ilość powtórzeñ XD Ja też się denerwuję jak co jakiś czas coś nie tak pójdzie. No ale nie poddaje się z czasem będzie lepiej , aż sobie zobaczę na necie jak to ludzie WYMIATAJ¡ NA SKAKANCE !:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 A jak robisz biceps? ja niby mam kilka ćwiczeñ ale na bica zawsze mało i nie mogę go dobrze zrobić I jeszcze jedno widziałem, że grasz w CSa :D może podaj IP serwera to kiedyś razem coś zagramy Dawno grałem ale można spróbować czy jeszcze coś się potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Często są te gorsze dni, ale nie ma co wymiekac. tym bardziej po takim stażu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 SkyWay , na biceps zazwyczaj robię tylko dwa ćwiczenia , podciąganie podchwytem wąsko i na szerokość barków . Czasami dodam do tego ciężar no i jakoś to wygląda u mnie . wydaje mi się , że mozesz to jeszcze spróbować :D Co do CS'a to pogrywam czasami XD Na różnych serwerach , napisz mi kiedyś na Fejsie , czy też tu na PW i podam Ci jakiś to zagramy , bo często gram na różnych serwach :D Ja nie wymiękam XD Trzeba dalej ćwiczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Widziałem właśnie te ćwicznia na bica już i jakoś mi nie podeszły to będę robił takie jak Ty mówisz masz może steama? Dodam Cię do steama i tak byłoby najlepiej bo byśmy widzieli kiedy kto gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 No niestety nie mam XD Jakoś mi nie jest potrzebny , no ale chciałem kupić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Widzę że CS jeszcze żyje sam kiedyś grałem w klanie i znowu bym chętnie postrzelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Możemy i w 3 sobie pograć albo jak będzie więcej chętnych to i można poszukać serwer i zagrać 3v3 czy też 2v2 XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Tylko obecnie nie mam zainstalowanego CS-a gra w klanie była ładnych pare lat w stecz a nawet nie wiem gdzie mam teraz płyty i klucz do cs-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 a gracie w 1.6 czy go? Bo ja teraz już w CS GO gram :D niezła grafika i niezle sie gra jak będziecie grać to wpisujcie serwer najlepiej na shoutboxa i pewnie troche osób dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja grałem jeszcze w wersje niżej niż 1.6 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja tylko cs 1.6 , w go chciałem pograć ale szkoda mi kasy , podoba mi się tam cała grafika .. Wszystko jest takie nowe , świeże .. Może kiedyś pogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja kupiłem GO jak była promocja i kosztował 10 zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 No to Ci się udało , teraz kosztuje 30-40zł .. XD No to ja podziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 to pogramy w 1.6 też się fajnie gra ;D grafika tylko inna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Zrobiłem ten trening , jak dla mnie za ciężki , słaby mam ten brzuch XD Robiłem tyle ile miałem siły + w 3 serii dodałem kilka ćwiczeñ od siebie . Mam nadzieję , że jutro coś będę czuł ten brzuch .. :D Teraz idę zjeść karkówki z grilla , a wieczorem może skakanka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Do najłatwiejszych nie należy, także dobrze, że próbowałeś, powinno coś tam jutro się poczuć. Ja dzisiaj miałem między innymi brzuch i robiłem chyba nawet ten sam zestaw ćwiczeñ, tylko inaczej ustawione :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Z czasem lepiej będzie mi to wychodzić , mam nadzieję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Na pewno z czasem wszystko łatwiej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Plecy + biepsa zrobiony , jem sobie ryz i kurczak , to juz norma :D + nagrane coś XD https://www.youtube.com/watch?v=qs5hOY2T0_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 30 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jaram się twoim progressem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 £ezka mi się zakręciła w oku .. ^^ Miło mi bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 31 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 uu no ładnie ładnie ! xD ciekawe kiedy ja tak będę robić XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi