m4lusz3k Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Najwidoczniej miało tak być , ale to boli , każdy mówi jaki to ja wredny , bez uczuć i wgl . Ale jednak w tym momencie , nie wiem jak to będzie .. Na treningu myślałem o Niej , ale lepiej tak , niż miałbym siedzieć w domu i myśleć. Mam nadzieję , że ułoży się jakoś ze mną. Dzięki za wsparcie , zaraz obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jesteś członkiem Naszej sportowej rodziny, więc musisz się trzymać mocno. Też straciłem bliską osobę niedawno, bardzo dobrego kolegę z liceum, świeżo po maturze, wakacje i przytrafił się nieszczęśliwy wypadek. Nie mamy wpływu na to co się dzieje, trzeba być silnym i nie poddawać się. g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Będę silny ! Ty straciłeś kogoś dosłownie , a ja aby w przenośni , ale tak i tak to boli strasznie . Ta osoba był i jest dla mnie wszystkim. .. Dobra będzie dobrze , dziękuję Tobie bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wykorzystam Was trochę .. :Dhttps://www.facebook.com/TrecNutrition?sk=app_1378416715752103 Galeria > no i klikamy na moje zdjęcie , te same co tu mam na avatarze > klikamy serce pod zdjęciem . Białko do wygrania , które mi się przyda ) POMOCY XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Masz moje serduszko XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki Ci , oby więcej takich osób się pojawiło ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 masz mój głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Dzieki gonzo. Nowe poręcze mam już , to i można robić V-sity :D http://youtu.be/C4-KV2lUvjg https://www.facebook.com/TrecNutrition?sk=app_1378416715752103 jak możesz to kliknij serce w galerii pod 6 zdjęciem(to samo co tu) Dzięki z góry ! Każdy głos się liczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Super sprawa takie poręcze zazdroszczę :D ja też takie planuje na swojej działce ale to dopiero w nowym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No są super , szybko się robi , nie było problemu .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Siemka :D Dziś trening hmm mieszany :D Skupiłem się na nogach+brzuch Brzuch: wznosy do drążka 8/8/8 unoszenie nóg na dipach 15/15/15 wznosy kolan do klatki 15/15/20 mountain climber 30/30/40 Nogi; wykroki 30/30/28 wspięcia na palce(przyszalałem tu) Na obie nogi 24/22/20/18/16/14 na jedną 12/11/10/9/8/7 robiłem na przemian czyli obie/jedna(przerwa)/obie/jedna(przerwa)/obie/jedna(przerwa)itd ładnie dało po łydkach przysiady 15/14/13/12/11/10/8/6/4/2/2/4/6/8/10 Porobiłem jeszcze dipy/mu itp :D Bym był wdzięczny za głosik https://welcometabs.com/smMobi/work/contest_id/2258/work_id/513747?fb=1#_=_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 No więc dziś plecy i biceps , ale inny jak zawsze XD Dodałem sobie 4 serie Biceps: Podciąganie L- Sit 7/8/8/8 Podciąganie z rękoma na szer bar 9/9/7+~15kg+5bezcięzaru/7 Podciąganie wąskie 6/5/6+~15kg+5bez/7 Head Banger 10/10/11/12 Plecy: Podciągnięcia szeroko 9/9/9/8 Pompki szeroko 15/15/14+~15kg+10 bez/15 Pompki z ręką na podwyższeniu 15/15/16 4serii brak , ból łokcia .. Trening jak najbardziej udany , w między czasie jakieś dipsy , próby FL ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jest dobrze:D Jak się robi tego FL to się wydaje, że prosto i wgl , ale jest już dobrze Muszę jeszcze aby biodra do góry podciągnąć ;D http://youtu.be/3WYsdouwzRk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Siemanko:D Dawno mnie nie było :D Dziś nie robiłem klatki na SW tylko poszedłem do kolegi na siłkę, teraz coś czuję, mam nadzieję,że urośnie Martwy 107kg bez problemu aż zabrakło ciężaaru(smutek) klatka 3 seria 50kg, w sobotę jak pójdę to spróbuję robić maksy w WL. Pomachałem sobie kettlem 10kg, już wiem czemu mcfinn tak to lubi. Do domku wróciłem zrobiłem sobie szejka z płatek owsianych i białczeka(te co wygrałem) dobre takie coś , no i teraz czekam na ryż: D POZDROOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Siemanko , dziś trening łapek i plecków na "siłowni, fajnie tak pomachać sobie ciężarem :D Połączyłem sobie SW i siłownie , £APA urosłA XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Witam Was. Taka wiadomość z mojego życia , nie udało mi się z tą cudowną dziewczyną , ale zostaliśmy przyjaciółmi, tak to jest dobry wybór,oboje się na to zgodziliśmy i tak będzie najlepiej jak narazie:) Teraz do treningu, udany trening klateczki i trica podjechali moi znajomi i trochę postaliśmy na rękach,jako tako mi to dobrze wychodzi, no póżniej dokoñczyłem trening i domek :D Cięzki dzieñ , bo jeszcze były 8 godzin praktyk ale udało się ogranąć trening , dla chcącego nic trudnego ! POZDROOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Dawno po treningu, dziś był brzuch,ale po nim zrobiłem kilka prób HS coś pod planche i kilka spintów :D Dobranoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 17 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 friendzone detected ? xD Też ostatnio polubiłem biegać po treningu, nawet do km , z psem, gdy jest mega ciemno i cicho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 17 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 stary ... wystarczy byś wyszedł bez koszulki z inną dziewczyna zaraz bedzie zazdrość; D a jak zazdrość to miłość : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Dokładnie takgonzo. Wzbudzanie zazdrości nie dla mnie,takie coś jest jak dla mnie hmm żałosne,ale tak i tak nie mam co pokazać :D Z tego co wiem to dalej mnie kocha i wgl,ale coś zrobiłem ii hmmm nie zaufa mi już,a chuj tam , co będzie to będzie.Ja wczoraj tak o sobie zrobiłem te kilka sprintów, pamiętam czasu jak się biegało 60-100m:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 17 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ja wlasnie zamierzam dodac bieganko do treningow bo kondycha slaba ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 No i był trening...ale na siłowni :D Martwy ciąg,wiosłowanie sztangą,hantlem/podciąganie szerokie,podciąganie podchwytem. Zabrakło czasu na zrobienie łap na siłowni .. Koledzy zdziwieni moją formą i siłą ! Jest dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Po praktykach uff zjem "obiadek" i wypad ćwiczyć:D Prawdopodobnie będę mieć 10kg piersi indyka za 12/13zł ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 18 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Cooo jak to możliwe!? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 No jakoś możliwe, 1kg za 12/13zl mmm będę w raju! :D Kupywane w hurcie od kogoś tam to i taniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi