m4lusz3k Napisano 29 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Klatka zrobiona na siłowni.Nowy rekord na klatkę 90kg!£adnie czuję klatke jak i triceps to jest to! XD POZDRO SPORTOWE ¦WIRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 30 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Dzisiaj brzuszek zrobiony ale to było mało,sam brzuch na treningu no nie bardzo.. Dodałem BL/FL i planche(słabo ale lepiej chyba). Jedzonko zaraz brokuły/pomidor KURCZAK I RY¯ czy może by ć lepiej ... ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 1 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Maluszek a brzuch plus muscule up bedzie ok ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 No powinno być okey,lepsze to niż sam brzuch jednego dnia. Ja dziś plecy/bic+próby BL/FL no i troszkę pod planche,było bardzo dobrze :D podciągnięcia robiłem 5x5+obciążenie(aby zwykly nachyt poszedl 3x10/8/8) W szkole ciekawe reakcje ludzi gdy wyjąłem pojemnik z ryżem+kurczakiem+warzywami(ten ich wzrok) :D Powiedzieli mi też,że jestem za duży XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dzisiaj udany dzieñ w szkole sporo prób BL(PROGRESS),HS(PROGRESS).No i niedawno był trening nóg+kettle(Męczące ale polubiłem to!).Czekam na makaron POZDROOOOOOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 THAT`S MY BOY:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kettletki dają tyle szczęścia.. :D Uzbieram może kaski troszkę i zakupię swój :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 O Matko,jak te kettle działają na plecy to ja nie mam pytañ,zakwasy jak marzenie,oby więcej takich:D Dzisiaj no bardziej trening pod FL BL i planche,trochę trzeba przyprogresować bo słąbo słabo XDD +Też dobrze zaczynam czuć klatkę ;D POZDROOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ja nie wiem jak z tym ćwiczyć xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 iNTERNET,INTERNET XD Ja zobaczyłem kiedyś tam ćwiczenie i zrobiłem sobie.[ Polecam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 5 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 swing czyli podstawowe cwiczenie z kulkami:)po 4mcach bujania dorobilem sie prostownika grzbietu na 4 palce:) to jak sredni swinski schab:)no i nie ma co sie dziwic ze utrzymalem BL przez 4-5 s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYBRYDO Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 mcfinn jeżeli można wiedzieć to skąd czerpiesz wiedzę na temat treningu z kettlami?? Książki(jakie), internet(jakie strony)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Dziś trening klatki z SW! Na siłowni inne włókna mięśniowe pracują. Czego dziś się dowiedziałem podczas treningu. Nie robiłem klatki 3 tyg z SW,a dziś zaskoczenie KLATKA PIEK£A jak nigdy. Jest możliwość,że klatkę będę robił raz tu a raz przy SW. Tak będę chyba dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Dziś zrobiłem sobie CHEAT MEAL a bo kto mi zabroni XD No ale trzeba było tak i tak zjeśc białko,prawie ~100g na posiłek , moRZna?moRZna!+~90węgli i toszkę tłuszczu :D Ostatni posiłek na dziś. Trening no bedziej pod HS,nie chciało mi się robić ABS.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Klata robiona pierw SW póżniej poszedłem na siłownie,dopiero wtedy poczułem ją. W domku oje**** frytki,kuraka i brokuły,kocham takie jedzenie przy "odchudzaniu" :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 INFORMACJA!!! Przerwa w treningach z powodu bólu łokcia i przy tym barku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 wyciskanie na sztandze tak się koñczy niestety : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 To nie od tego :D W sobotę byłem na imprezie i siłowali się na rękę i ktoś tam chciał ze mną się siłować,zgodziłem się no i 2 razy pod rząd to robiłem no i uszkodziłem coś,teraz jak coś szarpnę to bolii.Teraz ledwo co mogę pisać ... :D3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Października 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Niedobrze. ;d Jak Ty tera będziesz robił MuscleUpy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Boli mnie to,że muszę odpuścić z BL/FL i flagą no i HS ... :D Tyle trenów pójdzie w plecy .. NADROBIÊ ! Teraz tydzieñ masy XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Siemka silowanie sie na rękę moze skoñczyć sie nawet zlamaniem albo pęknięciem kości szybkiego powrotu życzę tydzieñ masy to na silce? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Wiem,że mogło to tak się skoñczyć. Byłem u lekarza z moim bólem brzucha,który trwa 2 tygodnie,badanie krwi mam i zaleconą dietę lekkostrawną+tabletki+siemie lniane rano . :D Zapowiada się ciekawie ... £okieć dalej pobolewa,nic nie ćwiczę+nie mam apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Wyniki odebrane i wynik.............dodatki. W poniedziałek lecę do lekarza na konsultację.. Mam bakterię HELICOBACTER PYLORI,która może odpowiada za nowotwór żołądka,wrzody czy zapalenie żołądka... POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 26 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jak ją masz, to ją wypierd** , dasz radę , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Dziś wizyta u lekarza no i kolejne tabsssy do brania ...Jednak nie poćwiczę sobie tak szybko,łokieć się znów odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi